Mosogatógép por (zip tasak 1 kg)
 Mosogatógép por (zip tasak 1 kg)

Mosogatógép por (zip tasak 1 kg)

A biológiailag lebomló mosogatógép -por új hatékony természetes felületaktív anyagok arányával tökéletesen zsírtalanít. A szódabikarbónának köszönhetően hatékonyan távolítja el a rászáradt ételmaradékokat is. Az oxigén alapú fehérítő komponens a kávé, tea és gyümölcslevek foltjait is eltünteti.

Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
Zsírtalanít
Eltávolítja a lerakódott ételmaradékot
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
3 790 Ft
Mosogatógép por
  3 790 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A javított mosási teljesítményű és ugyanakkor teljesen lebomló mosogatógéppor ideális megoldás, ha:

  • 55 ° C -nál magasabb hőmérsékleten fog mosni.

Összetételének köszönhetően a termék ezen a hőmérsékleten hatékony. A nátrium -perkarbonát szódára és hidrogén -peroxidra bomlik. Tovább bomlik vízre és aktív oxigénre, ami hozzájárul a készítmény kiváló tisztító és fehérítő hatásához.

  • szeretne spórolni és hatékony eszközt szeretne használni.

Egy mosáshoz egy evőkanál por (kb. 15 g) szükséges. 1 kg porban 65 mosási adag van.

  • az Ön számára a prioritás a minden nap használt tisztítószerek természetes összetétele.

A por összetevőinek 99% -a a természetből származik. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik igazán törődnek a mosószerek összetételével. A hatékony recept új természetes felületaktív anyagokon alapul. Az oxigén alapú fehérítő összetevővel és a szódabikarbónával együtt eltávolítja a kávét, teát és gyümölcsleveket, a rászáradt ételmaradékokat és tökéletesen zsírtalanítja.

  • vegán termékeket keres.

A port kizárólag növényi alapon fejlesztettük ki, és nem tartalmaz állati összetevőket. Előnyben részesítjük a növényi összetevőket.

  • inkább a szintetikus parfümök nélküli termékeket részesíti előnyben.

A por egyszerűen nem tartalmaz parfümöt

  • fenntartható módon szeretne gondoskodni otthonáról.

A por könnyen lebomlik a természetben. Nem hagy nemkívánatos maradványokat, amelyek terhelik a környezetet. Megfelel a legigényesebb európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú kritériumainak. .  

Mire használható

  • Mosogatógépben való mosogatáshoz.
  • Minden típusú háztartási mosogatógéphez.

Hogyan használható

Öntsön 1 evőkanál port (kb. 15 g) a mosogatógép -tartályba, vagy adagolja a mosogatógép és a tartály méretének megfelelően.

 Erősen szennyezett edények esetén:

  • Adjon hozzá 1/2 evőkanál extra port vagy 1 evőkanál Puer fehérítőport és oxigén alapú folteltávolítót..
  • Adjon hozzá egy evőkanálnyi Citromsavat, amely megtisztátja a mosogatógépet a vízkőtől.

 Miért nem tartalmaz 100% -ban természetes összetevőket az mosogatógépbe való gél?

A por újabban kelátképző szert tartalmaz. Segít lágyítani a vizet és eltávolítani a különféle nemkívánatos vegyületeket. Ez az anyag 85% -ban természetes eredetű, és kémiailag tovább módosítják, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. Ennek köszönhetően a Ca2 + és Mg2 + ionokon (a vízkeménységet okozó fő vegyületek) kívül képes eltávolítani a Cu2 +, Fe2 +, Fe3 +, Mn2 + és Zn2 + ionokat is. Ezek az ionok rontják a víz megjelenését, ízét, illatát és színét (a vasfoltok rozsdásak, a mangánbarna -feketék).

Miért tartalmaz a mosogatógép por csomagja műanyagot is?
 A TIERRA VERDE -nél általában a szórt termékeket papír zacskóba csomagoljuk A mosogatógép porja azonban nedves lesz a papírcsomagolásban, és csomók képződnek benne. Csomók keletkeznek, mivel a nátrium -perkarbonát elnyeli a nedvességet. Ez lassan lebomlik és csökkenti hatékonyságát (és ezáltal az ilyen összetételű por hatékonyságát). És ezt nem akarjuk. A zsákot mindig gondosan zárja le, és tárolja száraz helyen.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Milyen vízhőmérsékletet kell beállítani?
 
Ha enzimmentes mosogatószereket használ - például a TIERRA VERDE mosogatószereit -, állítsa a hőmérsékletet legalább 40 ° C -ra. Ugyanez vonatkozik itt a mosásra is: a hőmérséklet emelésével járó környezeti hatásokat lényegesen elfogadhatóbbnak tartjuk, mint a szintetikus és mérgező anyagok használatát. A hőmérséklet emelésének pénzügyi költségeit a mosógépnél vizsgálták, ahol a 10 ° C -os hőmérséklet -emelkedés azt jelenti, hogy 70 fillérrel magasabb egy mosás.
 
