Univerzális felülettisztító (flakon 1 l)
 Univerzális tisztítószer (flakon 1 l)

Univerzális felülettisztító (flakon 1 l)

Bármilyen mosható felület tisztítására alkalmas, beleértve a fapadlót és a bútorokat is. Természetes tisztítószert, ún. mosódió szaponint tartalmaz bio minőségben. Többet a termékről
Padlófelületekre
Felületekre
Ablakokra
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 490 Ft
Univerzális tisztítószer
  2 490 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Környezetbarát tisztítószer, amely a háztartás összes mosható sima felületének, például padlólapok, kő- és fapadló, parafa, PVC, linóleum, továbbá üveg, kerámia, csempe, mosogatók és mosogatógépek, konyhai munkalapok, autók stb. tisztítására alkalmas Szokásos szennyeződés esetén kb.

Hogyan használható

Szokásos szennyeződés esetén kb. 3 evőkanál (kb. 50 ml) 10 liter vízhez. Erős szennyeződés esetén rongy vagy szivacs segítségével hígítatlanul alkalmazzuk.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

A tisztítószer más színű, mint az előbbi. Ez miért van?

Az univerzális tisztítószer színét kizárólag a biominőségű narancs illóolajnak köszönheti. Lehet csak enyhén elszíneződve, de lehet élénksárga vagy narancssárga is. Ez attól függ, hogy a narancs, amelyből az olajat préselik, melyik régióból származik. Ezek a színkülönbségek nem befolyásolják a termék hatékonyságát.

Ajánlott termékek

Összetevők

<5% növényi eredetű nemionos felületaktív anyag, kelátképző szer (EDDS), nátrium-benzoát, <1% mosódió-kivonat, denaturált alkohol, xantángumi, természetes narancs illóolaj bio minőségben (Citrus sinensis), d-limonén.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegekFigyelmeztetés. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. D-limonént tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

Az univerzális tisztítószer az ablakok és tükrök tisztítására, valamint a fapadló és a csempe mosására szolgál, ráadásul kellemes narancsillatú is.
A regisztráció előnyei