Mosogatógép tabletták (tasak 3 db)
 Mosogatógép tabletták (tasak 3 db)

Mosogatógép tabletták (tasak 3 db)

Hatékony, fenntartható és felhasználóbarát. Mosogatógép-tablettáink megbirkóznak a zsírokkal és a nehezen kezelhető foltokkal. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, amelyek hozzátapadnak az edényekhez. Kíméletes összetételüknek köszönhetően megfelelnek a szennyvíztisztítók előírásainak is. A tabletták nincsenek egyenként csomagolva, így nem keletkezik felesleges hulladék. A tablettákat egy felújított tablettaprés sajtolja, amelyet a szeméttelepről mentettünk meg. Ezek a tabletták megfelelnek a meghatározó európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú követelményeinek.

A kifogástalan mosogatáshoz elengedhetetlen a víz keménységének pontos meghatározása, a mosogatógép ennek megfelelő beállítása, valamint regeneráló só és edényfényesítő használata.

Többet a termékről
Zsírtalanít és eltávolítja a lerakódott ételmaradékot
Javasolt mosogatóvíz-hőfok
Vegan Friendly
Eco Garantie
CZ/SK termék
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
490 Ft
Mosogatógép tabletták
  5 990 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A biológiailag teljesen lebomló mosogatószer-tablettákat mindössze hat növényi és ásványi eredetű összetevőből állítottuk össze. Többé nem kell kimérnie a mosogatószert. Csak tegye be a tablettát és már várhatja is a tiszta edényeket.

Ideális megoldás, ha:

 • magasabb hőmérsékleten mosogat, mint 55 °C.
  A tabletták nátrium-perkarbonátot tartalmaznak, amely 55 °C-t meghaladó hőfokon zsírtalanít és fehérít. Erősen szennyezett edények mosogatásához javasoljuk, hogy állítsa a hőmérsékletet a lehető legmagasabbra. Ezzel a természetes tenzidek is könnyebben eltávolítják a zsírt és a maradék szennyeződéseket. Rövid vagy alacsonyabb hőmérsékletű programok alkalmazásakor több szennyeződés és zsír rakódik le a mosogatógépben és a szűrő eltömődik.
  Ha hidegebb vízben mosogatunk, olyan anyagokat is használnunk kell, amelyek mind ránk, mind a környezetre veszélyt jelentenek. Ezek közé tartoznak az enzimek, amelyeket élő szervezetekből állítanak elő. Bár ezek növelik a készítmény hatékonyságát, gyakran genetikailag módosítottak és allergiás reakciót válthatnak ki. Ezért mi nem használunk enzimeket, és inkább a magasabb hőmérsékleten történő mosást részesítjük előnyben.
   
 • az Ön számára fontos a mindennap használt tisztítószerek természetes összetétele.
  A tabletták összetételét úgy hangoltuk össze, hogy az edényeken vagy a környezetben ne hagyjanak hátra potenciálisan káros anyagokat. A perkarbonáton kívül új, természetes, nem ionos tenzidek biztosítják hatékonyságukat.
   
 • vegán készítményeket részesít előnyben.
  A tablettákat tisztán növényi és ásványi alapon fejlesztettük ki, nem tartalmaz állati összetevőket.
   
 • parfümmentes készítményeket részesít előnyben.
  A tabletták nem tartalmaznak szintetikus parfümöket és illóolajokat, amelyek zavarhatnák az ételek és italok ízét.
   
 • fenntartható módon szeretne gondoskodni otthonáról.
  Készítményeink tiszta összetétele számunkra alapkérdés. Ezenkívül igyekszünk a lehető legkisebbre csökkenteni a csomagolóanyagok mennyiségét, ezért a tabletták nincsenek külön csomagolva. A dobozok 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható műanyagból (HDPE) készülnek. Holisztikus megközelítésünknek köszönhetően ez a termék megfelel a legigényesebb európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú követelményeinek.
   
 • számunkra ésszerűbb a javítás, mint a szemétre dobás.
  Mosogatógép-tablettáit egy 1989-ben gyártott tablettaprés préseli Önnek, amely már majdnem a roncstelepen végezte. A generáljavítás után (a gép többek közt rózsaszín lakkozást is kapott) ez a prés óránként 1000 tablettát tud elkészíteni. Így több tonna vas és elektronika nem került feleslegesen a kukába, préseli Önnek pedig meghosszabbított élettartamával hozzájárul a mindennapi működésünkkel járó vegyi terhelés csökkentéséhez.

Mire használható

 • Edények gépi mosogatásához.
 • Minden típusú háztartási mosogatógéphez.

Hogyan használható

Tegyen egy tablettát a mosogatógép rekeszébe. Keze legyen száraz! A kifogástalan mosogatáshoz elengedhetetlen, hogy használjon regeneráló sót és edényfényesítőtAdagolásuk avíz keménységén múlik, amit a tesztcsík segítségével tudunk meghatározni. Utána már csak a mosogatógépet kell beállítania a gyártó utasításai szerint. A tabletták alacsony hőmérsékleten és ECO üzemmódban is működnek. Az optimális eredmény érdekében magasabb (55 °C feletti) mosási hőmérsékletű programokat ajánlunk. A tablettákat mindig jól záródó tárolóedényben tárolja, védve a levegőtől és nedvességtől (a tabletták szétesését okozzák).

