Sűrű és gyönyörű - hosszú fülű hálós bevásárlótáska organikus pamutból - fekete (1 db)
 Hálós bevásárlótáska fekete – sűrű

Sűrű és gyönyörű - hosszú fülű hálós bevásárlótáska organikus pamutból - fekete (1 db)

Praktikus válltáska vastag pamut hálóból. Formája a klasszikus hálós táskán alapul, de vele ellentétben sokkal vastagabb szemekkel rendelkezik, így nemcsak vásárláshoz, hanem mindennapi viseletre is alkalmas. Elegáns fekete színe van, mérete 40 x 40 cm, súlya 175 g, és akár 15 kg -ot is elbír. Többet a termékről
Raktáron
2 990 Ft

Termék leírása

MIÉRT AZ ORGANIKUS PAMUT?

 • A hagyományos gyapottermesztés és a pamutruházat gyártása negatív hatással van a környezetre, valamint a textiliparban résztvevő gazdákra és munkavállalókra.
 • A gyapotmezők a világ szántóföldjeinek kevesebb mint 3% -át foglalják el, de az összes rovarirtó szer 25% -át és a gyomirtó szerek 10% -át fogyasztják. Az élelmiszertermelésben tiltott vegyszereket széles körben használják pamuttermesztésre.
 • A pamut az egyik leginkább géntechnológiával módosított növény, különösen azért, hogy ellenálljon az átlagon felüli vegyszer-adagoknak.
 • Körülbelül fél kiló peszticidet és szintetikus műtrágyát használnak egy póló és egy farmer előállításához.
 • Az organikus gyapot termesztésében és előállításában tilos a mezőgazdasági dolgozók mérgezését okozó és a környezetet károsító mérgező vegyi anyagok, valamint a géntechnológiával módosított szerek használata .
 • A minősítéssel rendelkező gazdaságok biológiailag sokszínű mezőgazdasági rendszer kiépítésére és a talaj termékenységének természetes módon történő fenntartására törekednek.
 • A hagyományos termesztésű pamuttól eltérően a bio pamut nem okoz allergiás reakciókat. Ezért alkalmas gyermekeknek, allergiásoknak, ekcémásoknak és érzékeny bőrű embereknek.

TANÚSÍTVÁNY

Bio pamut termékeink megfelelnek a  GOTS nemzetkozi szervezet magas követelményeinek. Az organikus pamut termesztését figyelemmel kísérik és ellenőrzik a magtól a szövet végső feldolgozásáig, beleértve a varrást is. Az ellenőrök figyelemmel kísérik a munkavállalók szociális helyzetét is (videó a biopamut termesztéséről és előállításáról).Ezt a terméket az Állami Népegészségügyi Intézet engedélyezte élelmiszerekhez való használatra.

Indiában készült.

A BIOPAMUT ÖKOMOSÁSÁRA VONATKOZÓ UTASÍTÁSOK:

 • Ha folt jelenik meg az organikus pamuton, mosás előtt kezeljük EPESZAPPANNAL vagy OLIVA SZAPPANNAL CITROM KIVONATTAL.
 • A pamut anyagok nagyra értékelik a MOSÓDIÓVAL való mosást - puhák és lélegzőek maradnak. Mosáshoz használhatunk MOSÓDIÓ GÉLTis. 
 • A mosást 40 ° C -on javasoljuk.
 • Zsugorodás 15% - ig.  Használat során visszatér eredeti méretéhez.
 • Nem használunk öblítőszert természetes anyagokhoz - leülepedik a szálakra és csökkenti a szálak nedvszívó képességét. Az utolsó öblítőfürdőhöz a RUHA ÖBLÍTŐT fogjuk használni, amely leöblíti a mosószer -maradványokat az anyagról, és így puhává és lélegzővé teszi a ruhaneműt (nem szükséges, ha mosódióval mosunk).

Összetevők

100% GOTS - minősített organikus pamut

A Tierra Verde tanácsa

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

Vásárlói tapasztalatok

Ellenőrzött ügyfél
Ellenőrzött ügyfél
90 %
Ajánlja a boltot
Szép, erős, a színe passzol.
 Lenja
Lenja
90 %
Ajánlja az üzletet
A táska anyagának és kialakításának minősége megfelel a leírásnak - elégedett vagyok, elegendő egy kisebb vásárláshoz. Ajánlom ennek a terméknek a megvásárlását.
 Mirkapo
Mirkapo
100 %
Ajánlja az üzletet
Praktikus..nagyszerű kiegészítő..védem vele a környezetet.

Hasonló termékek

Kedvezményes vásárlás