Tisztítópor menstruációs kehelyhe (200 g)
 Tisztítópor menstruációs kehelyhe (200 g)

Tisztítópor menstruációs kehelyhe (200 g)

A termék biztosítja az intimkehely egyszerű tisztítását, eltávolítja az elszíneződéseket és az esetleges szagokat. Közben kíméli a környezetet és biológiailag gyorsan lebomlik. Nem tartalmaz klórt.

Többet a termékről
Raktáron
2 290 Ft
Tisztítópor menstruációs kehelyhe
  2 290 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Még ha a kelyhet rendesen ki is főzöd, bizonyos idő elteltével elszíneződhet. A szódabikarbóna és perkarbonát bázisú tisztítópor tökéletesen megtisztítja a kelyhet, így az hosszú évekig kitart.

Hogyan használható

  • Rendszeresen minden ciklus után: Forralj fel körülbelül 300 ml vizet, adj hozzá egy kávéskanál tisztítóport és merítsd a menstruációs kelyhet a vízbe. Főzd néhány percig. Ügyelj arra, hogy a víz ne párologjon el. Ha a kehely közvetlenül érintkezik az edény száraz, forró falával, végleg tönkremegy. A kifőzés után a kelyhet alaposan öblítsd át tiszta vízzel.
  • A kehely elszíneződése és régi foltok esetén: Forralj fel 300 ml vizet és vedd le a tűzhelyről. Adj hozzá egy evőkanál tisztítóport és a kelyhet merítsd a vízbe. Hagyd néhány órát ázni (lehetőleg hagyd benne éjszakára). Ezt követően a kelyhet alaposan öblítsd át tiszta vízzel.

Ajánlott termékek

Összetevők

 >30% nátrium-perkarbonát, >30% nátrium-hidrogén-karbonát

Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Legalább 30% oxigén alapú fehérítőszert tartalmaz.

VESZÉLY Fokozhatja a tűz intenzitását; oxidáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Minden óvintézkedést meg kell tenni, hogy ne keveredjen éghető anyagokkal.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni.

Tűz esetén: Az oltáshoz víz használandó. Száraz helyen, legfeljebb 40 °C hőmérsékleten tárolandó.

Ártalmatlanítás: A fel nem használt terméket veszélyes hulladék gyűjtésére szolgáló helyen adja le! A szennyezett csomagolást alapos kiürítés után többszöri öblítéssel mossa ki vízzel, ezt követően települési hulladék gyűjtésére szolgáló gyűjtőedénybe dobható.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei