Légfrissítő – BIO Levendula (tartalék töltet 500 ml)
 Légfrissítő – BIO Levendula (flakon 500 ml)

Légfrissítő – BIO Levendula (tartalék töltet 500 ml)

A levendula a kikapcsolódás érzését kelti, remekül oldja a belső feszültséget. Segítségül veheti a kellemesebb elalváshoz. Lakások, irodák és nyilvános helyiségek illatosítására is alkalmas. A szagokat is el tudja fedni, ezért például a WC-ben is használhatja. A levendula egyúttal természetes módon riasztja a rovarokat.

Többet a termékről
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 990 Ft
Légfrissítő – BIO Levendula
  2 290 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A levendula a kikapcsolódás érzését kelti, remekül oldja a belső feszültséget. Segítségül veheti a kellemesebb elalváshoz. Lakások, irodák és nyilvános helyiségek illatosítására is alkalmas. A szagokat is el tudja fedni, ezért például a WC-ben is használhatja. A levendula egyúttal természetes módon riasztja a rovarokat.

A légfrissítő természetes összetevőkből készült, kémiai adalékanyagok nélkül. Alapanyaga a levendulavirágok desztillációjából nyert illóolaj. Nem tartalmaz aeroszolokat, parfümöket és más szintetikus anyagokat.

Hogyan használható

Alaposan rázza fel, nyomja le a szórófejet, és szükség szerint permetezze a levegőbe. Ne fújja a terméket a testre.

200 ml-es kiszerelés: a 100 ml-es pumpás üvegflakon utántöltése. Alaposan rázza fel, töltse fel a flakont, nyomja le a szórófejet, és szükség szerint permetezze a levegőbe.

Mire figyeljünk oda

A levendula nyugtató hatású. Az alacsony vérnyomásúaknak érdemes kerülniük a használatát. Vegye figyelembe az esetleges allergiát is. A természetes növényi kivonatok bármely más anyaghoz hasonlóan allergiát válthatnak ki.

Ajánlott termékek

Összetevők

Denat. alkohol, víz, levendula illóolaj bio minőségben (Lavandula hybrida sp. Grosso), linalool, d-limonén.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Linaloolt, d-limonént, kumarint tartalmaz.

Rendkívül gyúlékony folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. Allergiás reakciót válthat ki.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

Má zklidňující účinky, využijete i v ložnici při usínání.
A regisztráció előnyei