Tusológél Örömkeltő esszencia – Narancs & Lavandin (üvegflakon 230 ml)
 Tusológél Örömkeltő esszencia (üvegcse 230 ml)

Tusológél Örömkeltő esszencia – Narancs & Lavandin (üvegflakon 230 ml)

Tusológél a mosódió-kivonat enyhén mézre emlékeztető színével, édes illatú illóolajokkal kombinálva, amelyeket Michaela Makulová hivatásos aromaterapeuta állított össze.

A kímélő, optimális pH-értékű összetételnek köszönhetően a bőr képes lesz ellenállni a környezeti hatásoknak és megőrzi természetes jellegét. A gélt érzékeny bőrűek is használhatják. A narancshéjból és a lavandin virágokból kinyert illóolajok csökkentik a feszültséget és hozzájárulnak a test és a lélek újjáéledéséhez. Az aromaterápia ereje a napi tisztálkodáshoz.

„Érzékelem az emberek történetét és illatokat fonok köréjük. Parfümöket keverek, aromaterápiát tanítok, inspirálok. Az illatok világa már 2012-től a szenvedélyemmé vált, és ezt adom tovább. Megmutatom az embereknek, hogyan érzékeljék a virágokat az illatukon keresztül, és hogyan használják ki hatásaikat. Oktatásokat tartok, ahol megmutatom, hogyan dolgozzunk az illóolajokkal és tudatunkkal egészségünk és belső békénk megőrzése javára. A Prágai Aromaterápia Intézetet végeztem. Praxisomnak köszönhetően megszereztem a hivatásos aromaterapeuta címet és a nemzetközi IFPA tanúsítványt. Tagja vagyok a Cseh Aromaterapeuták Szövetségének, akkreditált – aromaterápia és hagyományos kínai orvoslás – oktató vagyok.“
Michaela Makulová, aromaterapeuta

Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
Érzékeny bőr
Vegan Friendly
Eco Garantie
Aromaterapeuta által összeállítva
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 690 Ft
Tusológél Örömkeltő esszencia
  2 690 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Ennek a tusológélnek az összeállítása közben elsődlegesen a lehető legkímélőbb összetételre összpontosítottunk.  Optimális mennyiségben tartalmaz különböző növényi eredetű tenzideket és érzékeny bőrűek is használhatják.  Az egyes összetevők aránya hatékony tisztítóerőt biztosít, miközben kíméli a bőrt és a környezetet. Nagyon sok hagyományos tisztálkodó szerrel szemben nem tartalmaz kőolajszármazékokat, szintetikus parfümöket, színezőanyagokat, szulfátokat (ipari habosítókat) és bőrirritáló anionos tenzideket. A gél stabilizálását csak gyenge élelmiszer-tartósítószerek biztosítják.

A gél tejsavat tartalmaz, amely eltávolítja az elhalt bőrsejteket és láthatóvá teszi a megújult bőrfelületet. Egyensúlyba hozza a gél, és ezzel bőre és haja pH-értékét, kiválóan hidratál.
A tusológél élénkítő illatát a BIO Narancs illóolaj és a BIO Levendula illóolaj kombinációja biztosítja. Tusolása kellemes aromaterápiás szeánsszá válik.

„Az Örömkeltő esszencia tusológélhez három illóolajat választottunk ki, amelyek bőrápoló hatással bírnak. Az illat megalkotásához a kedvenc illatkombinációmból indultunk ki: narancs, lavandin és cédrus. A keverékben a narancs dominál.  Reggel kellemesen felébreszti, este kedvesen elaltatja!  A keveréket nők, férfiak és gyermekek egyaránt kedvelik” – tette hozzá Michaela Makulová aromaterapeuta.
 
A True Eco hozzáállás szellemében, valamint csomagolásevolúciónkkal összhangban a gélt már nagy kiszerelésben is kínáljuk. Így az adagolófejes üvegflakon könnyen utántölthető, és csökkenthető a műanyag hulladékok mennyisége. Ezen kívül használhatja a nagyobb, 500 ml-es, 100 %-ban újrahasznosított PET palackos kiszerelést is.

Hogyan használható

Kisebb mennyiségű gélt masszírozzon nedves bőrébe és alaposan öblítse le. Ha a gélt természetes luffával viszi fel bőrére, a tisztálkodást összekötheti egy gyengéd bőrradírozással is.

Lehet, hogy majd úgy érzi, hogy a gél nem eléggé tölti fel habbal fürdőkádját, de ez a hatékonyságát nem befolyásolja. A mérsékeltebb habzás oka egyszerű: a gél nem tartalmaz ipari habosítókat, amelyek irritálhatnák bőrét.

Nem működik az üvegcse pumpás adagolófeje rendesen? Nézze meg videónkat, hogyan lehet egyszerűen működésbe hozni.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Valóban természetbarát és etikus mosódiót használni a kozmetikumok gyártásához?

Jelenleg nem ismerünk bőségesebb és természetkímélőbb növényi szaponin-forrást, mint amilyen a mosódióhéj. A mosódiófák vadon, Indiai erdeiben nőnek, ezért termesztésük nem jár olyan ültetvények kialakításával, amely negatív hatással lennének az ökoszisztémára és az adott vidék természeti adottságaira.

A termést a helyi nők takarítják be, akiknek ez a munka bevételi forrást nyújt és segíti önállóságukat. Beszállítóinkkal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és együttműködésünk elősegíti az adott régió és a helyi közösség fenntartható fejlődését.

A mosódiókat hajókkal szállítjuk Európába. A dobozokat, amelyben megérkeznek, az upcycling elveivel összhangban továbbhasznosítjuk.

Ajánlott termékek

Összetevők

Aqua, Glycerin, Coco Glucoside, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Sodium Lauroyl Glutamate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Chloride, Capryl/Caprylyl Glucoside, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citrus Sinensis Peel oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Limonene, Linalool.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Gyermekektől tartsa távol. A fel nem használt tartalmat hígítsa fel vízzel és öntse a szennyvízcsatornába.

Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei