Regeneráló mosogatógép só (papírtasak 5 kg)
 Mosogatógép só (papírtasak 5 kg)

Regeneráló mosogatógép só (papírtasak 5 kg)

Tiszta, durva szemcsés só élelmiszeripari minőségben, a háztartási mosogatógépek ioncserélőjének karbantartásához. Többet a termékről
Gondoskodik a mosogatógépről
A ragyogóbb tisztaságért
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
3 990 Ft
Mosogatógép só
  2 090 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Tiszta 100% -os nátrium-klorid, amely nem tartalmaz jódot, fluort és csomósodásgátlót, biztosítja a nátrium jelenlétét, ami elősegíti az ioncserélő könnyű regenerálódását. Ez a lágyító elnyeli a kalcium- és magnéziumionokat, lágyítja a mosóvizet és megakadályozza a vízkő képződését a mosogatógépben és az edényeken.

A mosogatógéphez készült durva szemcsés regeneráló só hosszabb ideig oldódik a tartályban, és nem csökken olyan gyorsan, mint a finom só.

Ioncserélő (lágyító berendezés)
Ez a készülék az ioncsere elvén működik, és minden mosogatógép fontos része. A vízben oldott kalciumot (vízkő) nátriummal helyettesíti.
A mosogatógéphez lágy, csökkent kalcium- és magnéziumtartalmú vízre van szüksége a megfelelő mosáshoz. Ha a víz kemény, ezen elemek maradványai lerakódnak az edényekre és a mosogatógép belső részeire.
A leggyakrabban használt csapvíz keménysége általában magasabb, mint 7 ° dH (1,2 mmol / l), és lágyítani kell. A mosogatógépben lévő sótartályhoz hozzáadott regeneráló só a víz lágyítására szolgál.

A tökéletes mosási eredmény érdekében fontos, hogy pontosan állítsa be a vízkeménység értékét az adott mosogatógép gyártójának utasításai szerint.
Tehát először megtudja a víz keménységének pontos értékét, állítsa a mosogatógépet ennek az értéknek megfelelően, majd öntse a regeneráló sót a sótartályba. A mosogatógép már automatikusan adagolja a sót a vízkeménység beállításának megfelelően. A víz keménységének meghatározásához használja a vízkeménység -teszt szalagot, vagy lépjen kapcsolatba a vízszolgáltatóval.

Mire használható

  • A lerakódások megelőzésére az edényeken és az üvegeken.
  • Minden típusú háztartási mosogatógéphez.

Hogyan használható

  • Feltöltjük a sótartályt, miután a jelzőlámpa kigyullad (a só hiányát jelzi).
A mosogatógép megfelelő karbantartásáról általában a "LEHET, HOGY BENNED IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK" lapon olvashat.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Hogyan kell tisztítani a mosogatógépet?

A mosogatógép ökológikus használatának optimális eredménye érdekében a készüléket rendszeresen tisztítani kell. Csökkentse a tisztítás gyakoriságát attól függően, hogy milyen gyakran használja a mosogatógépet, milyen kemény a víz, és milyen gyakran mossa a piszkos edényeket a mosogatógépben. Ennek megfelelően tisztítsa meg a mosogatógépet - havonta egyszer vagy hetente egyszer. Feltétlenül tisztítsa meg a mosogatógép szűrőjét. Vegye ki a készülékből, törölje száraz ruhával (vagy öblítse le forró vízfürdőben oldott Puer -fehérítő porral és oxigén -alapú folteltávolítóval). A mosogatógép karjainak tisztasága nagyban befolyásolja a mosás minőségét. Időnként távolítsa el őket, és öblítse le nyomás alatt lévő vízzel. A fürdőszobában csavarja le a zuhanyfejet, és engedjen erős vízáramot a vállak nyílásába (meg fog lepődni, mi van bennük, megakadályozza a víz áramlását és megakadályozza az igazán jó mosást). A mosogatógép teljes tisztításához használjon Puer - oxigén alapú fehérítő port, folt- és vízkőoldót. Öntsön egy -egy evőkanálnyit minden termékből a mosogatógép aljára, és kapcsolja be a maximális hőmérsékletre a teljes mosogatási ciklus során, edények nélkül..
 

Ha szeretnék átállni a hagyományos tisztítószerekről a mosogatógépekhez való ökológiai tisztítószerekre, mivel kezdjem?

Először dicsérje meg magát. Kiváló lépést tesz önmagáért és a bolygónkért egyaránt. Kezdje a mosogatógép tisztításával. Feltétlenül tegyen a  mosogatógép adagolójába Fényesítőt, és ellenőrizze, hogy a mosogatógépben van -e elegendő regeneráló mosogatógép -só.

Ajánlott termékek

Összetevők

100% durvaszemcsés só

Függelék

:
A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, optikai fehérítőszereket, szintetikus illatanyagokat vagy színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Tanácsadás

Egyéb információk/biztonság

Származási országCseh Köztársaság
A regisztráció előnyei