Mosogatógépbe való edény fényesítő (kanna 5 l)
 Fényesítő mosogatógép edény (kanna 5 l)

Mosogatógépbe való edény fényesítő (kanna 5 l)

Leštidlo do myčky dodává nádobí přirozený lesk. Čistě přírodní složky rozpouští usazené minerály vysrážené z mycí vody. Působení přírodních tenzidů urychluje schnutí nádobí. Šetrné složení bez parfémů neovlivňuje chuť pokrmů ani nápojů. Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
A nagyobb fényességért és a gyors száradásért
Vegan Friendly
Eco Garantie
Kiszerelés mérete
Raktáron
14 390 Ft
Mosogatógépbe való edény fényesítő
  2 490 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

A terméket a mosogatógépben történő mosogatás utolsó fázisában használjuk. A benne található citromsav, alkohol és növényi felületaktív anyag feloldja az ásványi lerakódásokat a vízből az edényeken. Szintetikus parfümök és fényesítők nélküli egyszerű összetételének köszönhetően lehetővé teszi, hogy ételei és italai teljesen természetes ízűek legyenek. A ffnyesítő ideális megoldás, ha:

  • Azt szeretné, ha az edények fényesek lennének, foltoktól, száraz cseppektől mentesek és gyorsan száradnának.

A termék rendkívül hatékony és kiváló mosási eredményt hoz. Gyorsan, könnyen és kíméletesen.

  • z Ön számára fontos a mindennap használt tisztítószerek természetes összetétele.

A fényesítő összetevőinek 100% -a a természetből származik. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik igazán törődnek a termék összetételével. A hatékony recept három összetevőn alapul: denaturált alkohol, citromsav és egy teljesen természetes felületaktív anyag.

  • vegán tisztítószereket keres.

A fényesítőt tisztán növényi alapon fejlesztettük ki, és nem tartalmaz állati összetevőket. Előnyben részesítjük a növényi összetevőket.

  • a szintetikus parfümök nélküli termékeket részesíti előnyben

A fényesítő nem tartalmaz parfümöt.

  • fenntartható módon szeretne gondoskodni otthonáról.

A fényesítő könnyen lebomlik a természetben. Megfelel a legigényesebb európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú kritériumainak.

Mire használható

  • Megakadályozza a fehér bevonat kialakulását az edényeken.
  • Minden típusú háztartási mosogatógéphez.

Hogyan használható

Töltse fel a fényesítőszert  a mosogatógép gyártójának utasításai szerint. amikor a jelzőlámpa kigyullad. Az adagolást a mosogatógép végzi minden mosási folyamat során.

TIPP:

  •     Ha vízcseppek maradnak az edényeken, növelje a fényesítőszer adagját.
  •     Ha ragadós foltok maradnak az edényeken, csökkentse a fényesítőszer adagolását.

A "Lehet, hogy benned is felmerültek ezek a kérdések" lapon elolvashatja, hogyan kell a mosogatógépet megfelelően karbantartani.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Hogyan kell tisztítani a mosogatógépet?
 
A mosogatógép ökológikus használatának optimális eredménye érdekében a készüléket rendszeresen tisztítani kell. A tisztítás gyakoriságát attól függően állapítsa meg, hogy milyen gyakran használja a mosogatógépet, milyen kemény a víz, és milyen gyakran mossa a piszkos edényeket a mosogatógépben. Ennek megfelelően tisztítsa meg a mosogatógépet - havonta 1x vagy hetente 1x. Feltétlenül tisztítsa meg a mosogatógép szűrőjét. Vegye ki a készülékből, törölje száraz ruhával (vagy öblítse le forró vízfürdőben oldott Puer -fehérítő porral és oxigén -alapú folteltávolítóval). A mosogatógép karjainak tisztasága nagyban befolyásolja a mosás minőségét. Időnként távolítsa el őket, és öblítse le nyomás alatt lévő vízzel. A fürdőszobában csavarja le a zuhanyfejet, és engedjen erős vízáramot a karok nyílásába (meg fog lepődni, mi van bennük, megakadályozza a víz áramlását és megakadályozza az igazán jó mosást). A mosogatógép teljes tisztítására használja a Puer - oxigén alapú fehérítő port és folteltávolítót és a Vízkőoldót. Öntsön egy -egy evőkanálnyit minden termékből a mosogatógép aljára, és kapcsolja be a maximális hőmérsékletre edények nélkül.
 
Ha szeretnék váltani a hagyományos mosószerekről az ökológiai tisztítószerekre, hogy kezdjek hozzá?
 
Előszöris dicsérje meg magát. Fantasztikus lépést tesz saját maga és a bolygó számára. Kezdje a mosogatógép tisztításával. Feltétlenül tegyen az adagolóba mosogatógépbe való fényesítőt , és ellenőrizze, hogy a mosogatógépben van e mosogatógépbe való regeneráló só.

Ajánlott termékek

Összetevők

15-30% denaturált alkohol, 5-15% citromsav, 5-15% nemionos felületaktív anyagok..

Függelék

:
Termékeink alapanyagait úgy választjuk meg, hogy a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Nem tesztelünk állatokon..
A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfonátokat, klórt, enzimeket, optikai fehérítőszereket, szintetikus illatanyagokat vagy színezékeket.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Tanácsadás

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek FIGYELEM. Tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól védeni kell. Tilos a dohányzás. Használat után alaposan mosson kezet és az érintett testrészeket. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: Forduljon orvoshoz. Tűz esetén: Használjon poroltót / homokot / szén -dioxidot az oltáshoz. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tárolandó. A tartalmat / tartályt vigye a feljogosított hulladékkezelő személynek, vagy vigye vissza a szállítóhoz.
Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

Az optimális mosási hatás érdekében adjon hozzá sót a mosogatógéphez.
A regisztráció előnyei