Légfrissítő – Feltöltődés (üvegflakon 100 ml)
A termék használata Légfrissítő – Feltöltődés

Légfrissítő – Feltöltődés (üvegflakon 100 ml)

Kellemesen fűszeres aroma Mediterrán tónussal – ez a frissítő citrom és az erőt adó rozmaring kombinációja. Fáradtság leküzdésére, feltöltődésre vagy megfázás enyhítésére alkalmas.

Többet a termékről
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 290 Ft
Légfrissítő – Feltöltődés
  2 290 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Kellemesen fűszeres aroma Mediterrán tónussal – ez a frissítő citrom és az erőt adó rozmaring kombinációja. Fáradtság leküzdésére, feltöltődésre vagy megfázás enyhítésére alkalmas.

A légfrissítő természetes összetevőkből készült, kémiai adalékanyagok nélkül. Alapanyagai a rozmaring illóolaj és a citromhéj. Nem tartalmaz aeroszolokat, parfümöket és más szintetikus anyagokat.

Hogyan használható

Alaposan rázza fel, nyomja le a szórófejet, és szükség szerint permetezze a levegőbe. Ne fújja a terméket a testre.

500 ml-es kiszerelés: a 100 ml-es pumpás üvegflakon utántöltése. Alaposan rázza fel, töltse fel a flakont, nyomja le a szórófejet, és szükség szerint permetezze a levegőbe.

Mire figyeljünk oda

Vegye figyelembe az esetleges allergiát is. A természetes növényi kivonatok bármely más anyaghoz hasonlóan allergiát válthatnak ki.

Ajánlott termékek

Összetevők

Denat. alkohol, víz, citrom és rozmaring illóolaj bio minőségben (Citrus lemon, Rosmarinus officinalis L.), d-limonén.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

VESZÉLY D-limonént, β-pinént, α-pinént tartalmaz.

Allergiás bőrreakciót válthat ki. Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Védőkesztyű használata kötelező. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. Adja át a tartalmat/edényt hulladékkezelésre feljogosított szervezetnek vagy szolgáltassa vissza a forgalmazónak.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

Pomůže s koncentrací a při zvýšené únavě, ideální pro pracovní prostředí.
A regisztráció előnyei