Mosódióból készült mosógél narancs illóolajjal (kanna 5 l)
 Mosógél narancs (kanna 5 l)

Mosódióból készült mosógél narancs illóolajjal (kanna 5 l)

Természetes narancs illóolajjal illatosított koncentrált gél színes ruhák kíméletes és környezetbarát mosásához. Alapját a bio minőségű mosódió kivonat képezi. Egy liter gél 33 mosáshoz elegendő. Többet a termékről
Gépi mosás
Színes ruha
Vegan Friendly
Eco Garantie
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 690 Ft
Mosógél narancs
  2 690 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Mosógélünk alapját a mosódió-kivonat képezi, amelyet a lehető legkíméletesebb hideg extrakciós módszerrel nyerünk. Már csak magában a mosódióbanvaló mosás figyelmesebb az ön egészségével és a Bolygónkkal szemben is. Vásárlóink visszajelzései alapján a mosódió mosógélt allergiásoknak, ekcémásoknak és érzékeny bőrűeknek is ajánljuk. Főként az említett esetekben javasolt a mosógélt lágyítóvalegyütt használni.

A koncentrátum egy nagyszerű megoldás önnek (nem fizet a felesleges vízért) és a természetnek is (kevesebb csomagolás és üzemanyag a szállításhoz).

Mire használható

 • szokásosan szennyezett ruhák kézi és gépi mosásához
 • főleg színes ruhák mosására alkalmas (nem tartalmaz fehérítő összetevőt)
 • Hogyan használható

  Kézi mosás:

  • kb. 15 ml a mosóvízbe

  Gépi mosás:

  • 30 ml (a flakonkupak térfogata) mosási adagonként (4–5 kg ruha)
  • a koncentrátum – 1 liter akár 33 mosási adaghoz elegendő

  Erősen szennyezett ruhák esetében:

  • mosás előtt áztassuk be a szennyest: meleg vízben oldjunk fel 1–2 evőkanálnyi Puer port, a szennyest lehetőleg egész éjszakán át áztatjuk benne
  • a foltokat mosás előtt Epeszappannalvagy citromkivonatot tartalmazó Olíva szappannalkezeljük (nem tartalmaz állati eredetű összetevőket)

  Kemény víz esetén:

  • használjunk Vízlágyítótvagy növeljük 60 ml-re a mosógél adagját
  • a víz keménységét könnyen meg tudjuk állapítani egy Tesztcsíksegítségével

  Fehér ruhákhoz:

  • adjunk hozzá 1–2 evőkanálnyi Puer fehérítő port(vagy használjunk Mosódió mosóport fehér ruhákhoz és szövetpelenkákhoz)

  Mosási hőmérséklet:

  • ha az anyag megengedi, legalább 40 °C-on mossuk; ahhoz, hogy hideg vízben is hatékony legyen a mosás, sokkal több vegyszer (vagy mechanikai munka) kell hozzá, miközben csak filléreket spórolunk a vízmelegítésen

  LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

  Hogyan mossunk környezetbarát módon? Nem túl bonyolult?

  Ha a YELLOW & BLUE termékeket megfelelően kombinálja, akkor mindig örömét lelheti a nagyszerűen kimosott ruhákban, egyúttal a természetet és az egészségét is kíméli. Az Öko-alkímiaoldalon egy egyszerű útmutatót – A környezetbarát mosás tízparancsolatátés egy Környezetbarát mosás tanfolyamottalál, amelyet az Egy igazán otthoni magazinszámára készítettünk. Ha szeretne többet megtudni, partnereinkkel együttműködve beszélgetéseket szervezünk a kíméletes mosásról. Örömmel adunk választ a kérdéseire, írjon nekünk (kapcsolatfelvételi űrlap) vagy hívjon bennünket.

  Ajánlott termékek

  Összetevők

  5–15% nátrium-karbonát; <5% mosódió-kivonat, kelátképző szer (EDDS), szilikát, denaturált alkohol, xantángumi, természetes narancs illóolaj (limonén illatanyagot, édes narancs kivonatot tartalmaz – allergiás reakciót válthat ki)

  Függelék

  :
  Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Termékeink előállításához revitalizált vizet használunk. Nem tesztelünk állatokon. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.
  Ecogarantie'

  Ecogarantie minősítés

  Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

  Tovább a tanúsítványról

  Egy adag ára

  Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
  1 l3381,52 Ft 2 690 Ft
  5 l16771,80 Ft 11 990 Ft

  A Tierra Verde tanácsa

  Erősebb szennyeződés esetén áztassa a szennyest meleg vízben 1–2 evőkanálnyi Puer porral.

  Lehetőleg egész éjszakán át áztassa, majd mossa ki mosógéllel.

  A makacsabb foltokat mosás előtt kezelje epeszappannal vagy citromkivonatot tartalmazó olíva szappannal, amely nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

  Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

  Vásárlói tapasztalatok

  Kamila
  Kamila
  100 %
  Ajánlja az áruházat
  Abszolút elégedett vagyok.
  
Ellenőrzött vásárló
  Ellenőrzött vásárló
  100 %
  Ajánlja az áruházat
  Mindenkinek ajánlom a Tierra Verde mosóporokat. Környezetbarátak, kellemes az illatuk, és ami a legfontosabb, a szokásos mosószerekhez képest kisebb mennyiséggel is tökéletesen mosnak. Érzékeny bőrű lányom ruháihoz is ezt használom, és nincs vele gond. Bár az igaz, hogy a termék drágább, de mindenképpen megéri. Az 5L-es kiszerelés csapot is tartalmaz, így jól adagolható.
  
Klar
  Klar
  100 %
  Ajánlja az áruházat
  Először egy egyliteres kiszerelést rendeltem próbára, és bevált, így most megvettem az 5 l kiszerelést is. Csappal ellátott papírdoboza jól tárolható a kamrában, a mosógép mellett csak egy 1l flakonom van, amelybe adagolom a port. Szeretem a könnyed narancs illatot, amelyet nem érezni egy mérföldre a kimosott ruhákból!
  
Magda
  Magda
  90 %
  Ajánlja az áruházat
  Eddig csak néhányszor használtam, de elégedett vagyok vele. Színes ruhákhoz használom, és eddig még nem fordult elő, hogy ne mosta volna ki a foltokat. Nagyon kíméletes a természettel és velünk szemben is :-)

  Tanácsadó központunk

  Egyéb információk/biztonság

  Bezpečnostní texty Gyermekektől elzárva tartandó. A fel nem használt tartalmat hígítsa vízzel, és öntse a csatornába. Az alaposan kiöblített csomagolást szelektív hulladékként kezelje.

  Hasonló termékek

  Kedvezményes vásárlás