Igazi csomagolásmentesség

A csomagolásmentes utántöltő helyek koncepcióját 2017 tavaszán mutattuk be, és mérhetetlen öröm számunkra, hogy természetbarát termékeinket már több mint 300 helyen „csapolják” Csehországban és Szlovákiában és folyamatosan vannak új érdeklődők.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a műanyaghulladék globális problémát jelent, és az újrahasznosítás csak a kezdet! Ezért a fenntarthatóság útját választottuk, vagyis magát a műanyaghulladék keletkezését kívánjuk csökkenteni – a hulladék továbbhasznosításával (upcycling) vagy csomagolásmentes árucikkekkel. És szívből köszönjük partnereinknek és vásárlóinknak, hogy támogatják csomagolásmentes koncepciónkat.

Tudja, hogy az utántöltő hely miért igazán zero waste?

A csomagolásmentes értékesítés alapgondolata, hogy a termékeket csereedényekben és cserekannákban szállítjuk, amelyek ismételten felhasználhatók/utántölthetők. A viszonteladók visszaküldik nekünk, tehát egy kanna akár 100x is használható. Kiszámítottuk ugyanis, hogy a nagy kiszerelésű értékesítés önmagában nem elég. Ha ugyanis a kereskedőnek elküldenénk egy 25 literes kannát és nem biztosítanánk a visszaváltást és az újratöltést, ugyanolyan mennyiségű műanyag menne kárba, mintha 25 egyliteres flakont küldenénk neki.

Jöjjön, és csapoltasson öko-drogériát és kozmetikumokat saját edényébe, vagy az üzletben rendelkezésre álló üres, használt és újra használható edényekbe.

A LEGKÖZELEBBI UTÁNTÖLTŐ HELY

Messze van az utántöltő hely?

Bár igyekszünk viszonteladóink között terjeszteni az utántöltő helyekkel kapcsolatos információkat, ezt a koncepciót még mindig nem ismeri mindenki. Vagy mérlegelik, mennyire keresik majd ezt a vásárlók. A csomagolásmentes értékesítést nagy mértékben előrevinné, ha Ön is rákérdezne kedvenc üzleteiben, mennyire lenne ez a fajta értékesítés érdekes számukra. Lehet, hogy éppen az Ön kérdése fogja „csapolásra”/ „szórásra” ösztönözni az eladót J

Az új érdeklődőket szívesen tájékoztatjuk a csomagolásmentes értékesítés részleteiről, elég kitölteni a honlapunkon található űrlapot. Ezt követően kereskedelmi képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és segít a testre szabott kínálat kialakításában.

Kedvezményes vásárlás