Mi okozza a fehér bevonatot az edényeken, és hogyan lehet megszabadulni tőle?
 
A bevonatot a vízből származó ásványi anyagok okozzák. Célszerű mosogatógépbe való fényesítőt használni, rendszeresen pótolja a regeneráló sót a mosogatógépbe, és tisztítsa meg a szűrőt és az egész mosogatógépet. Ha a fehér bevonat továbbra is az edényeken marad, az azt jelenti, hogy a víz túl kemény, és a maradék kalcium és magnézium lerakódik az edényekre és a mosogatógép belső részeire. Ebben az esetben helyesen kell beállítani a vízkeménység értékét a készüléken.
A vízkeménység értékének meghatározásához és a mosogatógép pontos beállításához (a mosogatógép használati utasításában található vízkeménységi táblázat szerint) lehet használni Vízkeménység meghatározó tesztcsíkotvagy segíthet a helyi vízszolgáltató.

Hogyan kell tisztítani a mosogatógépet?
 
A mosogatógép ökológikus használatának optimális eredménye érdekében a készüléket rendszeresen tisztítani kell. A tisztítás gyakoriságát attól függően állapítsa meg, hogy milyen gyakran használja a mosogatógépet, milyen kemény a víz, és milyen gyakran mossa a piszkos edényeket a mosogatógépben. Ennek megfelelően tisztítsa meg a mosogatógépet - havonta 1x vagy hetente 1x. Feltétlenül tisztítsa meg a mosogatógép szűrőjét. Vegye ki a készülékből, törölje száraz ruhával (vagy öblítse le forró vízfürdőben oldott Puer -fehérítő porral és oxigén -alapú folteltávolítóval). A mosogatógép karjainak tisztasága nagyban befolyásolja a mosás minőségét. Időnként távolítsa el őket, és öblítse le nyomás alatt lévő vízzel. A fürdőszobában csavarja le a zuhanyfejet, és engedjen erős vízáramot a karok nyílásába (meg fog lepődni, mi van bennük, megakadályozza a víz áramlását és megakadályozza az igazán jó mosást). A mosogatógép teljes tisztítására használja a Puer - oxigén alapú fehérítő port és folteltávolítót és a Vízkőoldót. Öntsön egy -egy evőkanálnyit minden termékből a mosogatógép aljára, és kapcsolja be a maximális hőmérsékletre edények nélkül.
 
Ha szeretnék váltani a hagyományos mosószerekről az ökológiai tisztítószerekre, hogy kezdjek hozzá?
 
Előszöris dicsérje meg magát. Fantasztikus lépést tesz saját maga és a bolygó számára. Kezdje a mosogatógép tisztításával. Feltétlenül tegyen az adagolóba mosogatógépbe való fényesítőt , és ellenőrizze, hogy a mosogatógépben van e regeneráló mosogatógép -só.

Ajánlott termékek

Összetevők

Mosószóda (nátrium-karbonát), 15-30% nátrium-perkarbonát (oxigén fehérítő), szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát), szilikátok (nátrium-szilikát), nátrium-citrát, kelátképző szer (MGDA), <5% anionos és nemionos felületaktív hatóanyag növényi eredetű.

Függelék

:
Termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhet jelenthessék az emberek és a bolygó egészségére. Nem tesztelünk állatokon.
A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, optikai fehérítőszereket, szintetikus illatanyagokat vagy színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Tanácsadás

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegekVESZÉLY: Fokozhatja a tüzet; oxidálószer. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Kezelés után alaposan mosson kezet és az érintett testrészeket. Viseljen védőszemüveget. HA SZEMBE KERÜL: Óvatosan öblítgesse vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen eltávolíthatóak. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: Forduljon orvoshoz.
Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

A víz keménységének helyes beállítása a készüléken elengedhetetlen a tökéletes mosási eredményhez. A mosogatógép pontos beállításához (a gyártó utasításai szerinti vízkeménységi táblázat szerint) meghatározható a víz keménységének értéke Vízkeménység meghatározó tesztcsíkkalvagy a helyi vízmű vagy vízszolgáltató segíthet.


Használjon Mosogatógép regeneráló sótés Mosogatógépbe való fényesítőt. Az egyes mosások tökéletes eredménye érdekében a mosogatógépet rendszeresen tisztítani kell. A "Lehet, hogy benned is felmerültek ezek a kérdések" lapon elolvashatja, hogyan kell a mosogatógépet megfelelően karbantartani.

A regisztráció előnyei