Fürdőszobai tisztítószer BIO menta illóolajjal (szórófej 750 ml)
A termék használata Fürdőszobai tisztítószer

Fürdőszobai tisztítószer BIO menta illóolajjal (szórófej 750 ml)

Könnyen és gyorsan eltávolítja a vízkövet, szennyeződéseket, szappanmaradékokat és a cseppfoltokat. Elég bepermetezni a felületet, lemosni és kész. A tökéletesen tiszta fürdőszobáért felesleges vegyi anyagok nélkül. Többet a termékről
Fürdőszobák
Csaptelepekhez
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 490 Ft
Fürdőszobai tisztítószer
  2 490 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A természetes tenzideken és a citromsavon alapuló tisztítószer villámgyorsan eltávolítja a lerakódásokat a mosdókagylókról, fürdőkádakról, zuhanykabinokról, kádparavánokról és a csaptelepekről. Emellett megkönnyíti az összes mosható sima felület (rozsdamentes acél mosogatók, csempék, padlólapok, WC-csészék, bidék) karbantartását is.

Mire használható

Ideális megoldás, ha:

  • Szeretné, ha fürdőszobája mindig tiszta lenne.

A tisztítószert a kényelmes, mindennapi takarításhoz fejlesztettük ki, amely mindössze néhány percet vesz igénybe. Elég, ha a szórófejes flakonnal szétpermetezi a tisztítószert, néhány másodpercig hagyja hatni és végül leöblíti.

  • A tiszta természetes összetétel az Ön számára elsődleges fontosságú.

A tökéletes eredményről mindössze 4 összetevő gondoskodik – kímélő, de közben hatékony. A természetes tenzidek megbízhatóan távolítják el a makacs szennyeződéseket, a citromsav feloldja a vízkövet és fényesít.

  • Vegánbarát termékeket keres.

A tisztítószert tisztán növényi eredetű anyagokból fejlesztettük ki. Állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

  • Előnyben részesíti a mesterséges illatanyagoktól mentes termékeket.

A fürdőszobai tisztító illatát csak BIO minőségű illóolajok biztosítják. A takarítást kellemessé varázsolja a friss borsmenta és a citrusfélékre emlékeztető Litsea cubeba illata.

  • Otthonáról szeretne fenntartható módon gondoskodni.

A tisztítószer a természetben könnyen és gyorsan lebomlik. Nem hagy maga után nemkívánatos, a környezetre káros maradékanyagot. Megfelel a legszigorúbb európai Ecogarantie® minősítés komoly követelményeinek.

Hogyan használható

Permetezze a tisztítószert a szórófej segítségével a tisztítandó felületet. A hatékonyság növelése és a fogyasztás csökkentése érdekében a terméket szivaccsal vagy luffa szivaccsal törölje szét. Hagyja hatni néhány másodpercig, majd mossa le. Erősebb szennyeződés esetén hagyja hatni hosszabb ideig, vagy ismételje meg az eljárást. Javasoljuk, hogy előzetesen tesztelje a tisztítószert egy kis (lehetőleg nem látható) felületen. Ne használja természetes kövön, grániton, márványon vagy fán.

Mire figyeljünk oda

A fürdőszobai tisztítószert óvja a közvetlen napfénytől, ez a termék enyhe elszíneződését okozhatja. Hűvös helyen a tenzid kicsapódhat a tárolóedény alján finom fehér lerakódás formájában. Ez nem befolyásolja a termék funkcionalitását, szobahőmérsékleten vagy felrázás után a tisztítószer visszanyeri eredeti állagát.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Az ablaktisztítóban fehér felhőszerű kicsapódások jelennek meg. Használható így is??
Ha az ablaktisztítót hidegnek tesszük ki, a stabilitását biztosító növényi tenzid kicsapódik benne. Szobahőmérsékleten a kicsapódások feloldódnak. Ezek a változások nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

Ajánlott termékek

Összetevők

5-< 15 % nemionos felületaktív anyagok, citromsav, biominőségű természetes borsmenta illóolaj (Mentha Piperita Oil) és Litsea cubeba illóolaj (Litsea Cubeba Fruit Oil).

Függelék

:
Vegyi minimalizmus: Drogériai termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhelést jelentsék az emberek és bolygónk egészségére. Ez a termék nem tartalmaz kőolajszármazékot, klórt, szintetikus illatosítókat és színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a(z) kezet és az érintett testrészt alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.
Biztonsági jelzések (piktogramok)
A regisztráció előnyei