Mosógél sportruházathoz BIO eukaliptusz illóolajjal (flakon 1 l)
 Mosógél sport BIO eukaliptusz (palack 1 l)

Mosógél sportruházathoz BIO eukaliptusz illóolajjal (flakon 1 l)

Fokozott hatékonyságú mosógél műszálas és természetes anyagokból készült sportruházathoz (gyapjú kivételével). Megbirkózik a piszokkal, izzadsággal és az áporodott textíliákkal. Megőrzi a sport- és szabadidő ruházathoz használt speciális anyagok funkcionalitását. És friss BIO eukaliptusz illóolaj illatú. Többet a termékről
Gépi mosás
Kézi mosás
Sportruházat
Vegan Friendly
Eco Garantie
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
3 590 Ft
Mosógél sport BIO eukaliptusz
  3 590 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A sportalsók nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért különleges gondoskodást igényelnek. Kifejlesztettünk egy olyan mosógélt, amely még az erősen átizzadt és bepiszkolódott ruhadarabokat is tökéletesen kimossa , ugyanakkor nem tartalmaz bőrirritáló anyagokat és a természetben könnyen lebomlik.

Miért gondoskodjon sportruházatáról éppen a TIERRA VERDE márkájú mosógéllel?

 • Ön a természetes összetevőket tartalmazó termékeket részesíti előnyben.

Ebben a gélben csak 6 vegytiszta összetevőt kevertünk össze. Tisztítóerejét a kókuszolajból származó káliumszappan, a cukortenzidek és a kímélő MGDA vízlágyító adja. Bőre így nem érintkezik olyan potenciálisan káros anyagokkal, amelyek megtapadhatnak a textíliákon (kőolajszármazékok, optikai fehérítők, színezékek, szintetikus illatanyagok, tartósítószerek).

 • Mesterséges illatanyagok nélküli termékeket keres.

A gél friss illatát kizárólag a BIO eukaliptusz illóolaj adja . Azért választottuk ezt az illóolajat, mert jellegzetes aromája elnyomja a kellemetlen szagokat.

 • Ön vegán termékeket részesít előnyben.

Ez a növényi alapú mosógél nem tartalmaz állati eredetű összetevőket .

 • Szeretné elkerülni az egyszerhasználatos műanyag csomagolásokat.

A terméket újrahasznosított és újrahasznosítható műanyag flakonokba (rPET) és visszaváltható kannákba (5 és 25 literes) csomagoljuk, amelyekből a flakonok újratölthetők.

 • Ruházatáról fenntartható módon szeretne gondoskodni.

A mosógél után nem maradnak nemkívánatos, környezetszennyező maradékanyagok. A termék csekély ökológiai lábnyomát a rangos Ecogarantie tanúsítvány is igazolja.

Mire használható

 • Sport- és szabadidő ruházat mosásához mosógépben és kézzel (kivéve a gyapjút és a merinó gyapjút).
 • Fokozott mosóerejét bármely más színes ruhanemű mosásakor is élvezheti (kivéve a babapelenkákat, különösen a fleece betéteket - a benne lévő szappan miatt).

Hogyan használható

 • Kézi mosáskorkb. 15 ml-t adunk a mosóvízbe.
 • Mosógépbe30 ml gélt használunk 4,5 kg ruhához.
 • Ha a textília megengedi, mossunk legalább 40°C hőmérsékleten (pl. az izzadság és a zsírfoltok könnyebb feloldódása céljából).
 • Kemény víz esetében az adagot növeljük 60 ml-re, a víz keménysége a Vízkeménység mérő tesztcsík segítségével határozható meg.
 • A foltokatmosás előtt kezeljük Marhaepe szappannal vagy Citromkivonatú olívaszappan .
 • Öblítés: A funkcionális ruházat esetében szövetlágyító használata nem kívánatos, javasoljuk a Ruhaöblítőt (semlegesíti a mosóvíz pH értékét, kiöblíti a megtapadt mosószert és szennyeződéseket), vagy a textíliát öblítsük ki kétszer csupán tiszta vízben.
A mosógép méreteA víz keménységeAdagolás [ml]
4,5 kgpuha30
közepes45
kemény60
7 kgpuha45
közepes70
kemény90
9 kgpuha60
közepes90
kemény120

Mire figyeljünk oda

Sportruházat esetében mindig tartsuk be a gyártó utasításait, hogy megőrizzük a ruházat funkcionalitását (nedvszívó és légáteresztő képesség). Ne használjon szövetlágyítót, amely csökkenti a ruhák nedvszívó és légáteresztő képességét.

Ajánlott termékek

Összetevők

5 -< 15 % nemionos felületaktív anyagok, 5 -< 15 % szappan, kelátképző MGDA, citromsav, bio minőségű természetes eukaliptusz illóolaj (Eucalyptus Globulus).

Függelék

:
Vegyi minimalizmus: Drogériai termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhelést jelentsék az emberek és bolygónk egészségére. Ez a termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatosítókat és színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egy adag ára

Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
500 ml16149,38 Ft 2 390 Ft
1 l33108,79 Ft 3 590 Ft

Egyéb információk/biztonság

-
Biztonsági szövegek Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a(z) kezet és az érintett testrészt alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Eukaliptolt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei