Hagyományos Aleppó szappan 5% babérolajjal (doboz 190 g)
 Aleppó szappan 5% (doboz 190 g)

Hagyományos Aleppó szappan 5% babérolajjal (doboz 190 g)

Egy visszafogott szappan lenyűgöző történelemmel és egyedülálló hatásokkal a bőrre. Bemutatjuk a kézzel készített szíriai Aleppó szappant, amelyet a világ legrégebbi szilárd szappanjának tartanak. Manapság sincs hiánya rajongókból, mivel természetes módon ápol, gyógyít és mélyen hidratál.

Többet a termékről
Raktáron
1 990 Ft
Aleppó szappan 5%
  1 990 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A felszínén aranybarna, belül világos vagy sötétzöld, zsíros tapintású, sajátos földillata van – ez az a tisztán természetes alapanyagokból készült gyengéd szappan, amelyet az aleppói szappangyártók csaknem 4000 éve gyártanak olíva- és babérolajból. .

Az olívaolaj ápolja és lágyítja a bőrt. A babérolaj tisztítja, gyógyítja és segít megnyugtatni a problémás bőrt és a bőrbetegségeket (pattanások, ekcéma, pelenkakiütések). Minél magasabb a szappan babérolaj-tartalma, annál erősebb annak jótékony hatása.

Némely esetekben a babérolaj allergiás reakciót válthat ki. 5% babérolaj-tartalmú szappan mindenkinek, aki a rendkívül gyengéd és 100%-ban természetes szappanokat kedveli. Próbálja ki, ha bőrproblémái vannak, és olyan termékeket szeretne használni, amelyekben magasabb ennek az alapanyagnak a tartalma.

A szappant száraz helyen tárolja. Ha hosszú ideig marad nedves helyen, szétázik, felszínén pedig gél képződik.

Aleppó szappanunk csomagolásmentes boltokban is kapható.

Mire használható

Rendkívüli hatásainak köszönhetően az Aleppó 100%-ban természetes szappan mindennapi használatra, bármely bőrtípusra alkalmas. Arcát, testét és intim testrészeit is moshatja vele. Használhatja hajápolásra is, segít a fejbőrbetegségek leküzdésében beleértve a korpásodást (savas pH-jú természetes hajbalzsammal javasolt használni).

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Hogyan is készül a világ legrégebbi szappanja?


Az alapanyagok és az Aleppó szappan készítésének folyamata évszázadok óta változatlanok. Az olíva- és babérolajat, a vizet és a nátrium-hidroxidot először hatalmas üstökben felforralják, majd a sötétzöld szappanoldatot a szárítókamra padlójára öntik, és hagyják megszilárdulni. Ezt követően kézzel kockákra vágják, és hattól kilenc hónapig a levegőn szárítják.

Szíriában ezt az enyhén habzó szappant a hagyományos fürdőkben is használják, amelyek hagyományát a rómaiak hozták létre, amikor elfoglalták a térséget. A keresztesek hozták el Európába az Aleppó szappan készítésének mikéntjét, ahova hamarosan exportálni kezdték. Franciaországban a példájára fejlesztették ki a híres marseille-i szappant. De csak az eredeti összetevők és feldolgozási folyamat adják az aleppói szappan páratlan bőrlágyító hatását.

Ajánlott termékek

Összetevők

Olea Europaea Fruit Oil, Aqua, Laurus Nobilis Leaf Oil, Sodium Hydroxide.

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek Termékeink alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Nem tesztelünk állatokon. A termék nem tartalmaz parabéneket, tartósítószereket, illatanyagokat, színezékeket, kőolajszármazékokat és állati eredetű zsírokat. Gyermekektől elzárva tartandó. Az alaposan kiürített csomagolást szelektív hulladékként kezeljük.
Származási országTörökország
A regisztráció előnyei