Mosódiós gépi mosogatógél BIO édes narancs illóolajjal (flakon 1 l)
 Mosogatógép gél BIO narancs illóolajjal (flakon 1 l)

Mosódiós gépi mosogatógél BIO édes narancs illóolajjal (flakon 1 l)

A mosogatógépbe való gél megnövelt mosódió kivonattal hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Nagyon jól sikerült javítanunk rajta. Újabban természetes felületaktív anyagot használtunk, amely kiválóan zsírtalanít és a szódabikarbóna segít eltávolítani a rászáradt ételmaradékokat. A gél nem irritáló és kíméli a természetes környezetet. A hozzáadott BIO narancs illóolajnak köszönhetően Finom illata van.

A géllel való tökéletes mosási eredmény érdekében feltétlenül szükséges a vízkeménység pontos értékének meghatározása, a mosogatógép vízkeménységének beállítása az adott gyártó utasításai szerint és a regeneráló só használata. Tudjon meg többet a TIERRA VERDE tanácsolja lapon 💙

Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
Zsírtalanít
Eltávolítja a lerakódott ételmaradékot
3/4 kupak
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
3 090 Ft
Mosogatógép gél BIO narancs illóolajjal
  3 090 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A mosogatógép gél javított mosási teljesítménnyel és ugyanakkor a legkíméletesebb összetételével ideális megoldás, ha:

 • már 40 ° C -on szeretne mosni.
  Összetételének köszönhetően a termék hatékony ettől a hőmérséklettől.
 • az Ön számára fontos a mindennap használt tisztítószerek természetes összetétele.
  A gélkomponensek 98% -a a természetből származik. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik igazán törődnek a mosószerek összetételével. A hatékony recept a mosódió kivonaton alapul. A mosódiószaponint tartalmaz, 100% -ban természetes felületaktív anyag, amely könnyen megköti a szennyeződést. Ezenkívül hozzáadtunk egy vadonatúj felületaktív anyagot, alkil -poliglukozidot, amely keményítőkből és olajokból készül.
 • vegán tisztítószereket keres.
  A gélt tisztán növényi alapon fejlesztettük ki, és nem tartalmaz állati összetevőket. Előnyben részesítjük a növényi összetevőket.
 • a szintetikus parfümök nélküli termékeket részesíti előnyben.
  A kellemes illatú gél csak BIO narancs illóolajat tartalmaz. Érett szicíliai narancs gyümölcséből préseléssel nyerik. Az illóolaj természetesen zsírtalanít és semlegesíti a nemkívánatos szagokat.
 • fenntartható módon szeretne gondoskodni otthonáról.
  A gél könnyen lebomlik a természetben. Megfelel a legigényesebb európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú kritériumainak.

Mire használható

 • Mosogatógépben való mosogatáshoz.
 • Minden típusú háztartási mosogatógéphez.

Hogyan használható

Öntsön 25 ml terméket a mosogatógép edényébe (a palack kupakjának körülbelül 3/4 része). 
 
 Erősen szennyezett edények esetén::

 • Adagoljon egy teljes kupaknyit.
 • Adjon hozzá egy kanálnyi Vízkőoldót - citromsavat, amely eltávolítja a vízkövet.
 • A gél hatását a Bika – szódabikarbóna is felerősíti, amely a szagokat is eltávolítja a mosogatógépből.

 Miért nem tartalmaz 100% -ban természetes összetevőket az mosogatógépbe való gél?

A gél kelátképző szert tartalmaz. Segít lágyítani a vizet és eltávolítani a különféle nemkívánatos vegyületeket. Ez az anyag 85% -ban természetes eredetű, és kémiailag tovább módosítják, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. Ennek köszönhetően a Ca2 + és Mg2 + ionokon (a vízkeménységet okozó fő vegyületek) kívül képes eltávolítani a Cu2 +, Fe2 +, Fe3 +, Mn2 + és Zn2 + ionokat is. Ezek az ionok rontják a víz megjelenését, ízét, illatát és színét (a vasfoltok rozsdásak, a mangánbarna -feketék). Az alkalmazott kelátképző szer teljesen lebomlik, és helyettesíti a kevésbé hatékony EDDS szert.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Milyen vízhőmérsékletet kell beállítani?
 