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

A tabletta nem oldódott fel. Mit tegyek?
Különösen rövid programoknál előfordulhat, hogy a tabletta egy része a rekeszben marad. Ilyenkor azt javasoljuk, hogy állítson be egy hosszabb programot 55 °C-nál magasabb mosási hőmérséklettel. Az olyan mosogatógépeknél, ahol a tabletta a felső kosár fogantyújába esik, ügyeljen arra, hogy az edényeket a gyártó utasításainak megfelelően pakolja be, hogy a tablettához megfelelő mennyiségű mosóvíz jusson. Ha a problémák továbbra is fennállnak, próbálja ki a mosogatógélünket, amely könnyebben feloldódik és már 40 °C-tól hatékony.

A tabletták morzsolódnak, rendben vannak?
A tabletták szétmorzsolódásáta nedvességet okozhatja, ezért mindig jól záródó edényben tárolja őket. A tabletták szállítás közben is összezúzódhatnak. Nem akartuk azonban egyenként csomagolni őket, hogy használatuk ne eredményezzen felesleges hulladékot. A morzsolódás nem befolyásolja a termék funkcionalitását, a keletkező port a mosogatógép rekeszébe szórhatja.

Miért vannak a tabletták műanyag dobozban?
Bár a papírdoboz környezetbarátabbnak tűnik, viszont a tablettákat egyenként műanyag vagy más fóliába kellene csomagolni, hogy be ne nedvesedjenek. Nem szeretnénk egyszer használatos csomagolást vagy lebomló bioplasztot használni. Ezért döntöttünk úgy, hogy a tablettákat műanyag dobozokba csomagoljuk, amelyeket a csomagolásmentes boltokban újra lehet tölteni, vagy más célra is felhasználhatók. Ráadásul 100%-ban újrahasznosított polietilénből készülnek, amely szelektált hulladékból származik, és élettartamuk végén a doboz újrahasznosítható. Ebből kifolyólag nálunk az ismételten felhasználható műanyag egyértelműen a nyerő az egyszer használatos papírcsomagolással szemben.

Ajánlott termékek

Összetevők

5 -< 15 % nem ionos felületaktív anyagok, < 5 % oxigénalapú fehérítőszerek, kelátképző MGDA, nátrium-karbonát, nátrium-szilikát, nátrium-citrát.

Függelék

:
Vegyi minimalizmus: A drogériánk alapanyagait úgy választjuk meg, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, szintetikus parfümöket vagy színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egy adag ára

Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
3 db3163,33 Ft 490 Ft
30 db30116,33 Ft 3 490 Ft
60 db6099,83 Ft 5 990 Ft
600 db60083,17 Ft 49 900 Ft

Egyéb információk/biztonság

-
Biztonsági szövegekFigyelem. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Légúti irritációt okozhat. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a(z) kezet és az érintett testrészt alaposan meg kell mosni. Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. Elzárva tárolandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: hulladékgazdálkodásra jogosult személynek leadva vagy visszaadva a szállítónak. Tartalmaz: 5 -< 15 % nem ionos felületaktív anyagok, < 5 % oxigénalapú fehérítőszerek, nátrium-szilikát.
Biztonsági jelzések (piktogramok)

A Tierra Verde tanácsa

Mi okozza a fehér bevonatot az edényeken és hogyan lehet megszabadulni tőle?
A bevonatot a vízből származó ásványi anyagok okozzák. Célszerű Mosogatógépbe való fényesítőt használni, rendszeresen pótolni a Regeneráló mosogatógép sót és tisztítani a szűrőt és magát a mosogatógépet. Ha az edényeken továbbra is megjelennek a fehér foltok, ez azt jelenti, hogy a víz túl kemény, ezért a kalcium és magnézium kicsapódik az edényeken és a mosogatógép belső részein. Ebben az esetben fontos, hogy a mosogatógépen helyesen legyen beállítva a víz keménységeA víz keménysége a tesztcsíkkal határozható meg, vagy segíthet a helyi vízszolgáltató. Ezt követően a mosogatógépet állítsa be a használati utasításban található vízkeménységi táblázat szerint.

Hogyan kell kitakarítani a mosogatógépet?
A mosogatógép környezetbarát használatának optimalizálása érdekében a berendezést rendszeresen ki kell tisztítani. A tisztítás gyakoriságát attól függően kell meghatározni, hogy milyen gyakran használja a mosogatógépet, milyen kemény a víz és legtöbbször mennyire piszkos edényeket tesz a mosogatógépbe. Ennek megfelelően tisztítsa a mosogatógépet – ez lehet havonta egyszer vagy akár hetente is. Ne feledkezzen meg aszűrő takarításárólsem! Vegye ki a gépből, törölje át száraz ruhával (vagy öblítse át forró vízben feloldott Puer – oxigén alapú fehérítőporral és folteltávolítóval). A mosogatógép szórókarjainak tisztasága is nagyban befolyásolja a mosás minőségét. Időnként vegye ki őket és öblítse át nyomás alatti vízzel. A fürdőszobában csavarja le a zuhanyrózsát és engedjen erős vízsugarat a szórókarok nyílásába (meg fog lepődni, mi minden van bennük, megakadályozva ezzel a víz áramlását és az igazán jó mosást). A mosogatógép teljes tisztításához használja a Puer - oxigén alapú fehérítőport és folteltávolítót és a Vízkőoldót. Szórjon egy-egy evőkanálnyit mindkét készítményből az üres mosogatógép aljába, majd kapcsolja be a tisztítóprogramot.


Ha szeretnék váltani a hagyományos az ökológiai tisztítószerekre, hogy kezdjek hozzá?
Először is dicsérje meg önmagát! Remek lépés ez önmagáért és a bolygóért is. Kezdje a mosogatógép kitakarításával. Ne feledkezzen meg az fényesítő tartályának feltöltéséről és ellenőrizze, hogy a mosogatógépéből nem fogyott-e ki a regeneráló só.

A regisztráció előnyei