Mosogató gél BIO citrom illóolajjal (flakon 1 l)
A termék használata Mosogatógél BIO citrom

Mosogató gél BIO citrom illóolajjal (flakon 1 l)

Növényi eredetű felületaktív anyagokon alapuló, innovatív összetételű kézi mosogatószer, amely 70%-kal nagyobb zsírtalanító erővel bír az előző formulához képest. Kiválóan habzik, és még a makacs zsírokkal és rászáradt ételmaradékokkal is elbánik. A gél kesztyű nélküli mosogatáshoz alkalmas, könnyen lebomlik a természetben. A természetes citrom illóolajnak köszönhetően pedig csodás az illata. Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
Vegan Friendly
Eco Garantie
CZ/SK termék
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 490 Ft
Mosogatógél BIO citrom
  2 490 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Tökéletes teljesítményű, ugyanakkor maximálisan kíméletes összetételű mosogatógél.

A tökéletes megoldás, ha ön:
- kesztyű nélkül mosogat
Az emberi bőr számára természetes 5,5 pH-értékének és a természetes glicerin tartalmának köszönhetően nem irritálja a bőrt, és használhatja bárki, aki kesztyű nélkül szeret mosogatni. A glicerin lágyítja és gyengéden hidratálja a kézbőrt.

- bőrproblémákban szenved
A gél nem vált ki nem kívánt bőrreakciókat, használat után jó kondícióban hagyja a kezet. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

- a vegán termékeket részesíti előnyben
A gélt tisztán növényi alapon fejlesztettük ki, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

- fontos önnek a természetes összetétel
A gél összetevőinek 99,9%-a természetből ered, és nagyszerű alternatívát jelent azok számára, akik odafigyelnek a mosogatószerek összetételére. Úttörő zsírtalanító formula, amely a 100%-ban természetes növényi felületaktív anyagok (kókusz-szulfát nátriumsója, lauroil-glutaminsav nátriumsója, kókusz-glükozid) erején alapul.

- a szintetikus illatanyag mentes termékeket részesíti előnyben
A gél csak BIO citrom illóolajat tartalmaz, visszafogott üde illattal

- fenntartható módon szeretne gondoskodni háztartásáról
A gél könnyen lebomlik a természetben. Nem hagy nemkívánatos, a környezetet terhelő maradékanyagokat. Megfelel az Ecogarantie legszigorúbb európai tanúsítvány szigorú előírásainak.

Mire használható

  • Kézi mosogatáshoz.
  • Gyümölcs és zöldség kíméletes mosásához.
  • Zsírfoltok eltávolításához a ruhákról.
  • Felületek zsírtalanításához az egész háztartásban.

Hogyan használható

Kis mennyiséget a meleg mosogatóvízhez adunk vagy közvetlenül felvisszük a mosogató eszközökre. Munkáját a stílusos, természetes anyagokból készült keféink és ecsetjeink tehetik még kellemesebbé.
A gyümölcsök vagy zöldségek mosása után alaposan öblítse le az eszközt ivóvízzel. Erősebb szennyeződésekre használja a Fa zöldségtisztító kefénket.
A zsíros foltok kezelése előtt – főleg a ruhák esetében – először próbálja ki a terméket egy kisebb (lehetőleg rejtett) részen.

Mire figyeljünk oda

Figyelem: A gél 15 °C alatti hőmérsékleten megszilárdul és megváltoztatja a színét (sárga színe fehérré változik). A gél növényi felületaktív anyagokból készül, és a megszilárdulás a termék természetes összetételének a jele. Szobahőmérsékleten az állaga és a színe is helyreáll. A megszilárdulás nincs hatással a termék további működőképességére. A termék a megszilárdulással nem veszíti el a habképző és zsírtalanító képességét, a mosogatási teljesítményét, sem a biológiai lebonthatóságát. A gél állagának minél gyorsabb visszanyeréséhez tegye a flakon meleg vízfürdőbe.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

A gél egész télen a nyaralónkban volt és megszilárdult. Így is használható?

Igen, semmi baja nem történt. A gél növényi eredetű tenzideket tartalmaz, amelyek hidegnek kitéve megszilárdulnak. Ez egy természetes folyamat, amely bizonyítja, hogy nem használunk mesterséges alapanyagokat. A flakon meleg vízfürdőben vagy hőforrás közelében (ügyeljen a csomagolás épségére!) visszanyeri eredeti állagát. A megszilárdulás nem befolyásolja a termék funkcionalitását - a gél továbbra is megőrzi kiváló tisztító és zsírtalanító tulajdonságait.

Hideg hatására a gél elszíneződött. Megromlott?

Ne aggódjon, nem romlott meg. A gél színe 15 °C alatti hőmérsékleten sárgásról fehérre változik. Ez a jelenség a termék természetes összetételével függ össze és nem befolyásolja a mosás hatékonyságát. A gél továbbra is tökéletesen habzik, mos és zsírtalanít. Mi már kipróbáltuk!

Miért nem tartalmaz a mosogatógél 100%-ban természetes összetevőket?

A gél újabban már kelátképző szert is tartalmaz, amely elősegíti a vízlágyítást és a nem kívánt vegyületek eltávolítását. Ez az anyag 85%-ban természetes eredetű, vegykezelt, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. Ennek köszönhetően a Ca2+ és Mg2+ ionok (a vízkeménységet okozó vegyületek) mellett képes eltávolítani a Cu2+, Fe2+, Fe3+, Mn2+ és Zn2+ ionokat is, amelyek rontják a víz megjelenését, ízét, illatát és színét (a vas rozsdásra, a mangán barnára a feketére festi). Ez a kelátképző szer a nem lebontható EDTA vegyületet is felváltja.

Ajánlott termékek

Összetevők

5-< 15 % anionos felületaktív anyagok, < 5 % nemionos felületaktív anyagok, glicerin, Sodium octyl sulfate, nátrium-klorid, xantángyanta, nátrium-benzoát, citromsav, GLDA, bio minőségű citrom illóolaj (Citrus limon), limonén, citrál, kálium-szorbát.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

FIGYELMEZTETÉS. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni.

D-limonént tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

A gél gyümölcsök és zöldségek mosására is alkalmas.
A regisztráció előnyei