Mosógél mosódióból érzékeny bőrre (flakon 1 l)
 Mosógél érzékeny bőr (palack 1 l)

Mosógél mosódióból érzékeny bőrre (flakon 1 l)

Koncentrált környezetbarát mosógél csecsemők, gyermekek és fokozottan érzékeny bőrű felnőttek ruháinak mosásához. Tiszta, természetes összetételű, illatanyagok és allergének nélkül. Színes ruhák, mosható pelenkák és fleece szövetek mosására alkalmas. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Többet a termékről
Gyermekek számára alkalmas
Szagtalan
Eco Garantie
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 990 Ft
Mosógél érzékeny bőr
  2 990 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Ez a mosógél nagyobb mennyiségben tartalmaz mosódió-kivonatot. Új receptúránkat olyan természetes tenzidekkel bővítettük, amelyek kitűnően megbirkóznak a szennyeződésekkel. A mosás eredményeként bőrirritáló vegyszerektől mentes, ragyogóan tisztára mosott ruhákat kapunk. A gél koncentráltsága miatt kiváló megoldás Önnek (vizet takarít meg) és a természetnek is (kevesebb csomagolóanyag és üzemanyag a szállításhoz).

A mosógél ideális, ha:

 • Ha Ön ekcémában szenved vagy allergiás.

A mosógél nem irritálja a bőrt. Javasoljuk viszont, hogy használja együtt a Ruhaöblítővel érzékeny bőrre, amely a ruhákból megbízhatóan eltávolítja a mosószermaradékokat.

 • Önnek a naponta használt tisztítószerek természetes összetétele elsődleges szempont.

A mosógél összetevőinek 99 %-át a természetből nyerjük ki. A gél kiváló választás mindazoknak, akiknek a mosószerek összetétele meghatározó jelentőséggel bír. A hatékony receptúra a mosódió-kivonatra épül. A Mosódiók szaponint, 100%-ban természetes tenzideket tartalmaznak, amelyek könnyen kioldják a hétköznapi szennyeződéseket. Újdonság a hozzáadott alkil-poliglükozil, egy keményítőkből és olajakból gyártott hatékony természetes tenzid.

 • Vegán termékeket keres.

Ez a mosógél tisztán növényi alapú és nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt. Termékeink elsősorban növényi eredetű összetevőket tartalmaznak.

 • Előnyben részesíti az illatanyagmentes termékeket.

A Mosógél mosódióból érzékeny bőrre nem tartalmaz semmilyen parfümöt.

 • C Szeretne háztartásáról fenntartható módon gondoskodni.

A mosógél a természetben könnyen lebomlik. Kifejlesztésénél elsődleges szempont volt, hogy megfeleljen a legkomolyabb európai biominősítés, az Ecogarantie tanúsítványszigorú követelményeinek.

Mire használható

 • A ruhák hétköznapi szennyeződéseinek gépi és kézi mosására.
 • Elsősorban színes ruhák mosására alkalmas (nem tartalmaz fehérítőszert).
 • Azok, akik szeretnék saját ízlésüknek megfelelő illóolajokkal illatosítani a ruhákat (4-5 kg ruha mosóvizéhez adjon 1-3 csepp illóolajat a gép mosószeres rekeszébe együtt a mosószerrel; az adagolást a szerint válassza meg, milyen erősen kívánja a ruhákat illatosítani). Ha már illóolajjal illatosított mosógélt keres, kattintson ide).

Hogyan használható

Kézi mosás:

 • 15 ml-t használjon mosófürdőnként (fél kupak).

Gépi mosás:

A mosógép méreteA víz keménységeAdagolás [ml]
4,5 kgpuha30
közepes45
kemény60
7 kgpuha45
közepes70
kemény90
9 kgpuha60
közepes90
kemény120

  Mosási hőmérséklet:

  • A gél 30 ºC-tól hatásos könnyű mosáshoz. Ha az anyag megengedi, legalább 40 ºC-on mossuk. Ekkor jobban feloldódik az izzadság és a zsír.

  Erősen szennyezett tartós, színes ruhanemű mosása:

  • Mosás előtt ürítse ki az erősen szennyezett, tartós színű ruhákat. Oldjon fel 1-2 kanál Puer - fehérítőport és oxigén alapú folteltávolítót meleg vízben, és hagyja ázni a ruhaneműt (lehetőleg egy éjszakán át).

  Fehér vászonhoz:

  • Adjon hozzá 1-2 evőkanál Puer – oxigén alapú fehérítőport és folteltávolítót, és mossa ki legalább 55 °C-on.

  Poltokra:

  • Mosás előtt kezelje a foltokat epes mosodai szappannal vagy citromkivonatot tartalmazó olívaszappannal.

  Öblítés:

  • Érzékeny bőr esetén használja a mosóöblítőt. Eltávolítja a mosószer maradványokat, és így megakadályozza a bőrirritációt.

  LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

  Hogyan lehet természetbarát módon mosni? Nem túl igényes ez? Ha megfelelően kombinálja a TIERRA VERDE termékeit, mindig örömöt szereznek majd Önnek a ragyogóan tisztára mosott ruhák. Ráadásul közben óvja a természetet és saját egészségét is. Itt találja a környezetbarát mosás helyes lépéseit. Szívesen válaszolunk kérdéseire – írjon nekünk vagy hívjon minket.

  Ajánlott termékek

  Összetevők

  5-< 15 % mosódió kivonat, 5-< 15 % nemionos felületaktív anyagok, nátrium-karbonát, kelátképző szer (GLDA), glicerin, natrium benzoát, xantángyanta.

  Függelék

  :

  Drogériánk nyersanyagainkat úgy választjuk meg, hogy minél kevésbé terheljék az emberek és bolygónk egészséget. Állatokon nem tesztelünk.

  A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, optikai fehérítőket, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.

  Ecogarantie'

  Ecogarantie minősítés

  Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

  Tovább a tanúsítványról

  Egy adag ára

  Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
  1 l3390,61 Ft 2 990 Ft
  5 l16777,78 Ft 12 990 Ft

  Egyéb információk/biztonság

  Biztonsági szövegek

  Figyelem: Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a(z) kezet és az érintett testrészt alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.


  Gyártó: TIERRA VERDE s.r.o., Makovského nám. 2, Brno, Csehország, telefon: +420 511119820
  UFI: AJU7-07VX-V00P-20TN

  Biztonsági jelzések (piktogramok)
  Származási országCseh Köztársaság
  A regisztráció előnyei