Ha enzimmentes mosogatószereket használ - például a TIERRA VERDE mosogatószereit -, állítsa a hőmérsékletet legalább 40 ° C -ra. Ugyanez vonatkozik itt a mosásra is: a hőmérséklet emelésével járó környezeti hatásokat lényegesen elfogadhatóbbnak tartjuk, mint a szintetikus és mérgező anyagok használatát. A hőmérséklet emelésének pénzügyi költségeit a mosógépnél vizsgálták, ahol a 10 ° C -os hőmérséklet -emelkedés azt jelenti, hogy 70 fillérrel magasabb egy mosás.
 
Mi okozza a fehér bevonatot az edényeken, és hogyan lehet megszabadulni tőle?
 
A bevonatot a vízből származó ásványi anyagok okozzák. Célszerű mosogatógépbe való fényesítőt használni, rendszeresen pótolja a regeneráló sót a mosogatógépbe, és tisztítsa meg a szűrőt és az egész mosogatógépet. Ha a fehér bevonat továbbra is az edényeken marad, az azt jelenti, hogy a víz túl kemény, és a maradék kalcium és magnézium lerakódik az edényekre és a mosogatógép belső részeire. Ebben az esetben helyesen kell beállítani a vízkeménység értékét a készüléken.
A vízkeménység értékének meghatározásához és a mosogatógép pontos beállításához (a mosogatógép használati utasításában található vízkeménységi táblázat szerint) lehet használni Vízkeménység meghatározó tesztcsíkotvagy segíthet a helyi vízszolgáltató.

Hogyan kell tisztítani a mosogatógépet?
 
A mosogatógép ökológikus használatának optimális eredménye érdekében a készüléket rendszeresen tisztítani kell. A tisztítás gyakoriságát attól függően állapítsa meg, hogy milyen gyakran használja a mosogatógépet, milyen kemény a víz, és milyen gyakran mossa a piszkos edényeket a mosogatógépben. Ennek megfelelően tisztítsa meg a mosogatógépet - havonta 1x vagy hetente 1x. Feltétlenül tisztítsa meg a mosogatógép szűrőjét. Vegye ki a készülékből, törölje száraz ruhával (vagy öblítse le forró vízfürdőben oldott Puer -fehérítő porral és oxigén -alapú folteltávolítóval). A mosogatógép karjainak tisztasága nagyban befolyásolja a mosás minőségét. Időnként távolítsa el őket, és öblítse le nyomás alatt lévő vízzel. A fürdőszobában csavarja le a zuhanyfejet, és engedjen erős vízáramot a karok nyílásába (meg fog lepődni, mi van bennük, megakadályozza a víz áramlását és megakadályozza az igazán jó mosást). A mosogatógép teljes tisztítására használja a Puer - oxigén alapú fehérítő port és folteltávolítót és a Vízkőoldót. Öntsön egy -egy evőkanálnyit minden termékből a mosogatógép aljára, és kapcsolja be a maximális hőmérsékletre edények nélkül.
 
Ha szeretnék váltani a hagyományos mosószerekről az ökológiai tisztítószerekre, hogy kezdjek hozzá?
 
Előszöris dicsérje meg magát. Fantasztikus lépést tesz saját maga és a bolygó számára. Kezdje a mosogatógép tisztításával. Feltétlenül tegyen az adagolóba mosogatógépbe való fényesítőt , és ellenőrizze, hogy a mosogatógépben van e regeneráló -só.

Ajánlott termékek

Összetevők

<15% mosódió kivonat, kelátképző szer (GLDA), nátrium-citrát, nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), nátrium-karbonát (mosószóda), glicerin, xantángumi, <5% nemionos felületaktív anyagok, természetes narancs illóolaj bio minőségben ( Citrus sinensis), d-limonene.

Függelék

:
 • Termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhet jelenthessék az emberek és a bolygó egészségére. Nem tesztelünk állatokon.
 • A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, optikai fehérítőszereket, szintetikus illatanyagokat vagy színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegekTartalmaz: d-limonen. Allergiás reakciót válthat ki.
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

A víz keménységének helyes beállítása a készüléken elengedhetetlen a tökéletes mosási eredményhez. A mosogatógép pontos beállításához (a gyártó utasításai szerinti vízkeménységi táblázat szerint) meghatározható a víz keménységének értéke Vízkeménység meghatározó tesztcsíkkal vagy a helyi vízmű vagy vízszolgáltató segíthet.
Használjon mosogatógép regeneráló sót és mosogatógépbe való fényesítőt. Az egyes mosások tökéletes eredménye érdekében a mosogatógépet rendszeresen tisztítani kell. A "Lehet, hogy benned is felmerültek ezek a kérdések" lapon elolvashatja, hogyan kell a mosogatógépet megfelelően karbantartani.
A regisztráció előnyei