Fültisztító pálcika – bambuszból és biopamutból (1 db)
 Bambusz fülpálcika

Fültisztító pálcika – bambuszból és biopamutból (1 db)

Környezetbarát fülpálcikák biopamutból és bambuszból újrahasznosított papírból készült dobozban. Kiváló fenntartható alternatívája a hagyományos műanyag fülpálcikáknak. 200 darab.

Többet a termékről
Raktáron
1 590 Ft
Bambusz fülpálcika
  1 590 Ft

Termék leírása

Az egyszer használatos műanyag fülpálcikák az óceánokat és partokat szennyező hulladék jelentős részét teszik ki. Bár viszonylag kicsi a méretük, de annál gyakrabban használjuk őket. Emiatt sok országban már betiltották az értékesítésüket, vagy erre készülnek. Fülpálcikáink a legszigorúbb környezetvédelmi és felhasználói követelményeknek is megfelelnek. Kizárólag 100%-ban természetes anyagokból készülnek – organikusan termesztett pamutból és bambuszból fenntartható forrásokból, így 100%-ban lebonthatók és komposztálhatók. Ráadásul puhák és kellemesek, a kemény bambuszpálcikának köszönhetően pedig nem törnek el. Az újrahasznosított papírból készült dobozban összesen 200 darab található.

Mire használhatjuk őket

  • mindennapi kíméletes tisztálkodáshoz (fültisztításkor ne nyomja túl mélyen a hallójáratba)
  • kozmetikai procedúrákhoz
  • kisebb otthoni kezelésekhez

Miért éppen bambuszból készülnek a pálcikák?

A bambusz a világ leggyorsabb növekedésű növénye. Ráadásul természetes antimikrobiális anyagokat tartalmaz, ezért nem kell műtrágyákkal és növényvédőszerekkel támogatni a növekedését. A bambusz
termesztése és feldolgozása környezetbarátabb, mint a papírgyártás. Bár az jobb a műanyagnál, de vegyi anyagok segítségével fából gyártják, és nem olyan kemény, mint a bambusz, így a pálcikák hajlíthatók. 

Összetevők

100% biopamut, fenntartható módon termesztett bambusz

Egyéb információk/biztonság

Származási országKína
A regisztráció előnyei