Szövetlágyító öblítő BIO levendula illóolajjal (flakon 1 l)
 Szövetlágyító BIO levendula (palack 1 l)

Szövetlágyító öblítő BIO levendula illóolajjal (flakon 1 l)

Kíméletes összetételű, finom BIO levendula illóolaj illatú szövetlágyító öblítő szintetikus illatanyagok és színezékek nélkül. A készítmény 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz, így a természetben könnyen lebomlik. Megfelel a tekintélyes Ecogarantie tanúsítvány szigorú követelményeinek. Többet a termékről
természetes eredetű nyersanyagok
Öblítéshez
Szintetikus fonalak
Vegan Friendly
Eco Garantie
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 690 Ft
Szövetlágyító BIO levendula
  2 690 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Egyedülálló, igazán kímélő összetételű szövetlágyító, amely finom, nem tolakodó illatot kölcsönöz a ruháknak. Lágyabbá teszi a textíliákat és megkönnyíti a vasalást.

A szövetlágyító megszünteti a műszálak elektrosztatikusfeltöltődését, amitől a szintetikus anyagok kellemetlenül a testhez "tapadnak". Úgy működik, mint a hajkondicionáló – beburkolja a szálakat és ezzel kisimítja azokat. Természetes anyagú textíliákra nem alkalmas, mivel csökkenti azok nedvszívó és légáteresztő képességét.

Miért válassza a TIERRA VERDE szövetlágyító öblítőt?

 • Ön a kímélő termékeket részesíti előnyben.
  Ez a szövetlágyító öblítő 97 %-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Nem talál benne sem kőolajszármazékokat, sem színezékeket és más olyan problémás anyagokat, amelyek nem kívánatos reakciókat válthatnak ki.
 • Mesterséges illatanyagok nélküli termékeket keres.
  A ruházat finom illatát csupán a BIO levendula illóolaj biztosítja.
 • Ön vegán termékeket kíván használni.
  A szövetlágyító öblítő csak növényi eredetű összetevőket tartalmaz.
 • Szeretné elkerülni az egyszerhasználatos műanyag csomagolásokat.
  A termék egyliteres, újrahasznosított és újrahasznosítható műanyag flakonokban (rPET), valamint visszaváltható kannákban (5 a 25 l) kapható, amelyekből a flakonok újratölthetők.
 • Háztartásáról fenntartható módon szeretne gondoskodni.
  A szövetlágyító öblítő a természetben könnyen lebomlik. Nem hagy maga után nem kívánatos és a környezetre káros maradékanyagokat. A termék csekély ökológiai lábnyomát a rangos Ecogarantie tanúsítvány is igazolja.

Hogyan használható

 • Gépi mosáskor töltsünk a 30 ml-t az öblítőszeres rekeszbe.
   
 • Ha kézzel mosunk, öntsünk 30 ml szövetlágyítót tiszta vízbe, tegyük bele a ruhaneműt és hagyjuk legalább 10 percig hatni, majd a ruhákat öblítsük ki.

Mire figyeljünk oda

 • A szövetlágyító öblítő nem alkalmas olyan ruhákra, amelyek funkciója a nedvesség felszívása (törölközők, konyharuhák, ágynemű, alsónemű, babapelenka, babaruházat, funkcionális sportruházat), mivel beburkolja a szövetszálakat és csökkenti a textília nedvszívó és légáteresztő képességét.
   
 • A természetes anyagokból készült ruhákhoz (pamut, len, bambusz) a Ruhaöblítő használatát javasoljuk, amely ráadásul segít megelőzni a bőrirritációt is és kiválóan alkalmas, ha kisgyermekek, ekcémás vagy érzékeny bőrű személyek számára mos.

Ajánlott termékek

Összetevők

5-< 15 % kationos felületaktív anyagok, biominőségű levendula illóolaj (Lavandula hybrida sp. Grosso), linalool.

Figyelmeztetés: Linaloolt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Vegyi minimalizmus: Drogériai termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhelést jelentsék az emberek és bolygónk egészségére. Ez a termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.

Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egy adag ára

Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
1 l3381,52 Ft 2 690 Ft
5 l16566,61 Ft 10 990 Ft

Egyéb információk/biztonság

-
Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei