Ruhaöblítő érzékeny bőrre (kanna 5 l)
 Ruhaöblítő érzékeny bőr (kanna 5 l)

Ruhaöblítő érzékeny bőrre (kanna 5 l)

Ez az öblítőszer megbízhatóan eltávolítja a mosószer maradékait. Ideális baba- és gyermekruházat, valamint érzékeny bőrű felnőttek ruháinak öblítéséhez. A mosás véső szakaszában kiváltja a hagyományosan öblítésre használt szövetlágyítót.

Az emberi bőr természetes pH-értéke enyhén savas. A mosószerek viszont lúgosak, a ruhákban megtapadó maradékaik negatív hatással lehetnek a bőrre. A ruhaöblítő savas reakciója semlegesíti a mosóvizet, és ezzel csökkenti a bőrirritációt.

Többet a termékről
Öblítéshez
Gyermekek számára alkalmas
Szagtalan
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
10 290 Ft
Ruhaöblítő érzékeny bőr
  2 390 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A ruhaöblítő megakadályozza a ruhák beszürkülését, amit a kemény vízben való mosás okoz. A beszürkülést a mosószerek szappananyagai és a vízben lévő ásványi anyagok együttes kicsapódása okoz. A Ruhaöblítő által a szövetszálak visszanyerik természetes tulajdonságaikat (a törölközők újra felszívják a nedvességet) és kinézetüket (fénylőbb színek). Az öblítőszer nem károsítja a bambuszszálas szöveteket.

Mi a különbség a szövetlágyító és a ruhaöblítő között? A szövetlágyító a szintetikus textíliák okozta statikus elektromosság csökkentését szolgálja, beburkolja a szövetszálakat és kisimítja a felületüket. A Ruhaöblítő eltávolítja a mosószer maradékait, és ezzel csökkenti a bőrirritációt.

A Ruhaöblítő érzékeny bőrre főleg akkor tökéletes megoldás, ha:

  • Ekcémás, allergiás vagy kisgyermekek ruházatát mossuk.

Bőrük sokkal érzékenyebb, mint egy egészséges felnőtt bőre. A Ruhaöblítőben kiöblített ruhák nem irritálják a bőrüket.

  • Önnek a tiszta, természetes összetétel elsődleges szempont.

A Ruhaöblítő csak citromsavat tartalmaz.

  • Ha Ön vegán termékeket keres.

A Ruhaöblítő tisztán növényi alapú és nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőket.

  • Elsősorban növényi eredetű összetevőket alkalmazunk.

Előnyben részesíti az illatmentes termékeket. A Ruhaöblítő érzékeny bőrre nem tartalmaz semmilyen parfümanyagot.

  • Szeretne háztartásáról fenntartható módon gondoskodni.

A Ruhaöblítő a természetben könnyen lebomlik, miközben széndioxid és víz keletkezik. Megfelel a legkomolyabb európai biominősítés, az Ecogarantie tanúsítvány szigorú követelményeinek.

Mire használható

  • Gépi és kézi mosás utáni öblítésre.
  • Minden fajta ruhához.
  • Azok, akik szeretnék saját ízlésüknek megfelelő illóolajokkal illatosítani a ruhákat (4,5 kg ruhához adjon 1-3 csepp illóolajat a gép öblítőszeres rekeszébe; az adagolást a szerint válassza meg, milyen erősen kívánja a ruhákat illatosítani).

Hogyan használható

Kézi mosás: Kézi mosáshoz mosószeres mosás után tegye tiszta vízbe a gumibetétet, hagyja hatni legalább 10 percig, majd öblítse le a ruhákat.

Gépi mosás: A mosás utolsó részéhez adja hozzá a gumibetétet az öblítő adagolóhoz.

A mosógép méreteA víz keménységeAdagolás [ml]
4,5 kgpuha30
közepes45
kemény60
7 kgpuha45
közepes70
kemény90
9 kgpuha60
közepes90
kemény120

A víz pontos keménysége a vízkeménység meghatározására szolgáló tesztcsíkkal határozható meg.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Miért cserélje le a szövetlágyítót ruhaöblítőre?
A hagyományos szövetlágyító sokunk számára az illatos és selymesen lágy ruhákkal van összekötve. Kevesen tudják viszont, hogy eredetileg a statikus elektromosság csökkentésére lett kifejlesztve a szintetikus szövetekből. Tehát ha pamut vagy funkcionális ruházathoz használjuk, kockáztatjuk a bőrirritációt, és a természetes anyagoktól megvonjuk eredendő nedvszívó képességüket.

A szövetlágyító hasonlóan működik, mint a hajkondicionáló: elsimítja a szálakat azzal, hogy beburkolja azokat. Ez viszont a textília nedvszívó és légáteresztő képességeinek csökkenéséhez vezet. Ezért szövetlágyítót ne használjunk alsónemű, törölközők, törlőruhák, ágyneműhuzatok, pelenkák, babruházat vagy funkcionális spotruházat öblítéséhez. Vagyis ott, ahol a szövettől elvárja az izzadság elvezetését vagy a folyadékok felszívódását.

A ruhaöblítő egyértelműen előnyösebb, mint a szövetlágyító – azzal, hogy eltávolítja a mosószer maradékait, meggátolja a bőr irritálását.

A ruhaöblítőben fehér felhőszerű kicsapódások jelennek meg. Használható így is?
Ha a ruhaöblítőt hidegnek tesszük ki, a stabilitását biztosító növényi tenzid kicsapódik benne. Szobahőmérsékleten a kicsapódások feloldódnak. Ezek a változások nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

Ajánlott termékek

Összetevők

<5 % nem ionos felületaktív anyagok, 15-30 % citromsav

Függelék

:

Drogériánk nyersanyagainkat úgy választjuk meg, hogy minél kevésbé terheljék az emberek és bolygónk egészséget. Állatokon nem tesztelünk.

A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, optikai fehérítőket, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.

Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek Tartalmaz citromsavat. Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet és az érintett testrészt alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.
Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei