Szappandió tisztítóhomok (papírtasak 1 kg)
 Tisztítóhomok (papírtasak 1 kg)

Szappandió tisztítóhomok (papírtasak 1 kg)

Természetes narancs illóolaj illatú finom homok kerámia, porcelán, zománc, króm, rozsdamentes acél és üvegkerámia felületek egyszerű tisztításához a konyhában és a fürdőszobában. Többet a termékről
Edénymosogatás
Fürdőszobák
Konyhába
Vegan Friendly
Eco Garantie
Raktáron
2 490 Ft
Tisztítóhomok
  2 490 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Tisztítóporunk alapját az őrölt mészkő (finom súrolóanyagként működik), a szódabikarbóna (oldja a szennyeződéseket, finom súrolóanyag, elnyeli a szagokat) és a szappandiópor képezi (természetes szaponint tartalmaz, amely zsírtalanít). Környezetbarát összetételének köszönhetően nagyszerű választás hétvégi házakba, kempingezéshez vagy táborozáshoz (az odaégett üst nem lesz többé a táborozók rémálma).

Mire használható

Tisztításhoz:

 • kerámia (fürdőkádak, mosdók, WC))
 • porcelán (csészék, tányérok)
 • zománc (tűzhelyek, edények, fürdőkádak)
 • króm (csaptelepek, elektromos készülékek króm alkatrészei)
 • rozsdamentes acél (edények, mosogatók, páraelszívók – a tisztítás során legyünk figyelemmel az anyag szerkezetére)
 • műanyag (elektromos készülékek matt műanyag alkatrészei – alkalmazás előtt ellenőrizzük az anyag tartósságát)
 • üvegkerámia főzőlapok és mosogatók
 • Hogyan használható

  Üssön nyílást a termék fedelén jelölt helyen. Szórja a port nedves szivacsra, konyharuhára vagy drótszivacsra, és megfelelő erővel mechanikusan távolítsa el a szennyeződéseket. Tisztítás után alaposan mossa le a felületet vízzel. Szükség esetén ismételje meg.

  A papírdoboz nagyobb papírzacskóból is kiegészíthető.

  Mire figyeljünk oda

  Nem alkalmas teflon, különleges tapadásmentes felületek, szilikon, bőr és textíliák tisztítására. Kényes és atipikus anyagokon való alkalmazás előtt próbálja ki egy kisebb, kevésbé látható részen. Az üvegkerámia felületeket tisztítás előtt hagyja kihűlni.

  Ajánlott termékek

  Összetevők

  >30% őrölt mészkő, nátrium-hidrogén-karbonát (szóda bikarbóna) 5–15% bio szappandiópor; <5% természetes narancs illóolaj (limonén illatosítót, édes narancs kivonatot tartalmaz – allergiás reakciót válthat ki)

  Függelék

  :
  Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Nem tesztelünk állatokon. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.
  Ecogarantie'

  Ecogarantie minősítés

  Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

  Tovább a tanúsítványról

  Egyéb információk/biztonság

  Biztonsági szövegek Gyermekektől elzárva tartandó. A fel nem használt tartalmat a települési hulladékkal együtt gyűjtse. Az alaposan kiürített csomagolást szelektív hulladékként kezeljük.
  Származási országCseh Köztársaság
  A regisztráció előnyei