Mosógél mosódióból BIO litsea kubeba illóolajjal (flakon 1 l)
 Mosógél litsea kubeba (palack 1 l)

Mosógél mosódióból BIO litsea kubeba illóolajjal (flakon 1 l)

Sűrített mosógél színes ruhák kímélő és környezetbarát mosásához a litsea kubeba BIO minőségű illóolajának citrusos illatával. A fokozott mosóerőt a természetes tenzidek nagyobb aránya és a mosódió-kivonat biztosítja. A legkisebb gyermekek és érzékeny bőrű személyek ruháinak mosására is alkalmas. Többet a termékről
Citrus illat
Vegan Friendly
Eco Garantie
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
3 190 Ft
Mosógél litsea kubeba
  3 190 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A közkedvelt, litsea kubeba illóolajos mosógél innovatív összetételének köszönhetően még hatékonyabban kimossa a ruhákat. Közben kíméletesen hat az emberi egészségre, és minimális hatással van a környezetre. Éppen ezért büszkélkedhet a tekintélyes Ecogarantie minősítéssel. Kíméletesebb mosás már csak magukkal a mosódiókkal lehetséges.

A koncentrátum kiváló megoldás Önnek (nem kell fizetnie a felesleges vízért) és a természetnek is (kevesebb csomagolóanyag és üzemanyag a szállításra). Egy liter gél elegendő akár 33 mosásra is. A terméket nagy és árban előnyösebb kiszerelésben is kínáljuk. Csehország és Szlovákia csomagolásmentes „csapoló“ boltjaiban is megvásárolható.

A mosógél ideális megoldás, ha:

 • Szeretne tiszta ruhákat veszélyes vegyszerek használata nélkül.

Mosógéljeink hatékonyak, de nem irritálnak, és még kisgyermekek és érzékeny bőrűek számára is alkalmasak. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat – illatukat csak BIO minőségű természetes illóolajoknak köszönhetik. Javasoljuk, hogy a mosógélt ruhaöblítővel használja, amely biztosítja a mosószer-maradékok megbízható kiöblítését.
 

 • Önnek fontos a naponta használt termékek természetes eredetű összetétele.

 A gélek 99 %-át a természetből nyerjük. Ideális választás mindenkinek, aki komolyan veszi a mosószerek összetételét. A hatékony receptúra a mosódió-kivonaton alapul. A Mosódiók szaponint – 100%-ban természetes eredetű tenzidet – tartalmaznak, amely könnyen megköti a szennyeződéseket. Újonnan hozzáadtunk egy hatékony természetes tenzidet, az alkylpolyglucoside-t is, amelyet keményítőkből és olajokból gyártanak.

 • Vegánbarát termékeket keres.

A mosógélt tisztán növényi eredetű anyagokból fejlesztettük ki, állati eredetű összetevőket nem tartalmaz. Elsősorban növényi eredetű összetevőket használunk.

 • Otthonáról szeretne fenntartható módon gondoskodni.

A gél a természetben könnyen lebomlik. Úgy fejlesztettük ki, hogy megfeleljen a legszigorúbb európai Ecogarantie minősítés követelményeinek.

Mire használható

 • Átlagosan piszkos ruhák kézi és gépi mosására.
 • Főleg színes ruhák mosására alkalmas (nem tartalmaz fehérítő adalékot).
 • Használható fekete ruhák, fleece anyagok, mosható textilpelenkák mosására is.

Hogyan használható

 • Használati utasítás:

A gél 30 °C-tól hatásos könnyű mosáshoz. Ha az anyag lehetővé teszi, legalább 40 °C-on mossuk. Az izzadság és a zsír jobban feloldódik. 

 • Gépi mosás:
A mosógép méreteA víz keménységeAdagolás [ml]
4,5 kgpuha30
közepes45
kemény60
7 kgpuha45
közepes70
kemény90
9 kgpuha60
közepes90
kemény120
 • Kézi mosás:

Körülbelül 15 ml mosófürdőnként. 

 • Fehér vászonhoz:

Adjon hozzá 1-2 kanál Puer - fehérítőport, és mossa ki legalább 55 °C-on. 

 • Foltások esetén:

Mosás előtt kezelje a foltokat epeszappannal vagy citromkivonatot tartalmazó olíva szappannal. 

 • Öblítés:

A mosóöblítő semlegesíti az öblítőfürdő pH-értékét, és lemossa a bőrt irritáló szennyeződéseket és mosószer-maradványokat.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Hogyan lehet természetbarát módon mosni? Nem túl igényes ez? Ha megfelelően kombinálja a TIERRA VERDE termékeit, mindig örömöt szereznek majd Önnek a ragyogóan tisztára mosott ruhák. Ráadásul közben óvja a természetet és saját egészségét is. Itt találja a környezetbarát mosás helyes lépéseit. Szívesen válaszolunk kérdéseire – írjon nekünk vagy hívjon minket.

Ajánlott termékek

Összetevők

5-< 15 % mosódió-kivonat, 5-< 15 % nemionos felületaktív anyagok, nátrium-karbonát, kelátképző szer (GLDA), glicerin, nátrium-benzoát, xantángumi, biominőségű természetes faggyúfa illóolaj (Litsea cubeba), citral.

Függelék

:
Drogériai termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhelést jelentsék az emberek és bolygónk egészségére. Ez a termék nem tartalmaz kőolajszármazékot, klórt, szintetikus illatosítókat és színezékeket.
 
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egy adag ára

Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
1 l3396,67 Ft 3 190 Ft
5 l16776,59 Ft 12 790 Ft

Tanácsadás

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a(z) kezet és az érintett testrészt alaposan meg kell mosni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: hulladékgazdálkodásra jogosult személynek leadva vagy visszaadva a szállítónak. Citrális-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei