Mosógél sportruházathoz BIO eukaliptusz illóolajjal (flakon 500 ml)
 Mosógél sport BIO eukaliptusz (palack 500 ml)

Mosógél sportruházathoz BIO eukaliptusz illóolajjal (flakon 500 ml)

Fokozott hatékonyságú mosógél műszálas és természetes anyagokból készült sportruházathoz (gyapjú kivételével). Megbirkózik a piszokkal, izzadsággal és az áporodott textíliákkal. Megőrzi a sport- és szabadidő ruházathoz használt speciális anyagok funkcionalitását. És friss BIO eukaliptusz illóolaj illatú. Többet a termékről
Gépi mosás
Kézi mosás
Sportruházat
Vegan Friendly
Eco Garantie
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 390 Ft
Mosógél sport BIO eukaliptusz
  3 590 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A sportalsók nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért különleges gondoskodást igényelnek. Kifejlesztettünk egy olyan mosógélt, amely még az erősen átizzadt és bepiszkolódott ruhadarabokat is tökéletesen kimossa , ugyanakkor nem tartalmaz bőrirritáló anyagokat és a természetben könnyen lebomlik.

Miért gondoskodjon sportruházatáról éppen a TIERRA VERDE márkájú mosógéllel?

 • Ön a természetes összetevőket tartalmazó termékeket részesíti előnyben.

Ebben a gélben csak 6 vegytiszta összetevőt kevertünk össze. Tisztítóerejét a kókuszolajból származó káliumszappan, a cukortenzidek és a kímélő MGDA vízlágyító adja. Bőre így nem érintkezik olyan potenciálisan káros anyagokkal, amelyek megtapadhatnak a textíliákon (kőolajszármazékok, optikai fehérítők, színezékek, szintetikus illatanyagok, tartósítószerek).

 • Mesterséges illatanyagok nélküli termékeket keres.

A gél friss illatát kizárólag a BIO eukaliptusz illóolaj adja . Azért választottuk ezt az illóolajat, mert jellegzetes aromája elnyomja a kellemetlen szagokat.

 • Ön vegán termékeket részesít előnyben.

Ez a növényi alapú mosógél nem tartalmaz állati eredetű összetevőket .

 • Szeretné elkerülni az egyszerhasználatos műanyag csomagolásokat.

A terméket újrahasznosított és újrahasznosítható műanyag flakonokba (rPET) és visszaváltható kannákba (5 és 25 literes) csomagoljuk, amelyekből a flakonok újratölthetők.

 • Ruházatáról fenntartható módon szeretne gondoskodni.

A mosógél után nem maradnak nemkívánatos, környezetszennyező maradékanyagok. A termék csekély ökológiai lábnyomát a rangos Ecogarantie tanúsítvány is igazolja.

Mire használható

 • Sport- és szabadidő ruházat mosásához mosógépben és kézzel (kivéve a gyapjút és a merinó gyapjút).
 • Fokozott mosóerejét bármely más színes ruhanemű mosásakor is élvezheti (kivéve a babapelenkákat, különösen a fleece betéteket - a benne lévő szappan miatt).

Hogyan használható

 • Kézi mosáskorkb. 15 ml-t adunk a mosóvízbe.
 • Mosógépbe30 ml gélt használunk 4,5 kg ruhához.
 • Ha a textília megengedi, mossunk legalább 40°C hőmérsékleten (pl. az izzadság és a zsírfoltok könnyebb feloldódása céljából).
 • Kemény víz esetében az adagot növeljük 60 ml-re, a víz keménysége a Vízkeménység mérő tesztcsík segítségével határozható meg.
 • A foltokatmosás előtt kezeljük Marhaepe szappannal vagy Citromkivonatú olívaszappan .
 • Öblítés: A funkcionális ruházat esetében szövetlágyító használata nem kívánatos, javasoljuk a Ruhaöblítőt (semlegesíti a mosóvíz pH értékét, kiöblíti a megtapadt mosószert és szennyeződéseket), vagy a textíliát öblítsük ki kétszer csupán tiszta vízben.
A mosógép méreteA víz keménységeAdagolás [ml]
4,5 kgpuha30
közepes45
kemény60
7 kgpuha45
közepes70
kemény90
9 kgpuha60
közepes90
kemény120

Mire figyeljünk oda

Sportruházat esetében mindig tartsuk be a gyártó utasításait, hogy megőrizzük a ruházat funkcionalitását (nedvszívó és légáteresztő képesség). Ne használjon szövetlágyítót, amely csökkenti a ruhák nedvszívó és légáteresztő képességét.

Ajánlott termékek

Összetevők

5 -< 15 % nemionos felületaktív anyagok, 5 -< 15 % szappan, kelátképző MGDA, citromsav, bio minőségű természetes eukaliptusz illóolaj (Eucalyptus Globulus).

Függelék

:
Vegyi minimalizmus: Drogériai termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhelést jelentsék az emberek és bolygónk egészségére. Ez a termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatosítókat és színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egy adag ára

Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
500 ml16149,38 Ft 2 390 Ft
1 l33108,79 Ft 3 590 Ft

Egyéb információk/biztonság

-
Biztonsági szövegek Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a(z) kezet és az érintett testrészt alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Eukaliptolt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei