Citromos vízkőoldó gél (flakon 750 ml)
 Citromos vízkőoldó gél (flakon 750 ml)

Citromos vízkőoldó gél (flakon 750 ml)

Nagyszerűen oldja a lerakódásokat a kerámián, vízcsapokon, fürdőkádakon vagy a WC-n. Gél állagának köszönhetően nehezen hozzáférhető helyeken is használható. Többet a termékről
Zuhanyfülkék
Csaptelepekhez
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
1 790 Ft
Citromos vízkőoldó gél
  1 790 Ft

Termék leírása

Citromos vízkőoldó gél citrom illóolajjal vízkő és ásványi lerakódások eltávolításához. Nagyszerűen oldja a lerakódásokat a kerámián, vízcsapokon, fürdőkádakon vagy a WC-n. Gél állagának köszönhetően nehezen hozzáférhető helyeken is használható.

Hogyan használható

Vigyen fel egy réteg tisztítószert a lerakódásra, és hagyja rövid ideig hatni. Mossa le vízzel, vagy törölje le szivaccsal. A citromsav oldja az ásványi lerakódásokat, a citrom illóolaj fehérítő és fertőtlenítő hatású.

Ajánlott termékek

Összetevők

5–15% citromsav, <5% növényi eredetű nemionos felületaktív anyag, denaturált alkohol, xantángumi, természetes citrom illóolaj bio minőségben (Citrus limon), d-limonén.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

A Tierra Verde tanácsa

Citronový gel využijete na úklid koupelny i WC. Díky větší hustotě můžete nanést na plochu a nechat působit.
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

Vásárlói tapasztalatok

Ellenőrzött vásárló
Ellenőrzött vásárló
100 %
Ajánlja az áruházat
Tökéletes a fürdőszobai üvegfal tisztításához.

Ellenőrzött vásárló
Ellenőrzött vásárló
100 %
Ajánlja az áruházat
Kiváló a vízkő ellen, bármikor újra megvenném.

Petra
Petra
100 %
Ajánlja az áruházat
Nagyszerűen eltávolítja a vízkövet a csempékről és a mosdókról.

jkubato
jkubato
80 %
Ajánlja az áruházat
Nagyon hatékonyan oldja a vízkövet, kellemes az illata.

Egyéb információk/biztonság

Bezpečnostní texty

Figyelmeztetés. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.

Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni.

D-limonént és β-pinént tartalmaz.

Ártalmatlanítás: A fel nem használt tartalmat hígítsa vízzel, és öntse a csatornába. Az alaposan kiöblített csomagolást szelektív hulladékként kezelje.

Kémiai minimalizmus: Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Termékeink előállításához revitalizált vizet használunk. Nem tesztelünk állatokon. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.

Csomagolási evolúció: A flakon évekig jó szolgálatot tesz, ha nagyobb kiszerelésből vagy csomagolásmentes boltokban tölti fel.

Biztonsági jelzések (piktogramok)

Hasonló termékek

Kedvezményes vásárlás