Szappandió mosópor színes ruhákhoz (papírtasak 850 g)
 Mosópor színes ruhákhoz (papírtasak 850 g)

Szappandió mosópor színes ruhákhoz (papírtasak 850 g)

Környezetbarát készítmény színes ruhákhoz, babaruhákhoz, allergiások és ekcémák számára is alkalmas. Nem tartalmaz illatanyagokat, kőolajszármazékokat és más irritáló összetevőket. Többet a termékről
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 990 Ft
Mosópor színes ruhákhoz
  2 990 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Kifejlesztettünk egy mosóport a színes ruhákhoz, amely az egészségünkre és a környezetünkre is a lehető legkíméletesebb összetevőket tartalmazza. Hatását tovább fokozza a Szappandió por, amelyet a természet növényi tisztítószerrel (szaponinnal) látott el, és az olíva szappanpelyhek.

A por összetétele lehetővé teszi, hogy mosási adagonként egy evőkanálnyi port használjunk. Por állagának köszönhetően műanyag csomagolás nélkül is forgalmazható.

Ha szeretné illatossá tenni a mosóport, adjon hozzá néhány cseppet a kedvenc természetes illóolajából(a mosási adagba vagy abba az edénybe, amelyben a terméket tárolja).

Flíz anyagokhoz a mosógéltajánljuk, a por csökkentheti a nedvszívó képességüket.

Mire használható

 • természetes szálakból készült színes szövetekhez és vegyes szövetekhez
 • 40 °C-on való gépi és kézi mosáshoz
 • kíméletes összetétele miatt gyerekruhákhoz és szövetpelenkákhoz is használható (a pelenkákat 60 °C vagy annál magasabb hőmérsékleten kell mosni, hogy elpusztuljanak a baktériumok, a foltokat előzetesen kell kezelni)
 • Hogyan használható

  Útmutató: 15 g por (1 evőkanál) mosási ciklusonként. Ha az anyag megengedi, legalább 40 °C-on mossa (pl. az izzadságfoltok és a zsír könnyebb feloldásához).

  Kemény víz esetén: Használjon Vízlágyítótvagy növelje a mosópor adagot a kétszeresése, a víz keménységét Tesztcsíksegítségével tudja megállapítani.

  Foltok: Mosás előtt kezelje Epeszappannalvagy citromkivonatot tartalmazó Olíva szappannal(vegán változat). A szerves foltok (izzadság, zsír, bor, fű, agyag) eltávolítására színtartó textíliákból a PUERpor is alkalmas

  Erős szennyeződés esetén: A por adagját a kétszeresére növeljük, vagy mosás előtt beáztatjuk a ruhákat – meleg vízben feloldunk 1–2 evőkanálnyi PUER port, lehetőleg egész éjszakán át áztatjuk.

  Öblítéshez: Lágyítótadunk hozzá – semlegesíti az öblítőfürdő pH-értékét, és kiöblíti a szennyeződésmaradványokat és a bőrt irritáló mosószereket.

  LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

  Hogyan mossunk környezetbarát módon? Nem túl bonyolult?

  Ha a YELLOW & BLUE termékeket megfelelően kombinálja, akkor mindig örömét lelheti a nagyszerűen kimosott ruhákban, egyúttal a természetet és az egészségét is kíméli. Az Öko-alkímiaoldalon egy egyszerű útmutatót – A környezetbarát mosás tízparancsolatátés egy Környezetbarát mosás tanfolyamottalál, amelyet az Egy igazán otthoni magazinszámára készítettünk. Ha szeretne többet megtudni, partnereinkkel együttműködve beszélgetéseket szervezünk a kíméletes mosásról. Örömmel adunk választ a kérdéseire, írjon nekünk (kapcsolatfelvételi űrlap) vagy hívjon bennünket.

  Ajánlott termékek

  Összetevők

  >30% nátrium-karbonát, 5–15% nátrium-hidrogén-karbonát (szóda bikarbóna), 5–15% szilikát, nátrium-citrát; <5% bio minőségű szappandió por és olíva szappan por (olíva szappan, nátrium-klorid).

  Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Nem tesztelünk állatokon. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, optikai fehérítőket, szintetikus illatanyagokat , színezékeket és enzimeket.

  Ecogarantie'

  Ecogarantie minősítés

  Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

  Tovább a tanúsítványról

  Egy adag ára

  Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
  850 g5752,46 Ft 2 990 Ft
  5 kg33342,01 Ft 13 990 Ft

  A Tierra Verde tanácsa

  Ha szeretné illatossá varázsolni ruhaneműit, adjon hozzá a porhoz néhány cseppet kedvenc illóolajából.

  Finom levendula illatú öblítőnket is használhatja.

  Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

  Vásárlói tapasztalatok

  Ellenőrzött vásárló
  Ellenőrzött vásárló
  100 %
  Ajánlja az áruházat
  Talán még soha nem volt ilyen csodálatos mosóporom! A ruháknak gyönyörű az illatuk, tiszták és frissek. Tartottam attól, hogy hogyan fog működni – ez az első természetes összetételű mosóporom, de jobbat nem is választhattam volna. Valószínűleg ismételni fogom magam, de soha nem voltak szebben kimosva a ruháim, még a „normál” üzletekben kapható legdrágább készítményekkel sem. :) Soha többé nem térek vissza a hagyományos porokhoz!
  
Kudrnáč
  Kudrnáč
  100 %
  Ajánlja az áruházat
  Kíméletes a bőrhöz. Tökéletesen alkalmas allergiások számára. Sokkal jobban érzem magam a vele kimosott ruhákban. Nincsenek allergiás reakcióim. Szerintem a mosógéphez és a konkrét ruhákhoz is kíméletesebb. A ruhák nem annyira illatosak, de engem úgyis zavar az erős illat. A termékükkel mosott ruháknál ettől nem kell félnem. Ráadásul a mosószer környezetbarát, ezért elégedett vagyok vele, 5 csillagot adok neki.

  Egyéb információk/biztonság

  Bezpečnostní texty

  Nátrium-karbonátot és szilikátot tartalmaz.

  FIGYELMEZTETÉS. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. Adja át a tartalmat/edényt hulladékkezelésre feljogosított szervezetnek vagy szolgáltassa vissza a forgalmazónak.

  Biztonsági jelzések (piktogramok)
  Származási országČeská republika

  Hasonló termékek

  Kedvezményes vásárlás