Vízkeménység meghatározó tesztcsík (1 db)
 Vízkeménység tesztelő csík

Vízkeménység meghatározó tesztcsík (1 db)

Tudja, milyen kemény víz folyik otthon a csapból? Tesztelje, hogy meghatározza a vízlágyító mennyiségét, amire szüksége van a mosási eredmények javításához, és pénzt takaríthat meg a mosószereken. A végfelhasználóknak egy tesztcsíkot kínálunk INGYEN a megrendeléshez. Ha szeretné, írja meg nekünk a megjegyzésben a rendelésben. Többet a termékről
Keményvíz esetén
Vegan Friendly
Raktáron
690 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Egy tájékozódási teszt segítségével megtudhatja, hogy milyen minőségű az a víz, amelyben (nemcsak) mos. A víz természetesen oldott ásványi anyagokat tartalmaz, a víz keménysége olyan tulajdonság, amely kifejezi azok mennyiségét. Ezek a vegyületek (különösen a kalcium és a magnézium) vízkő képződésének forrásai, és jelentősen befolyásolják a mosási eredményeket és a víz ízét.

Mire használható

Értékeli a víz keménységét, útmutatóként szolgál a vízlágyító adagolásához..

Hogyan használható

Mártsa a szalagot vízbe körülbelül 2 másodpercig, húzza ki és rázza le a felesleges vizet. A víz keménységi foka tükröződik a négyzetek számában, amely körülbelül 1 perc elteltével zöldről rózsaszínre változtatja a színét. Ha a teszt eredménye egynél több rózsaszín négyzet, akkor mosáskor ajánlatos vízlágyítót használni.

A víz keménysége:

Rózsaszín csíkok száma a szalagon:

Lágy >4°dH

                               0-1

Közepesen kemény >8,4°dH

                               2-3

Kemény >14°dH

                               4-5

Ajánlott termékek

Egyéb információk/biztonság

Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei