Gaia Pads – tisztasági szövetbetét biopamut bársonyból – lila (2 db)
 Gaia Pads – tisztasági betét – lila (2 db)

Gaia Pads – tisztasági szövetbetét biopamut bársonyból – lila (2 db)

Kiszerelés mérete
Raktáron
2 590 Ft
Gaia Pads – tisztasági betét – lila
  2 590 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Biopamutból készült mosható szárnyas betét mindennapi vagy menstruációs kehellyel való használatra. Rögzítse az alsóneműhöz a patent segítségével, mintával lefelé. Szükség szerint cserélje.

Szövetbetétek kezelése: Használat után ajánlott hideg vízbe áztatni a betétet. Ha erre nincs lehetőség, vízálló, de légáteresztő zacskóban tárolja. Az esetleges foltokra használjon epeszappant. Mosás 60 °C-ig. A 60 °C hőmérséklet elég magas ahhoz, hogy elpusztítsa a baktériumok többségét.

Méret: hossza 17 cm, szélessége 13,5 cm, szélessége patentolva 5,5 cm. A méretek fél centiméterrel eltérhetnek. Kézzel készített termék.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

MIÉRT A BIOPAMUT?

  • A hagyományos pamuttermesztés és a pamutruhák gyártása kedvezőtlen hatást gyakorol a környezetre és a textilipart fenntartó gazdálkodókra és munkásaikra.
  • A gyapotföldek a világ művelt területének kevesebb mint 3%-át teszik ki, viszont az összes felhasznált rovarölő szer mintegy 25%-át és a gyomirtók 10%-át éppen a gyapotföldeken alkalmazzák. A gyapottermesztés során hatalmas mennyiségekben használják az élelmiszer-termelésben tiltott vegyi anyagokat.
  • A pamut a genetikailag leggyakrabban módosított növények egyike, főleg azért, hogy jobban tűrje az átlagon felüli vegyszeradagokat.
  • Egy póló és egy farmernadrág gyártásához körülbelül fél kiló növényvédő szert és szintetikus műtrágyát használnak fel.
  • A biopamut termesztése és előállítása során tilos olyan mérgező vegyszereket használni, amelyek a mezőgazdasági dolgozók mérgezését okozzák és károsítják a környezetet és a génmódosított szervezeteket.
  • A tanúsítvánnyal rendelkező gazdaságok arra törekszenek, hogy biológiailag sokszínű mezőgazdasági rendszert építsenek ki, és természetes módon tartsák fenn a talaj termékenységét.
  • A hagyományos módon termesztett pamuttól eltérően a biopamut nem vált ki allergiás reakciókat. Ennek köszönhetően gyermekek, allergiában vagy ekcémában szenvedők és érzékeny bőrűek számára is alkalmas.

Ajánlott termékek

Összetevők

GOTS minősítéssel rendelkező 100% biopamut

Függelék

:

TANÚSÍTVÁNY

Biopamutból készült termékeink megfelelnek a nemzetközi GOTS szervezet szigorú előírásainak. A biogyapot termesztését a vetőmagtól kezdve a szövet végső feldolgozásáig (beleértve a varrást) figyelemmel kísérjük és ellenőrizzük. Az ellenőrök a dolgozók szociális körülményeit is figyelemmel kísérik.

Egyéb információk/biztonság

Származási országIndia
A regisztráció előnyei