Tusológél Örömkeltő esszencia – Narancs & Lavandin (üvegflakon 230 ml)
A termék használata Tusológél Örömkeltő esszencia

Tusológél Örömkeltő esszencia – Narancs & Lavandin (üvegflakon 230 ml)

Tusológél a mosódió-kivonat enyhén mézre emlékeztető színével, édes illatú illóolajokkal kombinálva, amelyeket Michaela Makulová hivatásos aromaterapeuta állított össze.

A kímélő, optimális pH-értékű összetételnek köszönhetően a bőr képes lesz ellenállni a környezeti hatásoknak és megőrzi természetes jellegét. A gélt érzékeny bőrűek is használhatják. A narancshéjból és a lavandin virágokból kinyert illóolajok csökkentik a feszültséget és hozzájárulnak a test és a lélek újjáéledéséhez. Az aromaterápia ereje a napi tisztálkodáshoz.

„Érzékelem az emberek történetét és illatokat fonok köréjük. Parfümöket keverek, aromaterápiát tanítok, inspirálok. Az illatok világa már 2012-től a szenvedélyemmé vált, és ezt adom tovább. Megmutatom az embereknek, hogyan érzékeljék a virágokat az illatukon keresztül, és hogyan használják ki hatásaikat. Oktatásokat tartok, ahol megmutatom, hogyan dolgozzunk az illóolajokkal és tudatunkkal egészségünk és belső békénk megőrzése javára. A Prágai Aromaterápia Intézetet végeztem. Praxisomnak köszönhetően megszereztem a hivatásos aromaterapeuta címet és a nemzetközi IFPA tanúsítványt. Tagja vagyok a Cseh Aromaterapeuták Szövetségének, akkreditált – aromaterápia és hagyományos kínai orvoslás – oktató vagyok.“
Michaela Makulová, aromaterapeuta

Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
Érzékeny bőr
Vegan Friendly
Eco Garantie
Aromaterapeuta által összeállítva
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 690 Ft
Tusológél Örömkeltő esszencia
  2 690 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Ennek a tusológélnek az összeállítása közben elsődlegesen a lehető legkímélőbb összetételre összpontosítottunk.  Optimális mennyiségben tartalmaz különböző növényi eredetű tenzideket és érzékeny bőrűek is használhatják.  Az egyes összetevők aránya hatékony tisztítóerőt biztosít, miközben kíméli a bőrt és a környezetet. Nagyon sok hagyományos tisztálkodó szerrel szemben nem tartalmaz kőolajszármazékokat, szintetikus parfümöket, színezőanyagokat, szulfátokat (ipari habosítókat) és bőrirritáló anionos tenzideket. A gél stabilizálását csak gyenge élelmiszer-tartósítószerek biztosítják.

A tusológél élénkítő illatát a BIO Narancs illóolaj és a BIO Levendula illóolaj kombinációja biztosítja. Tusolása kellemes aromaterápiás szeánsszá válik.

„Az Örömkeltő esszencia tusológélhez három illóolajat választottunk ki, amelyek bőrápoló hatással bírnak. Az illat megalkotásához a kedvenc illatkombinációmból indultunk ki: narancs, lavandin és cédrus. A keverékben a narancs dominál.  Reggel kellemesen felébreszti, este kedvesen elaltatja!  A keveréket nők, férfiak és gyermekek egyaránt kedvelik” – tette hozzá Michaela Makulová aromaterapeuta.
 
A True Eco hozzáállás szellemében, valamint csomagolásevolúciónkkal összhangban a gélt már nagy kiszerelésben is kínáljuk. Így az adagolófejes üvegflakon könnyen utántölthető, és csökkenthető a műanyag hulladékok mennyisége. Ezen kívül használhatja a nagyobb, 500 ml-es, 100 %-ban újrahasznosított PET palackos kiszerelést is.

Hogyan használható

Kisebb mennyiségű gélt masszírozzon nedves bőrébe és alaposan öblítse le. Ha a gélt természetes luffával viszi fel bőrére, a tisztálkodást összekötheti egy gyengéd bőrradírozással is.

Lehet, hogy majd úgy érzi, hogy a gél nem eléggé tölti fel habbal fürdőkádját, de ez a hatékonyságát nem befolyásolja. A mérsékeltebb habzás oka egyszerű: a gél nem tartalmaz ipari habosítókat, amelyek irritálhatnák bőrét.

Nem működik az üvegcse pumpás adagolófeje rendesen? Nézze meg videónkat, hogyan lehet egyszerűen működésbe hozni.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Valóban természetbarát és etikus mosódiót használni a kozmetikumok gyártásához?

Jelenleg nem ismerünk bőségesebb és természetkímélőbb növényi szaponin-forrást, mint amilyen a mosódióhéj. A mosódiófák vadon, Indiai erdeiben nőnek, ezért termesztésük nem jár olyan ültetvények kialakításával, amely negatív hatással lennének az ökoszisztémára és az adott vidék természeti adottságaira.

A termést a helyi nők takarítják be, akiknek ez a munka bevételi forrást nyújt és segíti önállóságukat. Beszállítóinkkal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és együttműködésünk elősegíti az adott régió és a helyi közösség fenntartható fejlődését.

A mosódiókat hajókkal szállítjuk Európába. A dobozokat, amelyben megérkeznek, az upcycling elveivel összhangban továbbhasznosítjuk.

Ajánlott termékek

Összetevők

Ingredients: Aqua, Glycerin, Coco Glucoside, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Sodium Lauroyl Glutamate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Chloride, Capryl/Caprylyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citrus Sinensis Peel oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Limonene, Linalool.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Gyermekektől tartsa távol. A fel nem használt tartalmat hígítsa fel vízzel és öntse a szennyvízcsatornába.

Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei