Ruhaöblítő levendula illóolajjal (kanna 5 l)
 Ruhaöblítő (kanna 5 l)

Ruhaöblítő levendula illóolajjal (kanna 5 l)

A lágyító semlegesíti az öblítőfürdőt, és gondoskodik arról, hogy ne maradjon mosószer maradék a ruhákban, amely irritálhatja a bőrt. Használatát nagyon fontosnak tartjuk, különösen az allergiások esetében. A termék korábbi neve L'vandu love – lágyító volt, a termék továbbra is ugyanaz, csak a neve változott.

Többet a termékről
Öblítéshez
Érzékeny bőr
Vegan Friendly
Eco Garantie
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
10 290 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Ön használ öblítőt? És tudta, hogy az öblítőnek az a legfontosabb feladata, hogy bevonja és kisimítsa a textilszálakat, amit legtöbbször a mesterséges színezékekkel és illatosítókkal kiegészített vegyszerek végeznek el?

A lágyító savas reakciója semlegesíti a lúgos mosóvizet, ami különösen fontos az érzékeny bőrűek, ekcémások, allergiások és kisgyermekek esetében, akiknek a bőrén sokkal könnyebben áthatolnak a vegyszerek, mint a felnőttekén. Az emberi bőrfelület természetes pH-értéke savas (4–6 pH), bőrünk ilyen módon védekezik a mikroorganizmusok szaporodása ellen. Ezzel szemben a szappan, a mosószóda és más mosószerek lúgosak. A mosószer maradványok a ruhákban irritálják a bőrt, öblítéskor ezért érdemes lágyítóval semlegesíteni őket.

A lágyító megakadályozza a mosószer-maradványok lerakódását a textilszálakban és ezáltal a ruhanemű elszürkülését. A szálak visszanyerik természetes tulajdonságaikat (a törölközők újra nedvszívóvá válnak) és megjelenésüket (élénkebb színek). A lágyító használata kemény vízben való mosás esetén is javasolt, amelyben a mosószerek hatóanyagai a vízben található ásványi anyagokkal ütköznek.

A lágyítót kizárólag természetes levendula illóolajjal illatosítottuk

Mire használható

 • gépi és kézi mosáshoz
 • bármilyen ruhaneműhöz
 • Hogyan használható

  Adagolás 4–5 kg ruhához:

 • 30 ml – az öblítő-adagolóba a mosás utolsó szakaszához.
 • Kézi mosás esetén a mosószerben való mosást követően öntse a lágyítót tiszta vízbe, hagyja hatni legalább 10 percig, majd öblítse ki a ruhákat.
 • LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

  Miért érdemes lecserélnie az öblítőt lágyítóra?

  Legtöbbünknek az illatos és puha ruhák jutnak eszünkbe az öblítőről. Viszont kevesen tudják, hogy eredetileg a szintetikus textíliákból a statikus elektromosság eltávolítására fejlesztették ki, és amennyiben pamuthoz vagy funkcionális ruhákhoz használjuk, feleslegesen dobtuk ki a pénzünket, ráadásul bőrirritációt kockáztatunk, és megfosztjuk a természetes anyagokat a természetes nedvszívó képességüktől. Az öblítő hasonlóan működik, mint a hajbalzsam: bevonja, és ezáltal simítja a szálakat. Ez azonban csökkenti a szövet nedvszívó és légáteresztő képességét, ezért az öblítőt nem javasolt alsóneműkhöz, törölközőkhöz, konyharuhákhoz, ágyneműhöz, pelenkákhoz, baba ruhákhoz vagy funkcionális sportruházathoz használni – vagyis olyan textíliákhoz, amelyeknél elvárjuk, hogy magukba szívják az izzadságot vagy a folyadékokat. Ráadásul a hagyományos öblítők szintetikus illatanyagokat is tartalmaznak. Ezek a kémiai illatok a szövethez kötődnek, és bőrirritációt vagy allergiát okozhatnak.

  Ajánlott termékek

  Összetevők

  15–30% citromsav, denaturált alkohol, természetes levendula illóolaj bio minőségben (Lavandula intermedia), linalool

  Függelék

  :
  Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Termékeink előállításához revitalizált vizet használunk. A termék nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat és színezékeket. Nem tesztelünk állatokon.
  Ecogarantie'

  Ecogarantie minősítés

  Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

  Tovább a tanúsítványról

  Egy adag ára

  Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
  1 l3372,42 Ft 2 390 Ft
  5 l16761,62 Ft 10 290 Ft

  A Tierra Verde tanácsa

  A lágyító használatát elsősorban ekcémás és érzékeny bőrűeknek, illetve kemény vízben való mosáskor ajánljuk.
  Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

  Vásárlói tapasztalatok

  Gábina
  Gábina
  100 %
  Ajánlja az áruházat
  Régóta vásárolom, öblítő helyett használom.
  
Ellenőrzött vásárló
  Ellenőrzött vásárló
  80 %
  Ajánlja az áruházat
  A ruhák puhák és könnyen vasalhatók.
  
Ellenőrzött vásárló
  Ellenőrzött vásárló
  80 %
  Ajánlja az áruházat
  Nem szívesen használok öblítőt, inkább ezt a terméket, amely szépen betetőzi a mosási ciklust.
  
Ellenőrzött vásárló
  Ellenőrzött vásárló
  100 %
  Ajánlja az áruházat
  Finom az illata.

  Tanácsadó központunk

  Egyéb információk/biztonság

  Bezpečnostní texty Linaloolt tartalmaz. Figyelmeztetés. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. Ártalmatlanítás: a fel nem használt terméket vagy üres csomagolást települési hulladék gyűjtésére szolgáló gyűjtőedényben kell elhelyezni.
  Biztonsági jelzések (piktogramok)
  Származási országČeská republika

  Hasonló termékek

  Kedvezményes vásárlás