BIO Lavandin illóolaj
A termék képe nem elérhető

BIO Lavandin illóolaj

A levendulának és Lavandinnak sok fajtája létezik. Ezt az illóolajat az ibolyaszín virágzatú Lavandin Grosso (Lavandula hybrida sp. Grosso) faj szárának desztillálásával nyerik. A felhasznált lavandint a Közönséges keskenylevelű levendulából (Lavandula angustifolia) és a széleslevelű levendulából (Lavandula latifolia) tenyésztették. Tipikus virágos illata friss, kámforos árnyalatokkal rendelkezik.

Ez az illóolaj a nyár illatát hordozza. A kiválasztott lavandin a jellegzetes "francia levendula" illatával tűnik ki. Értékelni fogja tisztító hatását az otthoni takarítás során.

Többet a termékről
Nincs készleten

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Bár a levendula és a lavandin illóolajait elsősorban pihentető olajoknak tekintik, amelyek alkalmasak az esti elmélkedésre vagy az elalvásra, az elmére gyakorolt ​​hatásuk inkább frissítő és stimuláló. Az aromaterápiában ezt az olajat használják a tanulás és a munka során. Ugyanakkor meg fogja lepni harmonizáló hatásával is.

"Ez az olaj antibakteriális és antiszeptikus. A francia aromaterápiában megfázás, influenza és légzési problémák kezelésére használják. A lavandin idegesség és krónikus fáradtság esetén ajánlott. Masszázskeverékekben is használják az izmok ellazítására. A bőrápolásban is tökéletesek ” - mondja Michaela Makulová, professzionális aromaterapeuta.

Az aromaterapeuta tippje: A BIO Lavandin illóolajat sokféle keverékben használhatja. Nagyon jol passzol a  BIO Citrom illóolajhoz, Narancshoz, Rozmaringhoz, Mentához, Cédrushoz és az Fenyőgyantához.

Házi készítésű kozmetikumok és tisztítószerek:

  • Házi készítésű bőrápoló olajok és krémek, amelyek alkalmasak a napi bőrápolásra
    (otthoni konyhai és fürdőszobai tisztítószerek, otthoni padlótisztítók, edény és WC -tisztítók)
  • Légfrissítők (illatosítók WC -hez és mosóparfüm)
  • Rovarriasztó szerek (házi  készítésű szúnyog és más rovarok elleni szerek)

Mire használható

Adagolás felnőtteknek:

  • Adjon hozzá 6 cseppet az aromalámpához vagy a diffúzorhoz, hogy körülbelül 100 m2 -es terület illatosításához elegendő parfümöt kapjon.
  • Testkozmetikumok és masszázsolajok esetén legfeljebb 3 cseppet adjon 10 ml növényi olajhoz vagy krémhez.

Használjon kisebb adagokat terhes nők, érzékeny emberek és idősebb gyermekek számára.

Hogyan használható

Bár a lavandin illóolaj nagyon biztonságos, számos ellenjavallatot meg kell említeni. Ez az olaj csökkentheti a véralvadást és befolyásolhatja egyes gyógyszerek hatását - ne használja antikoagulánsok kezelésére. A kockázat a bőrre történő alkalmazás és a belégzés esetén is fennáll. Egyes források szerint ez az olaj nem használható 2 év alatti gyermekek számára.

A BIO Lavandin illóolajat legkésőbb 2 évvel a felbontás után használja fel. Ezen idő elteltével ne használja az olajat terápiásan (testre vagy belégzésre), hanem csak otthoni tisztításra.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

Miért kínálunk új lavandint az eredeti levendula helyett?

Mindkét növényt botanikailag helyesen lehet levendulának nevezni. Azonban úgy döntöttünk, hogy átmegyünk az aromaterápiás gyakorlatban általánosan tapasztalt címkére. Az aromaterápia elsősorban a hatása miatt különbözteti meg a levendula és a lavandin megnevezését (a lavandin hatását részletesebben az alábbi szöveg írja le). Ha már otthon használ illóolajokat, a lavandin olaj tökéletesen kiegészíti illatával. És ha csak most kezdi használni az olajokat az aromaterápiában, higgye el, nem fogja észrevenni a különbséget - még a lavandin illata is nagyon kellemes és jellemzően levendulás.

Ajánlott termékek

Összetevők

Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Coumarin*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*. *- természetes eredetű

Függelék

:
A TIERRA VERDE BIO illóolajait a környezet tiszteletben tartásával, valamint az előállításukhoz szükséges alapanyagokat termelő és feldolgozó emberek tiszteletben tartásával fejlesztették ki.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Recept egy aromaterapeutától

Keverék folyékony szappan illatosítására

  • 2 csepp BIO Lavandin illóolaj
  • 3 csepp BIO Narancs illóolaj
  • 1 csepp BIO Teafa illóolaj

Használja a keveréket semleges folyékony kézi szappanban, 10 csepp mennyiséget 100 ml szappanban, vagy háztartási szappanok előállításához. Értékelni fogja ugyanezt a kombinációt ecettel és vízzel hígítva öblítőszerként. Otthoni légfrissítőnek is alkalmas. A keverék gyermekek számára alkalmas.

Michaela Makulová, profesionální aromaterapeutka
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

Egyéb információk/biztonság

Származási országFrancie

Hasonló termékek

A regisztráció előnyei