Támogatjuk

A Tierra Verde segít

Álmunk egy tiszta és egészséges bolygó. Hangsúlyt fektetünk a felelősségteljes viselkedésre nemcsak bolygónk felé, hanem az őt benépesítő emberek felé is. Az emberség és a társadalmi felelősségtudat cégünk legfontosabb értékei közé tartozik. Segítünk a hátrányos helyzetű és nélkülöző emberek életminőségének javításában.

Hogyan segítettünk már

Segítség Szíriának

Támogatjuk - Člověk v tísni /Rászoruló ember/

A fotó szerzője: Rászoruló ember

Az Önök által megvásárolt Aleppo-i szappanoknak köszönhetően a 2020 szeptemberétől novemberéig közösen összegyűjtött összeg osztálytermek felújítását, iskolaszerek beszerzését és pedagógusok továbbképzését szolgálja, hogy segíteni tudjanak a gyermekek pszichés traumáinak feldolgozásában. Minden eladott szappan árából 5 cseh koronát ajándékoztunk a Člověk v tísni /Rászoruló ember/ civil szervezetnek. Bővebben a www.clovekvtisni.cz honlapon.

Valósan egészséges iskola

Támogatjuk – Valósan egészséges iskola

www.skutecnezdravaskola.cz

Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek a cseh iskolákban egészséges körülmények között nőjenek fel, felesleges vegyi anyagok nélkül. Termékeinkre állandó árkedvezményt nyújtunk a következő oktatóintézményeknek: Zábřeh-i Óvoda, Nelahozeves-i VIA LIBERTATIS Általános Iskola és Óvoda, Zbyslavice-i Általános Iskola és Óvoda.

A regisztráció előnyei