Szappandió mosópor fehér ruhákhoz és szövetpelenkákhoz (papírtáska 5 kg)
 Mosópor fehér ruhákhoz és pelenkákhoz (papírtáska 5 kg)

Szappandió mosópor fehér ruhákhoz és szövetpelenkákhoz (papírtáska 5 kg)

Fehér és színtartó ruhákhoz fehérítő hatással és antimikrobiális adalékanyaggal. Ágyneműhöz, gyerekruhákhoz, természetes szálakból és vegyes szövetből készült szövetpelenkákhoz is használható. Többet a termékről
Gépi mosás
Fehér ruha
Gyermekruha
Vegan Friendly
Eco Garantie
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
16 490 Ft
Mosópor fehér ruhákhoz és pelenkákhoz
  3 190 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A mosópor az új, továbbfejlesztett receptúrának köszönhetően környezetbarátabb, és jóval kisebb adag használata esetén is jobb hatással büszkélkedhet. A termék mosóerejét fokozza az őrölt szappandió por, amely felváltotta a szappandió kivonatát. A korábbi 50 g helyett most 15 g por is elegendő egy mosási adaghoz. A termék szódabikarbónátis tartalmaz, amely természetes módon nyeli el a kellemetlen szagokat. Illatmentes, hozzáadhatja kedvenc illóolaját, amely a textíliáknak és a mosógépnek is kellemes illatot kölcsönöz. A por nem alkalmas flíz anyagok mosásához, mivel csökkentheti azok nedvszívó képességét.
A terméket a 3 év alatti gyermekek bőre is jól tolerálja. Ezt nemcsak a saját tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései alapján állítjuk, hanem egy pecsét is alátámasztja, hogy a terméket bőrgyógyászati tolerancia tesztek keretében vizsgálták, és a legkisebbek ruháinak mosására is alkalmas. A tesztelés embereken történt :-)

Mire használható

  • természetes szálakból és vegyes szövetekből készült fehér és színtartó ruhákhoz
  • gyerekruhákhoz és szövetpelenkákhoz (a flíz kivételével)
  • ágyneműkhöz
  • 40 °C-os gépi és kézi mosáshoz

Hogyan használható

Útmutató: 15 g por (1 evőkanál) mosási ciklusonként 4–5 kg ruhához.

Ha az anyag megengedi, legalább 40 °C-on mossa (pl. az izzadság- és zsírfoltok könnyebb feloldása miatt). Ha a mosópor a mosás közben nem oldódik fel teljesen, szórja közvetlenül a mosógép dobjába, és csak ezt követően rakja be a ruhákat. Segíthet, ha hosszabb mosóprogramot választ, amely közben a mosógép több vizet használ. A rövid mosóprogramokhoz előnyösebb a mosódiós mosógélek használata, amelyek gyorsabban feloldódnak. 

Kemény víz esetén: Használjon Vízlágyítótvagy növelje a mosópor adagot a kétszeresése, a víz keménységét Tesztcsíksegítségével tudja megállapítani.

Foltok: Mosás előtt kezelje Epeszappannalvagy citromkivonatot tartalmazó Olíva szappannal(vegán változat).

Erős szennyeződés esetén: A por adagját a kétszeresére növeljük, vagy mosás előtt beáztatjuk a ruhákat – meleg vízben feloldunk 1–2 evőkanálnyi PUERport, lehetőleg egész éjszakán át áztatjuk.

Öblítéshez: Lágyítótadunk hozzá – semlegesíti az öblítőfürdő pH-értékét, és kiöblíti a szennyeződésmaradványokat és a bőrt irritáló mosószereket.

Ajánlott termékek

Összetevők

>30% nátrium-karbonát, 5–15% nátrium-perkarbonát, 5–15% szilikát, 5–15% nátrium-hidrogén-karbonát, nátrium-citrát; <5% bio minőségű szappandió por és olíva szappan por (olíva szappan, nátrium-klorid).
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egy adag ára

Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
850 g5755,96 Ft 3 190 Ft
5 kg33349,52 Ft 16 490 Ft

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Nátrium-karbonátot, nátrium-perkarbonátot és szilikátot tartalmaz. FIGYELMEZTETÉS. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. A por belélegzése tilos. Védőkesztyű, szemvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. Adja át a tartalmat/edényt hulladékkezelésre feljogosított szervezetnek vagy szolgáltassa vissza a forgalmazónak.

Ártalmatlanítás: A fel nem használt terméket speciális vagy veszélyes hulladék gyűjtésére szolgáló gyűjtőhelyen kell elhelyezni. Az alaposan kiürített/kiöblített csomagolást szelektív hulladékként kezelje.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

Ha szeretné illatossá varázsolni ruhaneműit, adjon hozzá a porhoz néhány cseppet kedvenc illóolajából.

Finom levendula illatú öblítőnket is használhatja.

A regisztráció előnyei