Rozmaring illatú folyékony kéztisztító szappan (üvegflakon 230 ml)
A termék használata Folyékony kéztisztító szappan – rozmaring

Rozmaring illatú folyékony kéztisztító szappan (üvegflakon 230 ml)

Szeretné, ha a keze természetesen puha maradna, akkor is, ha gyakran mos kezet? Kifejlesztettünk egy folyékony szappant, amely nem szárítja és nem irritálja a bőrt. Mosódió–kivonatot és más, nem mérgező összetevőket tartalmaz, amelyek érzékeny bőrre is alkalmasak. A rozmaring frissítő illata nyugtató hatású, segít leküzdeni a fáradtságot és elősegíti a koncentrációt.

Többet a termékről
Érzékeny bőr
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 890 Ft
Folyékony kéztisztító szappan – rozmaring
  2 890 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A folyékony szappan nagy előnye az egyszerű és gyors használat. Főként olyan helyeken veszi hasznát, ahol nem túl esztétikus vagy higiénikus a szilárd szappan (például nagyobb közösségekben).

Folyékony szappanunk összetételét a természet ihlette. Alapját a mosódió-kivonat képezi, amelyet a lehető legkíméletesebb hideg extrakciós módszerrel nyerünk. India északi részéből, a Himalája hegyaljairól származó mosódiókbólkészítjük. Természetes szaponinokat tartalmaznak, a helyiek pedig már emberemlékezet óta mosáshoz
és tisztálkodáshoz használják. Gyengéd összetételüknek köszönhetően allergiások, ekcémások és kisgyermekek számára is alkalmasak.

A szappan sikeresen helyt állt a cseh Nemzeti Közegészségügyi Intézet bőrgyógyászati tolerancia tesztjein. Nem tartalmaz kőolajszármazékokat, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.

Javasoljuk, hogy vegye figyelembe a rozmaring kivonat jelenlét. Egyesek érzékenyen reagálhatnak rá.

Ha az üvegflakon pumpája nem működik megfelelően, nézze meg videónkat, amelyből megtudhatja, hogyan kell megfelelően használni a pumpát.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Miért környezetbarátak és egyúttal etikusak a mosódióból készült drogériás termékek?

A diók vadon növő fákról származnak. Vagyis azokat nem ültetvényeken termesztik, amelyek terhelést jelentenek a helyi tájra nézve. Helyi nők szedik őket, akiknek ez megélhetést biztosít és segít nekik abban, hogy önállósuljanak. Beszállítóinkkal rendszeres kapcsolatot tartunk fenn.

Hogyan lehet „környezetbarát” egy olyan alapanyag, amelyet a fél világon keresztül kell szállítani? Repülőgép helyett hajóval szállítjuk. A dobozokat, amelyekben a diók megérkeznek, a továbbiakban feldolgozzuk. És amint azt már említettük, a dió felvásárlásával olyan térség fejlődéséhez járulunk hozzá, amely a harmadik világ országai közé sorolódik.

Összetevők

Aqua, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Alcohol denat, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Chloride, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Potassium Sorbate
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegekFigyelem: Gyermekektől elzárva tartandó. A fel nem használt tartalmat hígítsa vízzel, és öntse a csatornába.
Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei