WC-tisztító rozmaring és citrom illóolajjal (kanna 5 l)
 WC-tisztító rozmaring és citrom (kanna 5 l)

WC-tisztító rozmaring és citrom illóolajjal (kanna 5 l)

Citromsav és alkohol alapú környezetbarát gél WC-csészék tisztításához. Nem tartalmaz klórt. Bio rozmaring és citrom illóolaj kellemes illatával. Többet a termékről
WC tisztítás
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
10 990 Ft
WC-tisztító rozmaring és citrom
  1 990 Ft

Termék leírása

A WC-tisztító gél oldja a lerakódásokat és a leghozzáférhetetlenebb helyeken is hatékony. Kíméletes összetételének köszönhetően biológiai és törzs szennyvíztisztító telepekhez és derítőtartályokhoz csatlakoztatott háztartások számára is alkalmas. Ráadásul az illóolajok– a rozmaring és a citrom gyönyörűen friss illatot kölcsönöznek neki

Rendszeres WC-karbantartáshoz:Alkalmazza a tisztítószert a WC-csésze belső falán, és hagyja hatni kb. 15 percig. WC-keféveltávolítsa el a lerakódások maradékait (mi fából készült kefe használatát javasoljuk).

A lerakódások eltávolítása hosszabb szünet után: Öntsön egy kanna forró vizet a csészébe, és adjon hozzá 1–2 evőkanálnyi PUER port. Várjon legalább 10 percet (lehetőség szerint egész éjszakán át hagyja hatni), majd WC-kefével tisztítsa meg a csészét. Ha a WC-ben lerakódott a vízkő, hagyja a port egy éjszakán át hatni, a hatás fokozásához pedig adjon hozzá egy evőkanálnyi Vízkőoldótvagy fél csésze felmelegített ecetet. Ha nem sikerül eltávolítani a régebbi lerakódásokat, ismételje meg az eljárást, vagy próbálja lesúrolni – gumikesztyűben, műanyag drótszivacs segítségével.

Tippünk a WC tisztításához a vízforraló tisztítását követően: Szórjon a WC-csészébe BIKA szódabikarbónát, és öntse rá a forró vizes oldatot Vízkőoldóval, amely a vízforraló tisztítása után maradt. Hagyja hatni körülbelül 20 percig, majd tisztítsa meg a csészét WC-kefével. Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.

Ajánlott termékek

Összetevők

<6% citromsav, <5% nemionos növényi eredetű felületaktív anyag, denaturált alkohol, xantángumi, természetes rozmaring illóolaj (Rosmarinus officinalis) és természetes citrom illóolaj bio minőségben (Citrus limon), limonén, citrál, linalool.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Tanácsadás

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

FIGYELMEZTETÉS

Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni.

Limonént (allergiás reakciót válthat ki), citrált és linaloolt tartalmaz.

ÁRTALMATLANÍTÁS: A fel nem használt terméket speciális vagy veszélyes hulladék gyűjtésére szolgáló gyűjtőhelyen kell elhelyezni. Az alaposan kiöblített csomagolást szelektív hulladékként kezelje.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

Tippünk:

Úklid WC s využitím roztoku po čištění varné konvice: Záchodovou mísu posypte jedlou sodou BIKA a zalijte horkým roztokem vody s Odstraňovačem vodního kamene, který vám zbyde po čištění rychlovarné konvice. Nechte cca 20 minut působit a poté mísu dočistěte WC štětkou. Suroviny pro naši drogerii volíme tak, aby představovaly co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Tento výrobek neobsahuje ropné deriváty, chlór, syntetickou parfemaci ani barviva.
A regisztráció előnyei