Levendula illatú folyékony kéztisztító szappan (üvegflakon 230 ml)
 Folyékony kéztisztító szappan – levendula (üvegflakon 230 ml)

Levendula illatú folyékony kéztisztító szappan (üvegflakon 230 ml)

A folyékony kéztisztító szappan a mindennapos alapos kézmosásról és a kíméletes ápolásról egyaránt gondoskodik. Kíméletes összetételének köszönhetően nem szárítja, nem sérti és nem irritálja a bőrt. A keze így természetesen puha marad, gyakori kézmosás esetén is. A szappan összetételét a természet ihlette, mosódió-kivonatból és más, nem mérgező és kíméletes összetevőkből áll, amelyek normál és érzékeny bőrre is alkalmasak. Többet a termékről
Érzékeny bőr
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 890 Ft
Folyékony kéztisztító szappan – levendula
  2 890 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A szappan összetételét a természet ihlette. Mosódió-kivonat és más, nem mérgező összetevők alapján készül, amelyek normál és érzékeny bőrre is alkalmasak.

A mosódióból származó alapvető összetevőt a lehető legkíméletesebb módon, hideg extrakciós módszerrel nyerjük. MosódióinkIndia északi részéből, a Himalája hegyaljairól származnak. A természetesen magas szaponintartalmuk miatt a származási helyükön mosáshoz és tisztálkodáshoz is használják. Gyengéd összetételüknek köszönhetően az allergiára vagy ekcémára hajlamos bőrre és kisgyermekek számára is alkalmasak.

A szappan sikeresen helyt állt a cseh Nemzeti Közegészségügyi Intézet bőrgyógyászati tolerancia tesztjein. Ebben az esetben azonban javasoljuk a levendula kivonat jelenlétének figyelembevételét. Egyesek érzékenyen reagálhatnak rá.

Ha az üvegflakon pumpája nem működik megfelelően, nézze meg videónkat, amelyből megtudhatja, hogyan kell megfelelően használni a pumpát.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Miért környezetbarátak és egyúttal etikusak a mosódióból készült drogériás termékek?

A diók vadon növő fákról származnak. Vagyis azokat nem ültetvényeken termesztik, amelyek terhelést jelentenek a helyi tájra nézve. Helyi nők szedik őket, akiknek ez megélhetést biztosít és segít nekik abban, hogy önállósuljanak. Beszállítóinkkal rendszeres kapcsolatot tartunk fenn.

Hogyan lehet „környezetbarát” egy olyan alapanyag, amelyet a fél világon keresztül kell szállítani? Repülőgép helyett hajóval szállítjuk. A dobozokat, amelyekben a diók megérkeznek, a továbbiakban feldolgozzuk. És amint azt már említettük, a dió felvásárlásával olyan térség fejlődéséhez járulunk hozzá, amely a harmadik világ országai közé sorolódik.

Összetevők

Aqua, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Alcohol denat, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Chloride, Lavandula Hybrida Oil, Potassium Sorbate, Linalool
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Figyelem: Gyermekektől elzárva tartandó. A fel nem használt tartalmat hígítsa vízzel, és öntse a csatornába.

Kémiai minimalizmus: Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.

Csomagolási evolúció: A folyékony kéztisztító szappan csomagolásmentes boltokban is kapható.

Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei