Mosogató gél BIO citrom illóolajjal (flakon 1 l)
 Mosogatógél BIO citrom (flakon 1 l)

Mosogató gél BIO citrom illóolajjal (flakon 1 l)

Növényi eredetű felületaktív anyagokon alapuló, innovatív összetételű kézi mosogatószer, amely 70%-kal nagyobb zsírtalanító erővel bír az előző formulához képest. Kiválóan habzik, és még a makacs zsírokkal és rászáradt ételmaradékokkal is elbánik. A gél kesztyű nélküli mosogatáshoz alkalmas, könnyen lebomlik a természetben. A természetes citrom illóolajnak köszönhetően pedig csodás az illata. Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
Vegan Friendly
Eco Garantie
CZ/SK termék
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 490 Ft
Mosogatógél BIO citrom
  1 390 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Tökéletes teljesítményű, ugyanakkor maximálisan kíméletes összetételű mosogatógél.

A tökéletes megoldás, ha ön:
- kesztyű nélkül mosogat
Az emberi bőr számára természetes 5,5 pH-értékének és a természetes glicerin tartalmának köszönhetően nem irritálja a bőrt, és használhatja bárki, aki kesztyű nélkül szeret mosogatni. A glicerin lágyítja és gyengéden hidratálja a kézbőrt.

- bőrproblémákban szenved
A gél nem vált ki nem kívánt bőrreakciókat, használat után jó kondícióban hagyja a kezet. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

- a vegán termékeket részesíti előnyben
A gélt tisztán növényi alapon fejlesztettük ki, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

- fontos önnek a természetes összetétel
A gél összetevőinek 99,9%-a természetből ered, és nagyszerű alternatívát jelent azok számára, akik odafigyelnek a mosogatószerek összetételére. Úttörő zsírtalanító formula, amely a 100%-ban természetes növényi felületaktív anyagok (kókusz-szulfát nátriumsója, lauroil-glutaminsav nátriumsója, kókusz-glükozid) erején alapul.

- a szintetikus illatanyag mentes termékeket részesíti előnyben
A gél csak BIO citrom illóolajat tartalmaz, visszafogott üde illattal

- fenntartható módon szeretne gondoskodni háztartásáról
A gél könnyen lebomlik a természetben. Nem hagy nemkívánatos, a környezetet terhelő maradékanyagokat. Megfelel az Ecogarantie legszigorúbb európai tanúsítvány szigorú előírásainak.

Mire használható

  • Kézi mosogatáshoz.
  • Gyümölcs és zöldség kíméletes mosásához.
  • Zsírfoltok eltávolításához a ruhákról.
  • Felületek zsírtalanításához az egész háztartásban.

Hogyan használható

Kis mennyiséget a meleg mosogatóvízhez adunk vagy közvetlenül felvisszük a mosogató eszközökre. Munkáját a stílusos, természetes anyagokból készült keféink és ecsetjeink tehetik még kellemesebbé.
A gyümölcsök vagy zöldségek mosása után alaposan öblítse le az eszközt ivóvízzel. Erősebb szennyeződésekre használja a Fa zöldségtisztító kefénket.
A zsíros foltok kezelése előtt – főleg a ruhák esetében – először próbálja ki a terméket egy kisebb (lehetőleg rejtett) részen.

Mire figyeljünk oda

Figyelem: A gél 15 °C alatti hőmérsékleten megszilárdul és megváltoztatja a színét (sárga színe fehérré változik). A gél növényi felületaktív anyagokból készül, és a megszilárdulás a termék természetes összetételének a jele. Szobahőmérsékleten az állaga és a színe is helyreáll. A megszilárdulás nincs hatással a termék további működőképességére. A termék a megszilárdulással nem veszíti el a habképző és zsírtalanító képességét, a mosogatási teljesítményét, sem a biológiai lebonthatóságát. A gél állagának minél gyorsabb visszanyeréséhez tegye a flakon meleg vízfürdőbe.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

A gél télen a hétvégi házban maradt, és teljesen megkeményedett. Működőképes maradt?

Igen, még mindig teljes mértékben működőképes. A gél növényi felületaktív anyagokból készült, a keményedés a természetes összetételt jelzi. Ha szobahőmérsékleten hagyja, visszanyeri eredeti állagát (ha szeretné felgyorsítani, tegye a flakont meleg vízfürdőbe). A megszilárdulás nincs hatással a termék működőképességére – a gél továbbra is megőrzi kiváló mosogatási és zsírtalanító tulajdonságait. Valójában az olíva- és kókuszolajhoz hasonlóan viselkedik. A hűtőszekrényben megszilárdul, de ez semmit nem változtat a nagyszerű ízükön, sem az egészségre gyakorolt hatásukon.

A gél a hidegtől megváltoztatta a színét. Megromlott?

Nem kell aggódnia, nem romlott meg. A gél színe sárgásról fehérre változik, ha 15 °C alatti hőmérsékletnek van kitéve. A színváltozás nem jelenti azt, hogy a gél megromlott. Éppen ellenkezőleg, a termék természetes összetételét jelzi. A színváltozás nincs hatással a gél mosási teljesítményére. A gél továbbra is kiválóan habzik, jól mos és zsírtalanít. Kipróbáltuk!

Miért nem tartalmaz a mosogatógél 100%-ban természetes összetevőket?

A gél újabban már kelátképző szert is tartalmaz, amely elősegíti a vízlágyítást és a nem kívánt vegyületek eltávolítását. Ez az anyag 85%-ban természetes eredetű, vegykezelt, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. Ennek köszönhetően a Ca2+ és Mg2+ ionok (a vízkeménységet okozó vegyületek) mellett képes eltávolítani a Cu2+, Fe2+, Fe3+, Mn2+ és Zn2+ ionokat is, amelyek rontják a víz megjelenését, ízét, illatát és színét (a vas rozsdásra, a mangán barnára a feketére festi). Ez a kelátképző szer a nem lebontható EDTA vegyületet is felváltja.

Ajánlott termékek

Összetevők

5–<15% anionos és nemionos felületaktív anyagok, glicerin, nátrium-klorid, xantángumi, nátrium-benzoát, citromsav, GLDA, citrom illóolaj bio minőségben (Citrus limon), limonén, citral.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

FIGYELMEZTETÉS. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni.

D-limonént tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

A gél gyümölcsök és zöldségek mosására is alkalmas.
A regisztráció előnyei