Tusológél Frissítő esszencia – Kubebabors (üvegflakon 230 ml)
 Tusológél Frissítő esszencia (üvegcse 230 ml)

Tusológél Frissítő esszencia – Kubebabors (üvegflakon 230 ml)

Tusológél a mosódió-kivonat enyhén mézre emlékeztető színével. A kímélő, optimális pH-értékű összetételnek köszönhetően a bőr képes lesz ellenállni a környezeti hatásoknak és megőrzi természetes jellegét. A gélt érzékeny bőrűek is használhatják. A hozzáadott Litsea cubeba illóolaj segít a fáradtság leküzdésében és kellemes felfrissülést eredményez. A növény meglepően egyszerű szépsége. Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
Érzékeny bőr
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 690 Ft
Tusológél Frissítő esszencia
  2 690 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Ennek a tusológélnek az összeállításakor elsődlegesen a lehető legkímélőbb összetételre összpontosítottunk. Optimális mennyiségben tartalmaz különböző növényi eredetű tenzideket, és érzékeny bőrűek is használhatják. Az egyes összetevők aránya hatékony tisztítóerőt biztosít, miközben kíméli a bőrt és a környezetet. Nagyon sok hagyományos tisztálkodó szerrel szemben nem tartalmaz kőolajszármazékokat, szintetikus parfümöket, színezőanyagokat, szulfátokat (ipari habosítókat) és bőrirritáló anionos tenzideket. A gél stabilizálását csak gyenge élelmiszer-tartósítószerek biztosítják.

A True Eco hozzáállás szellemében, valamint csomagolásevolúciónkkal összhangban a gélt már nagy kiszerelésben is kínáljuk. Így az adagolófejes üvegflakon könnyen utántölthető, és csökkenthető a műanyag hulladékok mennyisége. Ezen kívül használhatja a nagyobb, 500 ml-es, 100 %-ban újrahasznosított PET-palackos kiszerelést is.

Hogyan használható

Kisebb mennyiségű gélt masszírozzon nedves bőrébe és alaposan öblítse le. Ha a gélt természetes luffával viszi fel bőrére, a tisztálkodást összekötheti egy gyengéd bőrradírozással is.

Lehet, hogy majd úgy érzi, hogy a gél nem eléggé tölti fel habbal fürdőkádját, de ez a hatékonyságát nem befolyásolja. A mérsékeltebb habzás oka egyszerű: a gél nem tartalmaz ipari habosítókat, amelyek irritálhatnák bőrét.

Nem működik az üvegcse pumpás adagolófeje rendesen? Nézze meg videónkat, hogyan lehet egyszerűen működésbe hozni.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Valóban természetbarát és etikus mosódiót használni a kozmetikumok gyártásához?

Jelenleg nem ismerünk bőségesebb és természetkímélőbb növényi szaponin-forrást, mint amilyen a mosódióhéj. A mosódiófák vadon, Indiai erdeiben nőnek, ezért termesztésük nem jár olyan ültetvények kialakításával, amely negatív hatással lennének az ökoszisztémára és az adott vidék természeti adottságaira.

A termést a helyi nők takarítják be, akiknek ez a munka bevételi forrást nyújt és segíti önállóságukat. Beszállítóinkkal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és együttműködésünk elősegíti az adott régió és a helyi közösség fenntartható fejlődését.

A mosódiókat hajókkal szállítjuk Európába. A dobozokat, amelyben megérkeznek, az upcycling elveivel összhangban továbbhasznosítjuk.

Ajánlott termékek

Összetevők

Aqua, Glycerin, Coco Glucoside, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Sodium Lauroyl Glutamate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Chloride, Capryl/Caprylyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citric Acid, Limonene, Geraniol.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Gyermekektől tartsa távol. A fel nem használt tartalmat hígítsa fel vízzel és öntse a szennyvízcsatornába.

Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei