Szappandió mosópor színes ruhákhoz (papírtáska 5 kg)
 Mosópor színes ruhákhoz (papírtáska 5 kg)

Szappandió mosópor színes ruhákhoz (papírtáska 5 kg)

Környezetbarát készítmény színes ruhákhoz, babaruhákhoz, allergiások és ekcémák számára is alkalmas. Nem tartalmaz illatanyagokat, kőolajszármazékokat és más irritáló összetevőket. Többet a termékről
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
16 490 Ft
Mosópor színes ruhákhoz
  3 190 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Kifejlesztettünk egy mosóport a színes ruhákhoz, amely az egészségünkre és a környezetünkre is a lehető legkíméletesebb összetevőket tartalmazza. Hatását tovább fokozza a Szappandió por, amelyet a természet növényi tisztítószerrel (szaponinnal) látott el, és az olíva szappanpelyhek.

A por összetétele lehetővé teszi, hogy mosási adagonként egy evőkanálnyi port használjunk. Por állagának köszönhetően műanyag csomagolás nélkül is forgalmazható.

Ha szeretné illatossá tenni a mosóport, adjon hozzá néhány cseppet a kedvenc természetes illóolajából(a mosási adagba vagy abba az edénybe, amelyben a terméket tárolja).

Flíz anyagokhoz a mosógéltajánljuk, a por csökkentheti a nedvszívó képességüket.

Mire használható

 • természetes szálakból készült színes szövetekhez és vegyes szövetekhez
 • 40 °C-on való gépi és kézi mosáshoz
 • kíméletes összetétele miatt gyerekruhákhoz és szövetpelenkákhoz is használható (a pelenkákat 60 °C vagy annál magasabb hőmérsékleten kell mosni, hogy elpusztuljanak a baktériumok, a foltokat előzetesen kell kezelni)
 • Hogyan használható

  Útmutató: 15 g mosópor (1 evőkanál) a mosási ciklushoz. Ha az anyag típusa engedi, mossunk legalább 40 °C-on (pl. az izzadság- és zsírfoltok könnyebb feloldása miatt). Ha a mosópor a mosás közben nem oldódik fel teljesen, szórja közvetlenül a mosógép dobjába, és csak ezt követően rakja be a ruhákat. Segíthet, ha hosszabb mosóprogramot választ, amely közben a mosógép több vizet használ. A rövid mosóprogramokhoz előnyösebb a mosódiós mosógélek használata, amelyek gyorsabban feloldódnak.

  Kemény víz esetén: Használjon Vízlágyítótvagy növelje a mosópor adagot a kétszeresése, a víz keménységét Tesztcsíksegítségével tudja megállapítani.

  Foltok: Mosás előtt kezelje Epeszappannalvagy citromkivonatot tartalmazó Olíva szappannal(vegán változat). A szerves foltok (izzadság, zsír, bor, fű, agyag) eltávolítására színtartó textíliákból a PUERpor is alkalmas

  Erős szennyeződés esetén: A por adagját a kétszeresére növeljük, vagy mosás előtt beáztatjuk a ruhákat – meleg vízben feloldunk 1–2 evőkanálnyi PUER port, lehetőleg egész éjszakán át áztatjuk.

  Öblítéshez: Lágyítótadunk hozzá – semlegesíti az öblítőfürdő pH-értékét, és kiöblíti a szennyeződésmaradványokat és a bőrt irritáló mosószereket.

  LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

  Hogyan mossunk környezetbarát módon? Nem túl bonyolult?

  Ha a Tierra Verde termékeket megfelelően kombinálja, akkor mindig örömét lelheti a nagyszerűen kimosott ruhákban, egyúttal a természetet és az egészségét is kíméli. Az Öko-alkímiaoldalon egy egyszerű útmutatót – A környezetbarát mosás tízparancsolatátés egy Környezetbarát mosás tanfolyamottalál, amelyet az Egy igazán otthoni magazinszámára készítettünk. Ha szeretne többet megtudni, partnereinkkel együttműködve beszélgetéseket szervezünk a kíméletes mosásról. Örömmel adunk választ a kérdéseire, írjon nekünk (kapcsolatfelvételi űrlap) vagy hívjon bennünket.

  Ajánlott termékek

  Összetevők

  >30% nátrium-karbonát, 5–15% nátrium-hidrogén-karbonát (szóda bikarbóna), 5–15% szilikát, nátrium-citrát; <5% bio minőségű szappandió por és olíva szappan por (olíva szappan, nátrium-klorid).

  Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Nem tesztelünk állatokon. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, optikai fehérítőket, szintetikus illatanyagokat , színezékeket és enzimeket.

  Ecogarantie'

  Ecogarantie minősítés

  Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

  Tovább a tanúsítványról

  Egy adag ára

  Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
  850 g5755,96 Ft 3 190 Ft
  5 kg33349,52 Ft 16 490 Ft

  Egyéb információk/biztonság

  Biztonsági szövegek

  Nátrium-karbonátot és szilikátot tartalmaz.

  FIGYELMEZTETÉS. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. Adja át a tartalmat/edényt hulladékkezelésre feljogosított szervezetnek vagy szolgáltassa vissza a forgalmazónak.

  Biztonsági jelzések (piktogramok)
  Származási országCseh Köztársaság

  A Tierra Verde tanácsa

  Ha szeretné illatossá varázsolni ruhaneműit, adjon hozzá a porhoz néhány cseppet kedvenc illóolajából.

  Finom levendula illatú öblítőnket is használhatja.

  A regisztráció előnyei