Fehér ecet 10% (flakon 750 ml)
 Fehér ecet 10% (szórófej 750 ml)

Fehér ecet 10% (flakon 750 ml)

Univerzális segítség a háztartás napi szintű tisztántartásában. Feloldja a vízkövet és eltávolítja a kellemetlen szagokat. A fehér ecet már nagyanyáink bevált tisztítószere volt és megfelel a fenntarthatóság, a minimalizmus és a környezettudatosság legmagasabb elvárásainak is. Többet a termékről
Fürdőszobák
Konyhába
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 190 Ft
Fehér ecet 10%
  2 190 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A fehér ecet sokkal jobban hasznosítható a takarításnál, mint a konyhai ecet, mivel töményebb és nem tartalmaz színezéket (karamell). Illata kissé fanyarabb, mint a fogyasztásra rendeltetett eceté, ezért a kellemesebb aroma eléréséhez tárkonyt adnak hozzá.

Az ecetsavas erjedést, vagyis az etil-alkohol ecetsavvá történő átalakulását őseink már évezredekkel ezelőtt felfedezték. Ez a fehér ecet Csehországban készül. Nem tartalmaz génmódosított alapanyagokat, szintetikus színezéket vagy illatanyagokat, a természetben könnyen lebomlik, amit a szigorú Ecogarantie tanúsítvány is igazol.

Mire használható

A fehér ecet egy rendkívül sokoldalú termék:

  • Eltávolítja a vízkövet a lemosható felületekről (mosogatók, csaptelepek, fürdőkádak, mosdókagylók, zuhanykabinok, padlólapok, csempék).
  • Visszaállítja a rozsdamentes acél és a krómozott felületek ragyogását – alkalmazás után öblítse le vízzel, és puha ruhával fényesítse ki.
  • Megkönnyíti az ablakok és a padlóburkolatok tisztítását és fényesítését, egyszerűen öntsön egy kevés ecetet a felmosóvízbe.
  • Szódabikarbónával  kombinálva (súrolás, zsírtalanítás, szagelnyelés) megtisztítja a konyhai vágódeszkákat, uzsonnás dobozokat vagy a piszkos mosogatót. Először permetezze be ecettel, hagyja néhány percig hatni, és ezt követően szórja be szódabikarbónával. A kásás anyagot kenje szét szivaccsal vagy luffaszivaccsal.
  • A lefolyók karbantartásához az ecetet keverje össze Puer porral. Öntsön 1-2 evőkanál Puer port a lefolyóba, és öntse le egy bögre meleg ecettel. Az ecet és a por habot képez és feloldja a zsíros lerakódásokat. Hagyja legalább 15 percig hatni, majd öblítse le meleg vízzel.
  • Fehér ecetből saját tisztítószereket is készíthet. Ha frissen facsart bio citromlevet adunk hozzá, az illata kellemesebb lesz. Hűvös helyen tárolandó.

Hogyan használható

Az ecetet szórófej segítségével permetezzük a tisztítandó felületre. A hatékonyság növelése és a fogyasztás csökkentése érdekében kenjük szét szivaccsal vagy luffaszivaccsal. A nehezen hozzáférhető helyek tisztításában jó szolgálatot tesz egy használt fogkefe. Az ecetet nagyjuk néhány percig hatni, majd öblítsük le.

Erősebb szennyeződésnél hagyjuk az ecetet hosszabb ideig hatni vagy ismételjük meg az műveletet. A makacs lerakódásokra tegyünk ecettel átitatott rongydarabot.

Ne használja természetes kőre, gránitra, márványra és fára. Javasoljuk, hogy az ecet hatását előzetesen tesztelje egy kis (lehetőleg nem látható) felületen.

Ajánlott termékek

Összetevők

Ősszetevők: Tiszta szeszből készült ecet 10% (ecetsav CAS 64-19-7).

Vegyi minimalizmus: Drogériai termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhelést jelentsék az emberek és bolygónk egészségére. Ez a termék nem tartalmaz kőolajszármazékot, klórt, szintetikus illatosítókat és színezékeket.

Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

-
A regisztráció előnyei