Hozzáállásunk

Minden Öko, amit teszünk

A Tierra Verde az igazi környezetbarát élet – a True Eco – alapelveire épül. Keressük az összefüggéseket, tanulmányozzuk az ökológiai problémák lényegét és megoldásokat találunk rájuk. A legújabb tapasztalatokat és ismereteket felhasználva bíráljuk felül és változtatjuk termékeinket. A gyorsan változó világban újabb és újabb folyamatokat dolgozunk ki, miközben precízen és rendíthetetlenül haladunk tovább. A True Eco ezzel egy olyan egyszerű, de átgondolt keretet alkot, amelyben összes tevékenységünk lejátszódik. Ennek eredménye az a közel 200 termék, amelyek majdnem 100 %-ban lebonthatók a természetben, és amelyekkel segítjük a tudatosabb, takarékosabb és fenntarthatóbb életet.

Tiszta filozófia

Tiszta filozófia

Megéljük azt a változást, amit környezetünkben szeretnénk látni, és példát mutatunk. Olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyekben hiszünk, mert napi szinten nyújtanak tudatos választási lehetőséget. Törekszünk egy körültekintő világ közös megteremtésére .

Vegyi minimalizmus

Vegyi minimalizmus

A természet inspiráló számunkra. Ezért az általunk kiválasztott nyersanyagok és alapanyagok a lehető legkisebb terhelést jelentik az emberek és bolygónk egészségére. A gyártáshoz revitalizált vizet használunk. Állatokon nem tesztelünk. A vegyi minimalizmus hívei vagyunk, tehát termékeink nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, szintetikus illat- és színező anyagokat, ipari habosítókat és irritáló anionos tenzideket. Termékeink tömények és könnyen lebonthatók. A gyártás 70 %-a kézzel történik. Csak olyan anyagokat hozunk be, amelyek nálunk nem találhatók meg. Megfelelünk az egyik legszigorúbb nemzetközi biominősítés, az Ecogarantie feltételeinek. Ezt a minősítést a cseh-szlovák drogériai cikkeket gyártó cégek közül elsőként kaptuk meg.

Igazi csomagolásmentesség

Igazi csomagolásmentesség

Minimalista megközelítéssel tervezzük termékeink csomagolását is. A csomagolásmentes drogéria úttörői vagyunk. Visszaváltható kannáink, edényeink és az utántöltő helyek szervizellátási rendszere az eredeti csomagolóanyag ismételt használatára épül, és igazi „zero waste”-t jelent. Őszintén, tisztességesen és csomagolásmentesen.

Anyag-újrahasznosítás

Anyag-továbbhasznosítás (upcycling)

Csökkentjük cselekedeteink hatását a környezetre. Továbbhasznosítjuk (értékét növelve újrahasznosítjuk) a gyártás közben keletkező csomagolóanyag-hulladékot. Nem akarjuk, hogy hulladékégetőbe vagy hulladéklerakodóba kerüljenek. Új életükben táskaként, füzetborítóként, iratmappaként szolgálnak tovább.

A regisztráció előnyei