A Tierra Verde története

Küldetésünk

Küldetésünk

Az általunk gyártott termékekben és nyújtott szolgáltatásokban mi tükröződünk vissza. A világról alkotott képünket fejezik ki. Szeretettel, szenvedéllyel és örömmel készülnek, és filozófiánk megtestesítőivé válnak. Nekik köszönhetően közösen teremtünk egy olyan világot, amelyben élni szeretnénk.

Hozzáállásunk

Hozzáállásunk

A Tierra Verde az igazi környezetbarát élet – a True Eco – alapelveire épül. Keressük az összefüggéseket, tanulmányozzuk az ökológiai problémák lényegét és megoldásokat találunk rájuk. A legújabb tapasztalatokat és ismereteket felhasználva bíráljuk felül és változtatjuk termékeinket. A gyorsan változó világban újabb és újabb folyamatokat dolgozunk ki, miközben precízen és rendíthetetlenül haladunk tovább. A True Eco ezzel egy olyan egyszerű, de átgondolt keretet alkot, amelyben összes tevékenységünk lejátszódik. Ennek eredménye az a közel 200 termék, amelyek majdnem 100 %-ban lebonthatók a természetben, és amelyekkel segítjük a tudatosabb, takarékosabb és fenntarthatóbb életet.

Hogyan csináljuk

Hogyan csináljuk

A termékek összetevőinél nincs helye a kompromisszumoknak. Óriási erőket mozgatunk meg, hogy türelmesen elmagyarázzuk a felelősségteljesebb vonatkozásokat. Öko-drogériánk és Öko-kozmetikánk a természetben könnyen lebontható sűrítményekből áll. Éppen ezért kapták meg kulcsfontosságú termékeink a szigorú Ecogarantie biominősítést. A szokásosnál is alaposabbak vagyunk. Egy lépéssel előre lenni azt jelenti, hogy ellátunk a horizont mögé.

Tanúsítványok

Tanúsítványok

Jelölések és tanúsítványok. Van, aki nem hisz bennük és van, aki keresi ezeket. A Tierra Verde-ben odafigyelünk arra, hogy a gyártásnál felhasznált alapanyagok és nyersanyagok a lehető legméltányosabbak és biominőségűek legyenek. A termékek egész során megtalálja a Ecogarantie, PEFC vagy a GOTS jelölést. Mit jelentenek? Röviden mutassuk be ezeket! Minden jelölés egy egészségesebb világhoz vezet és érdemes hallgatni rájuk.

Hogyan csináljuk

Támogatjuk

Álmunk egy tiszta és egészséges bolygó. Hangsúlyt fektetünk a felelősségteljes viselkedésre nemcsak bolygónk felé, hanem az őt benépesítő emberek felé is. Az emberség és a társadalmi felelősségtudat cégünk legfontosabb értékei közé tartozik. Segítünk a hátrányos helyzetű és nélkülöző emberek életminőségének javításában.

Kedvezményes vásárlás