Organikus pamut bársonyból készült kozmetikai tampon készlet (kicsi 4 db, nagy 2 db) (6 db)
 Bársonyos kozmetikai tampon készlet frottír oldallal – mix (4 db kicsi, 2 db nagy)

Organikus pamut bársonyból készült kozmetikai tampon készlet (kicsi 4 db, nagy 2 db) (6 db)

Organikus  pamutbársonyból készült kozmetikai tamponkészlet, amely 4 db 7 cm -es tamponból és 2 darab 9 cm -es, frottír oldalú tamponból áll. Többet a termékről
Raktáron
3 490 Ft
Bársonyos kozmetikai tampon készlet frottír oldallal – mix (4 db kicsi, 2 db nagy)
  3 490 Ft

Termék leírása

A bársonyos sminklemosó tamponok puha tapintásúak, alkalmasak a mindennapi tökéletes sminkeltávolításra. A bársony sűrűségének köszönhetően gondosan megtisztítja a bőrt, és lehetővé teszi, hogy az újra lélegezzen. Ezenkívül remek alternatívát jelentenek az egyszer használatos vattapamacsok helyett, és segítenek csökkenteni a hulladékot.

Az organikus pamut törlőkendők nem fehérítettek vagy festettek, és nem csak a bőrrel, hanem a természettel is kíméletesek, ellentétben a hagyományosan termesztett gyapottal, amely allergiás reakciókat okozhat.

A tampont többször is használhatja, azt javasoljuk, hogy a sminkfoltokat EPESZAPPANNAL kezelje, és normál ruhaneművel mossa 40-60 ° C -on.

Méret: 7 cm és 9cm - a méretek 5%-kal változhatnak.

Indiában készült.

A BIOPAMUT ÖKOMOSÁSÁRA VONATKOZÓ UTASÍTÁSOK:

 • Ha folt jelenik meg az organikus pamuton, mosás előtt kezeljük EPESZAPPANNAL vagy OLIVA SZAPPANNAL CITROM KIVONATTAL.
 • A pamut anyagok nagyra értékelik a MOSÓDIÓVAL való mosást - puhák és lélegzőek maradnak. Mosáshoz használhatunk MOSÓDIÓ GÉLTis. 
 • A mosást 40 ° C -on javasoljuk.
 • Zsugorodás 15% - ig.  Használat során visszatér eredeti méretéhez.
 • Nem használunk öblítőszert természetes anyagokhoz - leülepedik a szálakra és csökkenti a szálak nedvszívó képességét. Az utolsó öblítőfürdőhöz a RUHA ÖBLÍTŐT fogjuk használni, amely leöblíti a mosószer -maradványokat az anyagról, és így puhává és lélegzővé teszi a ruhaneműt (nem szükséges, ha mosódióval mosunk).

MIÉRT AZ ORGANIKUS PAMUT?

 • A hagyományos gyapottermesztés és a pamutruházat gyártása negatív hatással van a környezetre, valamint a textiliparban résztvevő gazdákra és munkavállalókra.
 • A gyapotmezők a világ szántóföldjeinek kevesebb mint 3% -át foglalják el, de az összes rovarirtó szer 25% -át és a gyomirtó szerek 10% -át fogyasztják. Az élelmiszertermelésben tiltott vegyszereket széles körben használják pamuttermesztésre.
 • A pamut az egyik leginkább géntechnológiával módosított növény, különösen azért, hogy ellenálljon az átlagon felüli vegyszer-adagoknak.
 • Körülbelül fél kiló peszticidet és szintetikus műtrágyát használnak egy póló és egy farmer előállításához.
 • Az organikus gyapot termesztésében és előállításában tilos a mezőgazdasági dolgozók mérgezését okozó és a környezetet károsító mérgező vegyi anyagok, valamint a géntechnológiával módosított szerek használata .
 • A minősítéssel rendelkező gazdaságok biológiailag sokszínű mezőgazdasági rendszer kiépítésére és a talaj termékenységének természetes módon történő fenntartására törekednek.
 • A hagyományos termesztésű pamuttól eltérően a bio pamut nem okoz allergiás reakciókat. Ezért alkalmas gyermekeknek, allergiásoknak, ekcémásoknak és érzékeny bőrű embereknek.

TANÚSÍTVÁNY

Bio pamut termékeink megfelelnek a  GOTS nemzetkozi szervezet magas követelményeinek. Az organikus pamut termesztését figyelemmel kísérik és ellenőrzik a magtól a szövet végső feldolgozásáig, beleértve a varrást is. Az ellenőrök figyelemmel kísérik a munkavállalók szociális helyzetét is (videó a biopamut termesztéséről és előállításáról).

Ajánlott termékek

Összetevők

100 % organikus pamut GOTS minősítéssel

Egyéb információk/biztonság

Származási országIndia
A regisztráció előnyei