Mosógél mosódióból érzékeny bőrre (flakon 1 l)
A termék használata Mosógél érzékeny bőr

Mosógél mosódióból érzékeny bőrre (flakon 1 l)

Koncentrált környezetbarát mosógél csecsemők, gyermekek és fokozottan érzékeny bőrű felnőttek ruháinak mosásához. Tiszta, természetes összetételű, illatanyagok és allergének nélkül. Színes ruhák, mosható pelenkák és fleece szövetek mosására alkalmas. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Többet a termékről
Gyermekek számára alkalmas
Szagtalan
Eco Garantie
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 990 Ft
Mosógél érzékeny bőr
  2 990 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Ez a mosógél nagyobb mennyiségben tartalmaz mosódió-kivonatot. Új receptúránkat olyan természetes tenzidekkel bővítettük, amelyek kitűnően megbirkóznak a szennyeződésekkel. A mosás eredményeként bőrirritáló vegyszerektől mentes, ragyogóan tisztára mosott ruhákat kapunk. A gél koncentráltsága miatt kiváló megoldás Önnek (vizet takarít meg) és a természetnek is (kevesebb csomagolóanyag és üzemanyag a szállításhoz).

A mosógél ideális, ha:

 • Ha Ön ekcémában szenved vagy allergiás.

A mosógél nem irritálja a bőrt. Javasoljuk viszont, hogy használja együtt a Ruhaöblítővel érzékeny bőrre, amely a ruhákból megbízhatóan eltávolítja a mosószermaradékokat.

 • Önnek a naponta használt tisztítószerek természetes összetétele elsődleges szempont.

A mosógél összetevőinek 99 %-át a természetből nyerjük ki. A gél kiváló választás mindazoknak, akiknek a mosószerek összetétele meghatározó jelentőséggel bír. A hatékony receptúra a mosódió-kivonatra épül. A Mosódiók szaponint, 100%-ban természetes tenzideket tartalmaznak, amelyek könnyen kioldják a hétköznapi szennyeződéseket. Újdonság a hozzáadott alkil-poliglükozil, egy keményítőkből és olajakból gyártott hatékony természetes tenzid.

 • Vegán termékeket keres.

Ez a mosógél tisztán növényi alapú és nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt. Termékeink elsősorban növényi eredetű összetevőket tartalmaznak.

 • Előnyben részesíti az illatanyagmentes termékeket.

A Mosógél mosódióból érzékeny bőrre nem tartalmaz semmilyen parfümöt.

 • C Szeretne háztartásáról fenntartható módon gondoskodni.

A mosógél a természetben könnyen lebomlik. Kifejlesztésénél elsődleges szempont volt, hogy megfeleljen a legkomolyabb európai biominősítés, az Ecogarantie tanúsítványszigorú követelményeinek.

Mire használható

 • A ruhák hétköznapi szennyeződéseinek gépi és kézi mosására.
 • Elsősorban színes ruhák mosására alkalmas (nem tartalmaz fehérítőszert).
 • Azok, akik szeretnék saját ízlésüknek megfelelő illóolajokkal illatosítani a ruhákat (4-5 kg ruha mosóvizéhez adjon 1-3 csepp illóolajat a gép mosószeres rekeszébe együtt a mosószerrel; az adagolást a szerint válassza meg, milyen erősen kívánja a ruhákat illatosítani). Ha már illóolajjal illatosított mosógélt keres, kattintson ide).

Hogyan használható

Kézi mosás:

 • Adjon 15 ml-t a mosóvízhez (a kupak fele).

Gépi mosás:

 • Lágy víz esetében adjon 30 ml-t (1 kupak) 4-5 kg ruhához.
 • Közepesen kemény víz esetében adagolja a javasolt mennyiség 1,5-szeresét (45 ml), vagy használjon Vízlágyítót.
 • Kemény víz esetében duplázza meg a mosógél mennyiségét vagy használjon Vízlágyítót. A víz pontos keménységét a Vízkeménységmérő tesztcsík segítségével határozhatja meg.

Mosási hőmérséklet:

 • A mosógél már 30°C-tól kifejti tisztító hatását, ha nem túl piszkos ruhákról van szó. Ha a szövet típusa megengedi, mosson legalább 40°C hőmérsékleten. Az izzadság- és a zsírfoltok jobban feloldódnak.

Erősen szennyezett színtartó ruhák mosása:

 • A felszínén egyenletesen bepiszkolt ruhákat mosás előtt áztassa be. Meleg vízben oldjon fel 1-2 kanál Puer – Oxigénalapú fehérítő port és folttisztítót, és a ruhákat hagyja benne ázni (ha lehet) egy éjszakán át.

Fehér ruhákhoz:

 • Adjon hozzá 1-2 kanál Puer – Oxigénalapú fehérítő port és folttisztítót és mosson legalább 55°C hőmérsékleten.

Foltokra:

 • Mosás előtt a foltokat kezelje Folttisztító marhaepe szappannal vagy Citromkivonatú olívaszappannal foltokra.

Öblítés:

 • Használjon Ruhaöblítőt érzékeny bőrre. Kiöblíti a mosószerek maradékait, így megakadályozza a bőrirritációt.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Hogyan lehet természetbarát módon mosni? Nem túl igényes ez? Ha megfelelően kombinálja a TIERRA VERDE termékeit, mindig örömöt szereznek majd Önnek a ragyogóan tisztára mosott ruhák. Ráadásul közben óvja a természetet és saját egészségét is. Itt találja a környezetbarát mosás helyes lépéseit. Szívesen válaszolunk kérdéseire – írjon nekünk vagy hívjon minket.

Összetevők

5-< 15 % mosódió kivonat, 5-< 15 % nemionos felületaktív anyagok, nátrium-karbonát, kelátképző szer (GLDA), glicerin, natrium benzoát, xantángyanta.

Függelék

:

Drogériánk nyersanyagainkat úgy választjuk meg, hogy minél kevésbé terheljék az emberek és bolygónk egészséget. Állatokon nem tesztelünk.

A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, optikai fehérítőket, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.

Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egy adag ára

Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
1 l3390,61 Ft 2 990 Ft
5 l16777,78 Ft 12 990 Ft

A Tierra Verde tanácsa

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Figyelem: Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a(z) kezet és az érintett testrészt alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.


Gyártó: TIERRA VERDE s.r.o., Makovského nám. 2, Brno, Csehország, telefon: +420 511119820
UFI: AJU7-07VX-V00P-20TN

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

Hasonló termékek

A regisztráció előnyei