Folyékony szappan kézre BIO litsea kubeba illatával (flakon 500 ml)
 Folyékony szappan kézre – litsea kubeba (üveg 500 ml)

Folyékony szappan kézre BIO litsea kubeba illatával (flakon 500 ml)

Szereti a citrusos illatokat, de már megunta a narancsot és a citromot? Ez a szappan megörvendezteti a BIO minőségű litsea kubeba illólaj kivételesen friss illatával. Bőrkímélő összetételének köszönhetően nem szárítja ki és nem irritálja a bőrt és érzékeny bőrre is alkalmazható - ezt bőrgyógyászati tesztek is igazoltak. Többet a termékről
Érzékeny bőr
Citrus illat
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 790 Ft
Folyékony szappan kézre – litsea kubeba
  2 790 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Ápolja kezét minden kézmosás alkalmával. E szappan alapját finom, természetes eredetű tenzidek képezik, beleértve a szappandió-kivonatot is. A benne lévő glicerinnek és az optimális pH-értéknek köszönhetően még gyakori kézmosás mellett is megőrzi bőre természetes bársonyosságát.

A szappan friss citrusos illatát a BIO minőségű litsea kubeba illóolaja biztosítja. Jellegzetes illata a délvidéki nap energiáját árasztja és garantáltan felvidítja Önt.

Semmilyen kőolajszármazékok, szintetikus illatanyagok és színezékek – a szappan kímélő összetételét és minimális ökológiai lábnyomát igazolja az Ecogarantie tanúsítvány is.

A pumpás flakon újrahasznosított és újrahasznosítható műanyagból (rPET) készült.

Mire használható

A folyékony szappan sima kézmosásra alkalmas. Könnyen felvihető és lemosható, ezért kicsik és nagyok egyaránt kedvelik.

Összetevők

Ingredients: Aqua, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Sodium Cocoamphoaceatate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Alcohol denat., Sodium Lauroyl Glucose Carboxylate, Sodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral, Limonene.

Vegyi minimalizmus: Termékeink alapanyagait úgy választjuk ki, hogy a lehető legkisebb terhelést jelentsék az emberek és bolygónk egészségére. Ez a termék nem tartalmaz kőolajszármazékot, klórt, szintetikus illatosítókat és színezékeket.

Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegekFigyelem: Gyermekektől elzárva tartandó. A fel nem használt tartalmat hígítsa vízzel, és öntse a csatornába.
Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei