Illatmentes mosógél (flakon 1 l)
 Illatmentes mosógél (flakon 1 l)

Illatmentes mosógél (flakon 1 l)

Tento produkt se již neprodává.
Koncentrált gél színes ruhák kíméletes és környezetbarát mosásához. Alapját a bio minőségű szappandió kivonat képezi. Egy liter gél 33 mosáshoz elegendő. Többet a termékről
Gépi mosás
Színes ruha
Vegan Friendly
Eco Garantie

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Mosógélünk alapját a mosódió-kivonat képezi, amelyet a lehető legkíméletesebb hideg extrakciós módszerrel nyerünk. Már csak magában a mosódióval való mosás figyelmesebb az ön egészségével és a Bolygónkkal szemben is. A szappandióból készült mosógél gyerekruhák és színes szövetpelenkák mosására is rendkívül alkalmas. Vásárlóink visszajelzései alapján allergiásoknak, ekcémásoknak és érzékeny bőrűeknek is ajánljuk. Főként az említett esetekben javasolt a mosógélt lágyítóvalegyütt használni.

A koncentrátum egy nagyszerű megoldás önnek (nem fizet a felesleges vízért) és a természetnek is (kevesebb csomagolás és üzemanyag a szállításhoz)

Mire használható

 • szokásosan szennyezett ruhák kézi és gépi mosásához
 • főleg színes ruhák mosására alkalmas (nem tartalmaz fehérítő összetevőt)
 • azoknak, akik saját választásuk szerinti természetes illóolajokkalszeretnék illatossá tenni a ruháikat (esszenciális illóolajokat tartalmazó mosógéleket is gyártunk)

Hogyan használható

Kézi mosás:

 • kb. 15 ml a mosóvízbe

Gépi mosás:

 • 30 ml (a flakonkupak térfogata) mosási adagonként (4–5 kg ruha)
 • a koncentrátum – 1 liter akár 33 mosási adaghoz elegendő

Erősen szennyezett ruhák esetében:

 • mosás előtt áztassuk be a szennyest: meleg vízben oldjunk fel 1–2 evőkanálnyi Puer port, a szennyest lehetőleg egész éjszakán át áztatjuk benne
 • a foltokat mosás előtt Epeszappannalvagy citromkivonatot tartalmazó Olíva szappannalkezeljük (nem tartalmaz állati eredetű összetevőket)

Kemény víz esetén:

 • használjunk Vízlágyítótvagy növeljük 60 ml-re a mosógél adagját
 • a víz keménységét könnyen meg tudjuk állapítani egy Tesztcsíksegítségével

Fehér ruhákhoz:

 • adjunk hozzá 1–2 evőkanálnyi Puer fehérítő port(vagy használjunk Mosódió mosóport fehér ruhákhoz és szövetpelenkákhoz)

Mosási hőmérséklet:

 • ha az anyag megengedi, legalább 40 °C-on mossuk; ahhoz, hogy hideg vízben is hatékony legyen a mosás, sokkal több vegyszer (vagy mechanikai munka) kell hozzá, miközben csak filléreket spórolunk a vízmelegítésen

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Hogyan mossunk környezetbarát módon? Nem túl bonyolult?

Ha a YELLOW & BLUE termékeket megfelelően kombinálja, akkor mindig örömét lelheti a nagyszerűen kimosott ruhákban, egyúttal a természetet és az egészségét is kíméli. Az Öko-alkímiaoldalon egy egyszerű útmutatót – A környezetbarát mosás tízparancsolatátés egy Környezetbarát mosás tanfolyamottalál, amelyet az Egy igazán otthoni magazinszámára készítettünk. Ha szeretne többet megtudni, partnereinkkel együttműködve beszélgetéseket szervezünk a kíméletes mosásról. Örömmel adunk választ a kérdéseire, írjon nekünk (kapcsolatfelvételi űrlap) vagy hívjon bennünket.

Ajánlott termékek

Összetevők

5–15% nátrium-karbonát; <5% mosódió kivonat, kelátképző szer (EDDS), szilikát, denaturált alkohol, xantángumi

Függelék

:
Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Termékeink előállításához revitalizált vizet használunk. Nem tesztelünk állatokon. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

A Tierra Verde tanácsa

Erősebb szennyeződés esetén áztassa a szennyest meleg vízben 1–2 evőkanálnyi Puer porral.

Lehetőleg egész éjszakán át áztassa, majd mossa ki mosógéllel.

A makacsabb foltokat mosás előtt kezelje epeszappannal vagy citromkivonatot tartalmazó olíva szappannal, amely nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Ha szeretné illatossá varázsolni ruhaneműit, adjon hozzá a gélhez néhány csepp citrom (vagy más) illóolajat.

Finom levendula illatú öblítőnket is használhatja.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

Vásárlói tapasztalatok

Ellenőrzött vásárló
Ellenőrzött vásárló
90 %
Ajánlja az áruházat
Meglepően jól mos.

Ellenőrzött vásárló
Ellenőrzött vásárló
100 %
Ajánlja az áruházat
Öko csomagolás, gyors szállítás, cseh cég – szuper!

Ellenőrzött vásárló
Ellenőrzött vásárló
100 %
Ajánlja az áruházat
Meglepett, hogy mennyire folyékony a gél (az Arielhez képest), egy korábbi mosópor kupakjába öntöm a gélt, belecseppentek néhány csepp olajat, gyönyörű illatot ad a ruháknak :). Első alkalommal vásároltam, de már nem kell más, főleg azért, mert környezetbarát, biztosan veszek egyet a fehér ruhákhoz is.

Tanácsadó központunk

Egyéb információk/biztonság

Bezpečnostní texty Gyermekektől elzárva tartandó. A fel nem használt tartalmat hígítsa vízzel, és öntse a csatornába. Az alaposan kiöblített csomagolást szelektív hulladékként kezelje.
Származási országČeská republika

Hasonló termékek

Kedvezményes vásárlás