Mosogatógépbe való edény fényesítő (flakon 750 ml)
 Fényesítő mosogatógép edény (flakon 750 ml)

Mosogatógépbe való edény fényesítő (flakon 750 ml)

Leštidlo do myčky dodává nádobí přirozený lesk. Čistě přírodní složky rozpouští usazené minerály vysrážené z mycí vody. Působení přírodních tenzidů urychluje schnutí nádobí. Šetrné složení bez parfémů neovlivňuje chuť pokrmů ani nápojů. Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
A nagyobb fényességért és a gyors száradásért
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 490 Ft
Mosogatógépbe való edény fényesítő
  2 490 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A terméket a mosogatógépben történő mosogatás utolsó fázisában használjuk. A benne található citromsav, alkohol és növényi felületaktív anyag feloldja az ásványi lerakódásokat a vízből az edényeken. Szintetikus parfümök és fényesítők nélküli egyszerű összetételének köszönhetően lehetővé teszi, hogy ételei és italai teljesen természetes ízűek legyenek. A ffnyesítő ideális megoldás, ha:

  • Azt szeretné, ha az edények fényesek lennének, foltoktól, száraz cseppektől mentesek és gyorsan száradnának.

A termék rendkívül hatékony és kiváló mosási eredményt hoz. Gyorsan, könnyen és kíméletesen.

  • z Ön számára fontos a mindennap használt tisztítószerek természetes összetétele.

A fényesítő összetevőinek 100% -a a természetből származik. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik igazán törődnek a termék összetételével. A hatékony recept három összetevőn alapul: denaturált alkohol, citromsav és egy teljesen természetes felületaktív anyag.

  • vegán tisztítószereket keres.

A fényesítőt tisztán növényi alapon fejlesztettük ki, és nem tartalmaz állati összetevőket. Előnyben részesítjük a növényi összetevőket.

  • a szintetikus parfümök nélküli termékeket részesíti előnyben

A fényesítő nem tartalmaz parfümöt.

  • fenntartható módon szeretne gondoskodni otthonáról.

A fényesítő könnyen lebomlik a természetben. Megfelel a legigényesebb európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú kritériumainak.

Mire használható

  • Megakadályozza a fehér bevonat kialakulását az edényeken.
  • Minden típusú háztartási mosogatógéphez.

Hogyan használható

Töltse fel a fényesítőszert  a mosogatógép gyártójának utasításai szerint. amikor a jelzőlámpa kigyullad. Az adagolást a mosogatógép végzi minden mosási folyamat során.

TIPP:

  •     Ha vízcseppek maradnak az edényeken, növelje a fényesítőszer adagját.
  •     Ha ragadós foltok maradnak az edényeken, csökkentse a fényesítőszer adagolását.

A "Lehet, hogy benned is felmerültek ezek a kérdések" lapon elolvashatja, hogyan kell a mosogatógépet megfelelően karbantartani.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Hogyan kell tisztítani a mosogatógépet?
 
A mosogatógép ökológikus használatának optimális eredménye érdekében a készüléket rendszeresen tisztítani kell. A tisztítás gyakoriságát attól függően állapítsa meg, hogy milyen gyakran használja a mosogatógépet, milyen kemény a víz, és milyen gyakran mossa a piszkos edényeket a mosogatógépben. Ennek megfelelően tisztítsa meg a mosogatógépet - havonta 1x vagy hetente 1x. Feltétlenül tisztítsa meg a mosogatógép szűrőjét. Vegye ki a készülékből, törölje száraz ruhával (vagy öblítse le forró vízfürdőben oldott Puer -fehérítő porral és oxigén -alapú folteltávolítóval). A mosogatógép karjainak tisztasága nagyban befolyásolja a mosás minőségét. Időnként távolítsa el őket, és öblítse le nyomás alatt lévő vízzel. A fürdőszobában csavarja le a zuhanyfejet, és engedjen erős vízáramot a karok nyílásába (meg fog lepődni, mi van bennük, megakadályozza a víz áramlását és megakadályozza az igazán jó mosást). A mosogatógép teljes tisztítására használja a Puer - oxigén alapú fehérítő port és folteltávolítót és a Vízkőoldót. Öntsön egy -egy evőkanálnyit minden termékből a mosogatógép aljára, és kapcsolja be a maximális hőmérsékletre edények nélkül.
 
Ha szeretnék váltani a hagyományos mosószerekről az ökológiai tisztítószerekre, hogy kezdjek hozzá?
 
Előszöris dicsérje meg magát. Fantasztikus lépést tesz saját maga és a bolygó számára. Kezdje a mosogatógép tisztításával. Feltétlenül tegyen az adagolóba mosogatógépbe való fényesítőt , és ellenőrizze, hogy a mosogatógépben van e mosogatógépbe való regeneráló só.

Ajánlott termékek

Összetevők

15-30% denaturált alkohol, 5-15% citromsav, 5-15% nemionos felületaktív anyagok..

Függelék

:
Termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Nem tesztelünk állatokon..
A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, optikai fehérítőszereket, szintetikus illatanyagokat vagy színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Tanácsadás

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek FIGYELEM. Tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól védeni kell. Tilos a dohányzás. Használat után alaposan mosson kezet és az érintett testrészeket. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: Forduljon orvoshoz. Tűz esetén: Használjon poroltót / homokot / szén -dioxidot az oltáshoz. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tárolandó. A tartalmat / tartályt vigye a feljogosított hulladékkezelő személynek, vagy vigye vissza a szállítóhoz.
Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

Az optimális mosási hatás érdekében adjon hozzá sót a mosogatógéphez.
A regisztráció előnyei