Zöldségtároló zsák bambuszból és biopamutból – nagyobb (47,5 × 47,5 cm) (1 db)
 Zöldségtároló tasak – nagyobb (47,5 × 47,5 cm)

Zöldségtároló zsák bambuszból és biopamutból – nagyobb (47,5 × 47,5 cm) (1 db)

Bambusz frottírból és biopamutból készült zsák leveles és gyökérzöldségek tárolására. Felváltja a műanyag zacskókat. A zöldségek sokkal hosszabb ideig maradnak benne frissek, mint bármely más tárolási módszer esetében. Többet a termékről
Raktáron
7 990 Ft
Zöldségtároló zsák – nagyobb (47,5 × 47,5 cm)
  7 990 Ft

Termék leírása

Ön is sajnálattal nézi, ha a megvásárolt zöldségei megromlanak, mielőtt felhasználná őket? Amikor feleslegesen ki kell dobnia őket? Bambusz frottírból készült zsákunk pince nélkül is segít önnek frissen tartani a zöldségeket. Ez a zsák tulajdonképpen egy „zsákos pince” zöldségek tárolásához olyanok számára, akiknek nincs otthon igazi pincéjük. Méretének és
és alakjának köszönhetően nagyobb fejessaláta vagy káposzta tárolására is alkalmas. A műanyag zacskóval ellentétben a zöldségek nem párásodnak be, és sokkal hosszabb ideig maradnak frissek. Sárgarépa, zeller, karalábé, cékla vagy például póréhagyma is tárolható benne. 

Magasabb árát annak az anyagnak a különlegessége adja, amelyből a zsák készül. A kötött bambusz frottír és biopamut kiemelkedő vízmegkötő képességgel rendelkezik a természetes szálakból készült más szövetekhez képest. A zsák ennek köszönhetően nagyon sokáig képes megtartani a nedvességet.

 • Áztassa a zsákot vízbe, majd csavarja ki úgy, hogy nedves maradjon, de ne csepegjen belőle a víz. Tegye bele a zöldségeket, és tegye a hűtőszekrénybe vagy más hűvös helyre. A zsáknak mindig nedvesnek kell lennie, naponta ellenőrizze a benne tárolt zöldségeket, és szükség szerint nedvesítse be a zsákot.
   
 • Az első használat előtt mossa ki a zsákot. Zsugorodás: 15%-ig.
   
 • A zsákot szükség szerint, de lehetőleg hetente vagy kéthetente egyszer mossa ki. Azoknak, akik oda vannak a salátákért, javasoljuk, hogy egyszerre több zsákot vásároljanak, hogy egyszerűen váltogathassák őket.
   
 • Állítsa a hőmérsékletet legalább 40 °C-ra, erősebb szennyezés esetén 60 °C-ra.
   
 • A zsák környezetbarát mosásához használja a Szappandió mosógéltvagy a Szappandió mosóport fehér ruhákhoz. Mosás előtt kezelje a foltokat Epeszappannalvagy citromkivonatot tartalmazó Olíva szappannal. Ne használjon öblítőt a mosáshoz, csökkenti a szálak nedvszívó képességét. Helyette inkább lágyítóhasználatát javasoljuk.

Mi ez és hogyan működik?

Puha törlőkendő, amelynek rendkívüli nedvszívó képességét a bambusz és a biopamut kombinációja adja. Felváltja a kőolajból készült, biológiailag nem lebontható szintetikus mikroszálas törlőkendőket. A mikroszálas kendőket széles körben használják a háztartásokban, elsősorban a könnyű karbantartásuk miatt népszerűek. De tudta, hogy ezekből a törlőkendőkből minden egyes használat és mosás során nem lebontható mikrorészecskék szabadulnak fel, amelyeket a szennyvíztisztító telepek nem tudnak felfogni, és ezért a folyókba és tengerekbe kerülnek? Ezek a műanyag mikrorészecskék ma már nemcsak a vízben és a partvidékeken jelennek meg, hanem a tengeri állatokban is, beleértve azokat, amelyek a tányérunkra kerülnek.

Ajánlott termékek

Összetevők

60% bambusz viszkóz, 40% biopamut

Egyéb információk/biztonság

Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei