Szappandió mosópor fehér ruhákhoz és szövetpelenkákhoz (papírtasak 850 g)
 Mosópor fehér ruhákhoz és pelenkákhoz (papírtasak 850 g)

Szappandió mosópor fehér ruhákhoz és szövetpelenkákhoz (papírtasak 850 g)

Fehér és színtartó ruhákhoz fehérítő hatással és antimikrobiális adalékanyaggal. Ágyneműhöz, gyerekruhákhoz, természetes szálakból és vegyes szövetből készült szövetpelenkákhoz is használható. Többet a termékről
Gépi mosás
Fehér ruha
Gyermekruha
Vegan Friendly
Eco Garantie
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
3 190 Ft
Mosópor fehér ruhákhoz és pelenkákhoz
  3 190 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A mosópor az új, továbbfejlesztett receptúrának köszönhetően környezetbarátabb, és jóval kisebb adag használata esetén is jobb hatással büszkélkedhet. A termék mosóerejét fokozza az őrölt szappandió por, amely felváltotta a szappandió kivonatát. A korábbi 50 g helyett most 15 g por is elegendő egy mosási adaghoz. A termék szódabikarbónátis tartalmaz, amely természetes módon nyeli el a kellemetlen szagokat. Illatmentes, hozzáadhatja kedvenc illóolaját, amely a textíliáknak és a mosógépnek is kellemes illatot kölcsönöz. A por nem alkalmas flíz anyagok mosásához, mivel csökkentheti azok nedvszívó képességét.
A terméket a 3 év alatti gyermekek bőre is jól tolerálja. Ezt nemcsak a saját tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései alapján állítjuk, hanem egy pecsét is alátámasztja, hogy a terméket bőrgyógyászati tolerancia tesztek keretében vizsgálták, és a legkisebbek ruháinak mosására is alkalmas. A tesztelés embereken történt :-)

Mire használható

  • természetes szálakból és vegyes szövetekből készült fehér és színtartó ruhákhoz
  • gyerekruhákhoz és szövetpelenkákhoz (a flíz kivételével)
  • ágyneműkhöz
  • 40 °C-os gépi és kézi mosáshoz

Hogyan használható

Útmutató: 15 g por (1 evőkanál) mosási ciklusonként 4–5 kg ruhához.

Ha az anyag megengedi, legalább 40 °C-on mossa (pl. az izzadság- és zsírfoltok könnyebb feloldása miatt). Ha a mosópor a mosás közben nem oldódik fel teljesen, szórja közvetlenül a mosógép dobjába, és csak ezt követően rakja be a ruhákat. Segíthet, ha hosszabb mosóprogramot választ, amely közben a mosógép több vizet használ. A rövid mosóprogramokhoz előnyösebb a mosódiós mosógélek használata, amelyek gyorsabban feloldódnak. 

Kemény víz esetén: Használjon Vízlágyítótvagy növelje a mosópor adagot a kétszeresése, a víz keménységét Tesztcsíksegítségével tudja megállapítani.

Foltok: Mosás előtt kezelje Epeszappannalvagy citromkivonatot tartalmazó Olíva szappannal(vegán változat).

Erős szennyeződés esetén: A por adagját a kétszeresére növeljük, vagy mosás előtt beáztatjuk a ruhákat – meleg vízben feloldunk 1–2 evőkanálnyi PUERport, lehetőleg egész éjszakán át áztatjuk.

Öblítéshez: Lágyítótadunk hozzá – semlegesíti az öblítőfürdő pH-értékét, és kiöblíti a szennyeződésmaradványokat és a bőrt irritáló mosószereket.

Ajánlott termékek

Összetevők

>30% nátrium-karbonát, 5–15% nátrium-perkarbonát, 5–15% szilikát, 5–15% nátrium-hidrogén-karbonát, nátrium-citrát; <5% bio minőségű szappandió por és olíva szappan por (olíva szappan, nátrium-klorid).
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egy adag ára

Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
850 g5755,96 Ft 3 190 Ft
5 kg33349,52 Ft 16 490 Ft

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

Nátrium-karbonátot, nátrium-perkarbonátot és szilikátot tartalmaz. FIGYELMEZTETÉS. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. A por belélegzése tilos. Védőkesztyű, szemvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. Adja át a tartalmat/edényt hulladékkezelésre feljogosított szervezetnek vagy szolgáltassa vissza a forgalmazónak.

Ártalmatlanítás: A fel nem használt terméket speciális vagy veszélyes hulladék gyűjtésére szolgáló gyűjtőhelyen kell elhelyezni. Az alaposan kiürített/kiöblített csomagolást szelektív hulladékként kezelje.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

Ha szeretné illatossá varázsolni ruhaneműit, adjon hozzá a porhoz néhány cseppet kedvenc illóolajából.

Finom levendula illatú öblítőnket is használhatja.

A regisztráció előnyei