Puer – oxigén alapú fehérítőpor és folteltávolító (papírtasak 1 kg)
A termék használata Puer – fehérítő por

Puer – oxigén alapú fehérítőpor és folteltávolító (papírtasak 1 kg)

Hogy a fehér ruhák kémiai optikai fehérítők és klórtartalmú fehérítők nélkül is fehérek legyenek. A PUER kiválóan alkalmas színtartó ruhák áztatására és a foltok eltávolítására is. Felváltja a lefolyókhoz, fürdőkádakhoz, mosdókhoz, zuhanyzókhoz és WC-khez használt agresszív tisztítószereket.

Többet a termékről
Fehér ruha
Foltokra
Lefolyókhoz
Vegan Friendly
Eco Garantie
CZ/SK termék
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 990 Ft
Puer – fehérítő por
  2 990 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A puer vagy nátrium-perkarbonát oxigénnel dúsított mosószóda (nátrium-karbonát). Meleg víz hatására oxigén szabadul fel, és hidrogén-peroxidot képez, amely fehérítő hatású (világosítja a fakó fehér ruhát, megakadályozza a vászon elszürkülését). A Puer szódává, vízzé és oxigénné bomlik, nagy pezsgéssel és habzással, így teljesen biológiailag lebomlik, és remekül működik víztisztítóval vagy szeptikus tartályban. Ezekkel a fehér gyöngyökkel a mosás és a takarítás is gyerekjáték lesz. Egyszerűen zseniálisak.

Azért, hogy a Puer megfelelően működjön, legalább 55 °C-os vízre öntse. A por hideg vízben nem oldódik fel és nem aktiválódik.

Mire használható

Mosás

Fehér és világos ruhaneműk gépi mosása: Szórjon 1–2 evőkanálnyi port az adagolóba a mosószerrel együtt.

Erősen szennyezett (fehér és színtartó) ruhák áztatása: Oldjon fel 1–2 evőkanálnyi port meleg vízben (kb. 10 literben), hagyja egész éjszaka ázni. Kiválóan eltávolítja a szerves eredetű foltokat (izzadság, zsír, bor, fű, agyag, tinta).

Takarítás és tisztítás

WC tisztítás: Öntsön egy kanna forró vizet a csészébe, majd szórjon bele 1–2 evőkanálnyi Puer port. Várjon legalább 10 percet, amíg feloldódik, majd WC-kefével tisztítsa meg a csészét. Ha a WC-ben lerakódott a vízkő, hagyja a port egy éjszakán át hatni, a hatás fokozásához pedig adjon hozzá egy evőkanálnyi Vízkőoldót vagy fél csésze felmelegített ecetet. Ha nem sikerül eltávolítani a régebbi lerakódásokat, ismételje meg az eljárást, vagy gumikesztyűben, műanyag drótszivacs segítségével súrolja le.

Lefolyók, mosdókagylók, fürdőkádak és zuhanyzók tisztítása: Öntsön 1–2 evőkanálnyi Puer port a lefolyóba, és öntsön rá egy csésze meleg ecetet. A por az ecettel habot képez, és feloldja a zsíros lerakódásokat. Hagyja hatni legalább 15 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Ajánlott termékek

Összetevők

100% nátrium-perkarbonát (CAS 15630-89-4).

Függelék

:
Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. A termék nem tartalmaz kémiai optikai fehérítőket, enzimeket, TAED-et és klórtartalmú fehérítőt.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Tanácsadás

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Legalább 30% oxigén alapú fehérítőszert tartalmaz. Veszélyes anyagok: dinátrium-karbonát, hidrogén-peroxiddal képzett keverék. VESZÉLY: Fokozhatja a tűz intenzitását; oxidáló hatású. Lenyelve ártalmas. Súlyos szemkárosodást okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Minden óvintézkedést meg kell tenni, hogy ne keveredjen éghető anyagokkal. Védőkesztyű/szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ (224 919 293; 224 915 402). Száraz helyen, legfeljebb 40 °C hőmérsékleten tárolandó.

Ártalmatlanítás: A fel nem használt terméket speciális vagy veszélyes hulladék gyűjtésére szolgáló gyűjtőhelyen kell elhelyezni. Az alaposan kiürített/kiöblített csomagolást szelektív hulladékként kezelje.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

Szakértői tanács

A Puer kiválóan alkalmas fehérneműk fehérítésére, legyen szó zsíros konyharuháról vagy szövetpelenkáról. És figyelem, a ruhák valóban fehérek maradnak, ez nem csak látszat, mint amilyet az optikai fehérítők keltenek, amelyek a színtiszta fehérséget imitáló réteget képeznek a textílián.

A regisztráció előnyei